Έλλη Κοκκίνου
Re: ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗ ΚΟΚΚΙΝΟΥ.
Η Ελλη εκανε φωτογραφηση για το INSTYLE Οκτωβρίου.
I like people too much or not at all.
-
Ναι και το "Ερωτεύτηκα" dance!afn έγραψε:Συγγνώμη, ποπάκι θεωρείτε το Γενέθλια?
Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.
MusicLover έγραψε:Ναι και το "Ερωτεύτηκα" dance!afn έγραψε:Συγγνώμη, ποπάκι θεωρείτε το Γενέθλια?

πήρα και την απάντησή μου για τη σεξουλιάρικη φωτογραφία που έχει βάλει στο facebookstelios έγραψε:Η Ελλη εκανε φωτογραφηση για το INSTYLE Οκτωβρίου.

Nothing lasts forever but the earth and sky
δεν είναι από το Instyle αυτήADAM2 έγραψε:πήρα και την απάντησή μου για τη σεξουλιάρικη φωτογραφία που έχει βάλει στο facebookstelios έγραψε:Η Ελλη εκανε φωτογραφηση για το INSTYLE Οκτωβρίου.
είναι πιο παλιά!

Αγκαλιαστείτε...δεν ξέρω γιατί, αλλά κάνει καλό.
ειχε γινει για το cd που θα εβγαινε τον ιουνιο.deba έγραψε:δεν είναι από το Instyle αυτήADAM2 έγραψε:πήρα και την απάντησή μου για τη σεξουλιάρικη φωτογραφία που έχει βάλει στο facebookstelios έγραψε:Η Ελλη εκανε φωτογραφηση για το INSTYLE Οκτωβρίου.
είναι πιο παλιά!

από πότε έχει να βγάλει καινούριο album η Κοκκίνου;
Nothing lasts forever but the earth and sky
Το είχε πάρει απόφαση να πουλήσει αυτό το cd το Ελλάκι... 

Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
2007ADAM2 έγραψε:από πότε έχει να βγάλει καινούριο album η Κοκκίνου;
4 χρόνια???stelios έγραψε:2007ADAM2 έγραψε:από πότε έχει να βγάλει καινούριο album η Κοκκίνου;

Ναι. μην ξεχνας ομως οτι κανονικο αλμπουμ εχει να βγαλει απο το 2007_στην. ουσια μουσικα δεν μας ελλειψε καθολου γιατι απο τις αρχες του 2008 μεχρι και τωρα κυκλοφορει ολο digital singles. (Μην τα παρατας,παμε ξανα,παμε ξανα mad vma remix,δεμενες,μια γροθια,οντως & ominus,οντως,αποχωρω,δεν την παλευω feat. Καρρας,ερωτευτηκα,ερωτευτηκα-remix,τα γενεθλια μου) .....τωρα κανονικα ολα αυτα θα πρεπει να συμπεριληφθουν στο αλμπουμ. 12 + 7 καινουργια = 19 συνολικαafn έγραψε:4 χρόνια???stelios έγραψε:2007ADAM2 έγραψε:από πότε έχει να βγάλει καινούριο album η Κοκκίνου;![]()
![]()
i live for the A-P-P-L-A-U-S-E
Δεν θα μπουν τα κομμάτια Πάμε Ξανά,Μην Τα Παρατάς,Πάμε Ξανά MAD VMA REMIX,Μια Γροθιά,Δεμένες, γιατί δεν είναι του Φοίβου!
Και ανήκουν και σε άλλη εταιρεία!!supernatural22 έγραψε:Δεν θα μπουν τα κομμάτια Πάμε Ξανά,Μην Τα Παρατάς,Πάμε Ξανά MAD VMA REMIX,Μια Γροθιά,Δεμένες, γιατί δεν είναι του Φοίβου!

Η ανακοίνωση στη σελίδα του Φοίβου στο facebbok Πάντως έλεγε: "ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ Η ΕΛΛΗ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΙΣ ΚΡΥΦΕΣ ΤΗΣ "ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ".ΕΝΑ ALBUM ΜΕ 7 ΝΕΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ 5 ΗΔΗ ΓΝΩΣΤΑ SINGLES ΑΛΛΑ ΚΑΙ REMIXES ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΩΝ.ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΟ SPICY ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ ΦΟΙΒΟΥ,ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗ SPICY - MY GROUP ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗ SONY MUSIC."afn έγραψε:Και ανήκουν και σε άλλη εταιρεία!!supernatural22 έγραψε:Δεν θα μπουν τα κομμάτια Πάμε Ξανά,Μην Τα Παρατάς,Πάμε Ξανά MAD VMA REMIX,Μια Γροθιά,Δεμένες, γιατί δεν είναι του Φοίβου!
συνεργασία με sony;

Αγκαλιαστείτε...δεν ξέρω γιατί, αλλά κάνει καλό.
νομιζω πως γινεται η διανομη δισκων απο την sony.deba έγραψε:Η ανακοίνωση στη σελίδα του Φοίβου στο facebbok Πάντως έλεγε: "ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ Η ΕΛΛΗ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΙΣ ΚΡΥΦΕΣ ΤΗΣ "ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ".ΕΝΑ ALBUM ΜΕ 7 ΝΕΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ 5 ΗΔΗ ΓΝΩΣΤΑ SINGLES ΑΛΛΑ ΚΑΙ REMIXES ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΩΝ.ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΟ SPICY ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ ΦΟΙΒΟΥ,ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗ SPICY - MY GROUP ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗ SONY MUSIC."afn έγραψε:Και ανήκουν και σε άλλη εταιρεία!!supernatural22 έγραψε:Δεν θα μπουν τα κομμάτια Πάμε Ξανά,Μην Τα Παρατάς,Πάμε Ξανά MAD VMA REMIX,Μια Γροθιά,Δεμένες, γιατί δεν είναι του Φοίβου!
συνεργασία με sony;![]()
![]()
Και δεν πιστεύω πως έχει κάποιο νόημα να βγάλει αυτά τα παλιά τραγούδια πλέον...
Επίσης η συνεργασία μπορεί να υπάρχει και στους συνθέτες-στιχουργούς!!
Επίσης η συνεργασία μπορεί να υπάρχει και στους συνθέτες-στιχουργούς!!

Αν δεν με απαταει η μνημη μου μεσα Σεπτεμβρη εχουμε την αλλη Πεμπτη.Τοτε δεν υποτιθεται πως βγαινει το αλμπουμ της Ελλης?
Ποτε περιμενουν για να κανουν επισημη ανακοινωση και να δωσουν τραγουδι στα ραδιοφωνα?
Ποτε περιμενουν για να κανουν επισημη ανακοινωση και να δωσουν τραγουδι στα ραδιοφωνα?
Μήπως το πάνε για Χριστούγεννα?