Αντώνης Ρέμος
Re: ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ THREAD
NA KAI ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΝΕΝΑ PAIDAKI.
"...Η περίπτωση Ρέμου τώρα. Εκτός από το ότι τα «Κλειστά τα στόματα» είναι ένας καλός δίσκος στο είδος του, το όλο σκεπτικό της προώθησης και της πώλησης υπάκουσε σε ένα σχέδιο...
Δύο κομμάτια - μόνο δύο - ανέβηκαν στο YouΤube, δόθηκαν στα ραδιόφωνα και κυκλοφόρησαν μέσω εφημερίδας. Νοέμβριος 2010.
Ενα πρώτο τεστ ντράιβ. Και το τεστ ντράιβ έφερε περί τα 10 εκατομμύρια χτυπήματα («Κομμένα πια τα δανεικά») τους πρώτους μήνες.
Παίχτηκαν τα τραγούδια, ξαναπαίχτηκαν, κυκλοφόρησαν μέσω Ιντερνετ, πρόλαβαν και «αφομοιώθηκαν» (λέξη του παραγωγού Γ. Κυβέλου). Και μόνο τότε - περί τα μέσα Μαρτίου - βγήκε ολοκληρωμένος ο δίσκος. Ενας δίσκος με καλά τραγούδια. Τυχαίο που αυτή τη στιγμή πρέπει να φτάνει τις 70.000 πωλήσεις (μέσω περιπτέρων και δισκοπωλείων); Και η τιμή λογική, 10 ευρώ.
Ολα λογικά και βάσει σχεδίου. Απλό; Μπορεί. Αλλά η πείρα λέει ότι - ειδικά στον χώρο του ελληνικού τραγουδιού - ουδέποτε ίσχυαν οι (φαινομενικά) απλές, λογικές λύσεις".
"...Η περίπτωση Ρέμου τώρα. Εκτός από το ότι τα «Κλειστά τα στόματα» είναι ένας καλός δίσκος στο είδος του, το όλο σκεπτικό της προώθησης και της πώλησης υπάκουσε σε ένα σχέδιο...
Δύο κομμάτια - μόνο δύο - ανέβηκαν στο YouΤube, δόθηκαν στα ραδιόφωνα και κυκλοφόρησαν μέσω εφημερίδας. Νοέμβριος 2010.
Ενα πρώτο τεστ ντράιβ. Και το τεστ ντράιβ έφερε περί τα 10 εκατομμύρια χτυπήματα («Κομμένα πια τα δανεικά») τους πρώτους μήνες.
Παίχτηκαν τα τραγούδια, ξαναπαίχτηκαν, κυκλοφόρησαν μέσω Ιντερνετ, πρόλαβαν και «αφομοιώθηκαν» (λέξη του παραγωγού Γ. Κυβέλου). Και μόνο τότε - περί τα μέσα Μαρτίου - βγήκε ολοκληρωμένος ο δίσκος. Ενας δίσκος με καλά τραγούδια. Τυχαίο που αυτή τη στιγμή πρέπει να φτάνει τις 70.000 πωλήσεις (μέσω περιπτέρων και δισκοπωλείων); Και η τιμή λογική, 10 ευρώ.
Ολα λογικά και βάσει σχεδίου. Απλό; Μπορεί. Αλλά η πείρα λέει ότι - ειδικά στον χώρο του ελληνικού τραγουδιού - ουδέποτε ίσχυαν οι (φαινομενικά) απλές, λογικές λύσεις".
-
Stin istoselida tis efimeridas Ta Nea pou mporw na vrw to keimeno euxaristw?
@magic22
1) Ούτε εγώ μπορώ να βρώ πουθενά στο site των ΝΕΩΝ το άρθρο που λες. Ακόμα όμως και να υπάρχει αυτό το άρθρο , ΠΡΟΦΑΝΩΣ έχουν κάνει λάθος όταν η ίδια η Heaven σε επίσημο δελτίο τύπου λέει για τα δύο τραγούδια ότι έκαναν ΜΑΖΙ 8.000.000 views.
2) Πότε ακριβώς το εμπορικό τμήμα της Heaven είπε ότι το ποιό εμπορικό κομμάτι του δίσκου ήταν το "Κλειστά τα στόματα"? στείλε link. Εμένα από Sony μου είπαν ότι το ποιό εμπορικό τραγούδι της χρονιάς (όχι απλά του δίσκου του Ρέμου) ήταν το "στιγμές".
@entek
Το "παρελθόν" εσύ μπορεί να μην το άκουσες αλλά έφτασε μέχρι το νούμερο 8 του media inspector chart
1) Ούτε εγώ μπορώ να βρώ πουθενά στο site των ΝΕΩΝ το άρθρο που λες. Ακόμα όμως και να υπάρχει αυτό το άρθρο , ΠΡΟΦΑΝΩΣ έχουν κάνει λάθος όταν η ίδια η Heaven σε επίσημο δελτίο τύπου λέει για τα δύο τραγούδια ότι έκαναν ΜΑΖΙ 8.000.000 views.
2) Πότε ακριβώς το εμπορικό τμήμα της Heaven είπε ότι το ποιό εμπορικό κομμάτι του δίσκου ήταν το "Κλειστά τα στόματα"? στείλε link. Εμένα από Sony μου είπαν ότι το ποιό εμπορικό τραγούδι της χρονιάς (όχι απλά του δίσκου του Ρέμου) ήταν το "στιγμές".
@entek
Το "παρελθόν" εσύ μπορεί να μην το άκουσες αλλά έφτασε μέχρι το νούμερο 8 του media inspector chart
Γκουγκλάρετε τη φράση "κι όμως πουλάνε εφημερίδα τα νέα" και θα σας βγάλει το δημοσίευμα που βέβαια προέκυψε από ρεπορτάζ, όχι από... δελτία τύπου. Όσο για το "Παρελθόν", ατυχής επιλογή μετά από τόσα hits του cd αυτού. Έφτασε στο 8; Για πόσο; Για... μία μέρα; Εδώ τα "κομμένα" και "στιγμές" έμειναν στη δεκάδα για τέσσερις - πέντε μήνες, τι να λέμε τώρα...
Ανούσιες συζητήσεις. Ο δίσκος του Ρέμου είχε επιτυχία και έβγαλε μερικές πολύ μεγάλες επιτυχίες τις οποίες κατέβασαν πολλοί από το youtube!
Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!
Το παρελθον του Ρεμου παιζει σταθερα σε σφαιρα,δρομο και ρυθμο.Το ακουω καθημερινα.
I like people too much or not at all.
Εγώ τελευταία ακούω το "επιζώ"stelios έγραψε:Το παρελθον του Ρεμου παιζει σταθερα σε σφαιρα,δρομο και ρυθμο.Το ακουω καθημερινα.
Παιζει και αυτο.Μαζι βγηκαν ως ραδιοφωνικα singles.paidaki έγραψε:Εγώ τελευταία ακούω το "επιζώ"stelios έγραψε:Το παρελθον του Ρεμου παιζει σταθερα σε σφαιρα,δρομο και ρυθμο.Το ακουω καθημερινα.
Έχουμε πολύ καιρό μέχρι τον Μάρτη να ακουστούν πολλά!! 

Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
Απλά ρε παιδία τα τρία μεγάλα hit του δίσκου (ραδιοφωνικά) ήταν τα Δανεικά, οι στιγμές και τα φεγγάρια χάρτινα... Μετά ακολουθεί το κλειστά τα στόματα και θα δείξει αργότερα και για το παρελθόν...
Εγω δεν ειπα πως το παρελθον ειναι μεγαλο hit.Ειπα πως το ακουσω σε 3 συγκεκριμενους σταθμους.Stavros έγραψε:Απλά ρε παιδία τα τρία μεγάλα hit του δίσκου (ραδιοφωνικά) ήταν τα Δανεικά, οι στιγμές και τα φεγγάρια χάρτινα... Μετά ακολουθεί το κλειστά τα στόματα και θα δείξει αργότερα και για το παρελθόν...

Έτσι έκανε hit κι ο Νίνο όμως!stelios έγραψε:Εγω δεν ειπα πως το παρελθον ειναι μεγαλο hit.Ειπα πως το ακουσω σε 3 συγκεκριμενους σταθμους.Stavros έγραψε:Απλά ρε παιδία τα τρία μεγάλα hit του δίσκου (ραδιοφωνικά) ήταν τα Δανεικά, οι στιγμές και τα φεγγάρια χάρτινα... Μετά ακολουθεί το κλειστά τα στόματα και θα δείξει αργότερα και για το παρελθόν...

Σε παρακαλώ, ο Νίνο παιζόταν σε 5 σταθμούς...afn έγραψε:Έτσι έκανε hit κι ο Νίνο όμως!stelios έγραψε:Εγω δεν ειπα πως το παρελθον ειναι μεγαλο hit.Ειπα πως το ακουσω σε 3 συγκεκριμενους σταθμους.Stavros έγραψε:Απλά ρε παιδία τα τρία μεγάλα hit του δίσκου (ραδιοφωνικά) ήταν τα Δανεικά, οι στιγμές και τα φεγγάρια χάρτινα... Μετά ακολουθεί το κλειστά τα στόματα και θα δείξει αργότερα και για το παρελθόν...

Μπορεί να είναι 5 και του Ρέμου, απλά ο Στέλιος να ακούει τους 3... 

Συγγνωμη αλλα το οκ του Νινο παιζει παντου.Stavros έγραψε:Σε παρακαλώ, ο Νίνο παιζόταν σε 5 σταθμούς...afn έγραψε:Έτσι έκανε hit κι ο Νίνο όμως!stelios έγραψε:Εγω δεν ειπα πως το παρελθον ειναι μεγαλο hit.Ειπα πως το ακουσω σε 3 συγκεκριμενους σταθμους.Stavros έγραψε:Απλά ρε παιδία τα τρία μεγάλα hit του δίσκου (ραδιοφωνικά) ήταν τα Δανεικά, οι στιγμές και τα φεγγάρια χάρτινα... Μετά ακολουθεί το κλειστά τα στόματα και θα δείξει αργότερα και για το παρελθόν...
afn έγραψε:![]()
![]()
![]()
![]()
Gunner.....?

για τον βερτη;afn έγραψε:Έχουμε πολύ καιρό μέχρι τον Μάρτη να ακουστούν πολλά!!

Κομμάτια από το δίσκο! Για τον Βέρτη ήδη έχουν ακουστεί όλα...sow έγραψε:για τον βερτη;afn έγραψε:Έχουμε πολύ καιρό μέχρι τον Μάρτη να ακουστούν πολλά!!

gia auto aporhsa