GUNNER_10 έγραψε:πραγματικα πες μου οτι κανεις πλακα...Stavros έγραψε:Πάολα θεά δεν υπάρχει!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Περιμένω κάτι πραγματικά καλό από Φοίβο!!!
Φοίβος
Re: Φοίβος & Spicy Artists
με τετοια μουσα να τον εμπνεει, ειναι δυνατον να γραψει κατι υποδεεστερο των "χαμενα" και "στα 'δωσα ολα";
Δεν μπορω να δω την Παολα ως νεα μουσα του Φοιβου.sow έγραψε:με τετοια μουσα να τον εμπνεει, ειναι δυνατον να γραψει κατι υποδεεστερο των "χαμενα" και "στα 'δωσα ολα";
I like people too much or not at all.
REMIS XANTOS MI ROTAS POS PERNAO 2007-Ακούστε και την original version του τραγουδιού πριν τη διασκευή που έκανε ο Φοίβος....
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... I-hdg-r-c4
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... I-hdg-r-c4
μα ειναι η νεα βανδηstelios έγραψε:Δεν μπορω να δω την Παολα ως νεα μουσα του Φοιβου.sow έγραψε:με τετοια μουσα να τον εμπνεει, ειναι δυνατον να γραψει κατι υποδεεστερο των "χαμενα" και "στα 'δωσα ολα";
μου κανει περισσοτερο για στυλ κοκκινου.προς τα εκει πιστευω θα την παει ο φοιβος.sow έγραψε:μα ειναι η νεα βανδηstelios έγραψε:Δεν μπορω να δω την Παολα ως νεα μουσα του Φοιβου.sow έγραψε:με τετοια μουσα να τον εμπνεει, ειναι δυνατον να γραψει κατι υποδεεστερο των "χαμενα" και "στα 'δωσα ολα";
-
Chronisgreek
gypsy kokkinou omws...! 
θα της γράψει κιόλας ο Φοίβος ή απλά θα είναι στην εταιρεία του;
Αγκαλιαστείτε...δεν ξέρω γιατί, αλλά κάνει καλό.
εγω καταλαβα πως θα της γραψει.deba έγραψε:θα της γράψει κιόλας ο Φοίβος ή απλά θα είναι στην εταιρεία του;
θα δω ξανά τα θέματα και θα σου πωstelios έγραψε:εγω καταλαβα πως θα της γραψει.deba έγραψε:θα της γράψει κιόλας ο Φοίβος ή απλά θα είναι στην εταιρεία του;
δεν το πρόσεξα πολύ!
δες το βιντεο.deba έγραψε:θα δω ξανά τα θέματα και θα σου πωstelios έγραψε:εγω καταλαβα πως θα της γραψει.deba έγραψε:θα της γράψει κιόλας ο Φοίβος ή απλά θα είναι στην εταιρεία του;
δεν το πρόσεξα πολύ!
-
Chronisgreek
8a tis grapsei alla to polu to miso album.. gia ayto phge allwste spicy.. na ths dwsei kanena tsifteteloeides na xoreytei to xeimwna...
(opws elege k o kiamos oti to apopse fora ta kala sou to ebgale giati den yphrxe xpreytiko tsifteteloeides gia to xeimwna tou '08) 

-
supernatural22
Από τα λεγόμενα του Κυριάκου Παπαδόπουλου κατάλαβα ότι το "Ψεύτικα" θα είναι στο δίσκο,γιατί είπε ότι αυτό το κομμάτι είναι το ξεκίνημα του δίσκου.Αν έχει 10 κομμάτια ο δίσκος,λογικά θα της γράψει 3-4 ο Φοίβος.Και πιστεύω πως θα έχει ήδη έτοιμο υλικό με Παπαδόπουλο-Φιλίππου.
-
Chronisgreek
yeah! ante na bgalei kana promo twra k kata decembrh to polu na bgei to album..leme twra 
-
supernatural22
Aφού δεν είναι του Φοίβου όλο,πιστεύω ότι θα βγει πριν από τον Πετρέλη!Λογικά τα έξοδα παραγωγής θα τα πληρώσουν από κοινού και ο Φοίβος και οι άλλοι συνθέτες,οπότε μπορεί να βγει πιο γρήγορα.Γενικά τα albums καθυστερούν κυρίως επειδή δεν έχουν τα χρήματα οι παραγωγοί ή ακόμα και να τα έχουν,δεν ρισκάρουν να πληρώσουν για albums που μπορεί να μην πουλήσουν!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος supernatural22 την Τρί Σεπ 06, 2011 9:17 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ε λογικά θα βγει νωρίτερα από πετρέλη πιστεύω κι εγώ
-
Chronisgreek
k ton petrelh gia pote ton ypologizoume dhladh..? mesa sto 11 sigoura.. kanena noembrio?
-
Slim_Shady
Χάρηκα για την Πάολα ...μου είναι πολύ συμπαθής !
Ελπίζουμε σε ωραία τραγούδια !
Ελπίζουμε σε ωραία τραγούδια !
Kάποιος ζωγράφος θεϊκός μας ζωγραφίζει...
-
supernatural22
Δεν ισχύει Νοέμβριο,ρώτησα άτομο της Spicy που γράφει και στο freegossip,όλοι θα βγουν από το 2012 και μετά.Ακόμα και η Έλλη μπορεί να πάει για Οκτώβριο!Chronisgreek έγραψε:k ton petrelh gia pote ton ypologizoume dhladh..? mesa sto 11 sigoura.. kanena noembrio?
Εγώ βλέποντας το video κατάλαβα πως το δίδυμο Παπαδόπουλος-Φιλίππου έχουν ήδη έτοιμα κάποια τραγούδια για την Πάολα.
Δεν θα ξαφνιαστώ αν το άλμπουμ της βγει πιο σύντομα από άλλων καλλιτεχνών της spicy.Βασίκα πιστεύω πως σύντομα θα ακούσουμε το πρώτο της single.
Το θέμα είναι αν θα βγει με τραγούδι του Φοίβου ή των άλλων.
Δεν θα ξαφνιαστώ αν το άλμπουμ της βγει πιο σύντομα από άλλων καλλιτεχνών της spicy.Βασίκα πιστεύω πως σύντομα θα ακούσουμε το πρώτο της single.
Το θέμα είναι αν θα βγει με τραγούδι του Φοίβου ή των άλλων.