Πέγκυ Ζήνα
Re: ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΓΚΥ ΖΗΝΑ (Songs & more)
Moυ αρέσει πάρα πολύ το καινούριο της Πέγκυς! Το πάει πολύ καλά. Στα κουπλέ η ερμηνεία της πολύ διαφορετική, νομίζω είναι η πρώτη φορά που την ακούμε σε πιο ψηλές νότες.
Να πω πως και της ζωής το πάρτυ το έχω λατρέψει. Μόνο το Στον δικό μου τον πλανήτη δε μου άρεσε. Το Ευαίσθητη ή λογική επίσης το θεωρώ από τους πιο ωραίους δίσκους που βγήκαν, ίσως δεν το προώθησε τόσο λόγο εγκυμοσύνης. Ξέρουμε αν και πού θα τραγουδάει η Πέγκυ φέτος;
Να πω πως και της ζωής το πάρτυ το έχω λατρέψει. Μόνο το Στον δικό μου τον πλανήτη δε μου άρεσε. Το Ευαίσθητη ή λογική επίσης το θεωρώ από τους πιο ωραίους δίσκους που βγήκαν, ίσως δεν το προώθησε τόσο λόγο εγκυμοσύνης. Ξέρουμε αν και πού θα τραγουδάει η Πέγκυ φέτος;
Τώρα το βλέπω καθαρά ...
happy_end έγραψε:Moυ αρέσει πάρα πολύ το καινούριο της Πέγκυς! Το πάει πολύ καλά. Στα κουπλέ η ερμηνεία της πολύ διαφορετική, νομίζω είναι η πρώτη φορά που την ακούμε σε πιο ψηλές νότες.
Η Πεγκυ θα αρχισει εμφανισεις απο μεσα Νοεμβριου στα"Νανουρισματα"...εναν καινουργιο χωρο στην Πειραιως!!!

Νανουρίσματα;;;; Άλλο όνομα δε βρήκαν;;
Εκεί θα τραγουδούσε η Βίσση πριν το Ρεξ;;

Εκεί θα τραγουδούσε η Βίσση πριν το Ρεξ;;
Τώρα το βλέπω καθαρά ...
-
Αν ο νέος της δίσκος είναι σαν το Ευαίσθητη ή λογική σε ύφος, ταιριάζει απολύτα ο τίτλος του μαγαζιού!Zenia έγραψε:happy_end έγραψε:Moυ αρέσει πάρα πολύ το καινούριο της Πέγκυς! Το πάει πολύ καλά. Στα κουπλέ η ερμηνεία της πολύ διαφορετική, νομίζω είναι η πρώτη φορά που την ακούμε σε πιο ψηλές νότες.
Η Πεγκυ θα αρχισει εμφανισεις απο μεσα Νοεμβριου στα"Νανουρισματα"...εναν καινουργιο χωρο στην Πειραιως!!!![]()

Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.
-
Νόημα, Σου το ορκίζομαι, Μείνε ακόμα λίγο, Μη ρωτάτε (και τα 4 του Θεοφάνους με πραγματικά πολύ υψηλές νότες), Ρώτησα το ίδιο και αρκετά άλλα... Το Ευαίσθητη ή λογική ήταν και για μένα στους κορυφαίους δίσκους της. Ίσως 2ος μετά το "Ένα" που για μένα είναι το καλύτερό της άλμπουμ.happy_end έγραψε:Moυ αρέσει πάρα πολύ το καινούριο της Πέγκυς! Το πάει πολύ καλά. Στα κουπλέ η ερμηνεία της πολύ διαφορετική, νομίζω είναι η πρώτη φορά που την ακούμε σε πιο ψηλές νότες.
αναφέρομαι στο 00:17 ως 00:30. Δεν είναι το ίδιο με τα τραγούδια που έβαλες.
Τώρα το βλέπω καθαρά ...
-
Σε ποιά chart? Από view πάντως στο youtube δε σκίζει...gianniskard έγραψε:To kainourgio tis tragoudi exei anevei poly grigora sta chart mpravo tis
-
Ναι. Και πάλι. Είναι υψηλότερες οι νότες στα τραγούδια που λέω. Ειδικά στο Νόημα ..happy_end έγραψε:
αναφέρομαι στο 00:17 ως 00:30. Δεν είναι το ίδιο με τα τραγούδια που έβαλες.
Η Πεγκυ δεν θα εμφανιστει πουθενα εφετος λογω εγκυμοσυνης.....τον Οκτωβριο θα εχει στην αγκαλια της μια υπεροχη κορουλα!!!
Ο οποίος μάλλον θα κυκλοφορήσει αρχές του 2012 όπου θα έχει 40αρίσει πια το παιδί... 

Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
φαβτάζομαι θες να πεις ...σαραντίσειafn έγραψε:Ο οποίος μάλλον θα κυκλοφορήσει αρχές του 2012 όπου θα έχει 40αρίσει πια το παιδί...
Νομίζω πως σε "ψηλές" την ακούσαμε και στο παρελθόν!!!happy_end έγραψε:Moυ αρέσει πάρα πολύ το καινούριο της Πέγκυς! Το πάει πολύ καλά. Στα κουπλέ η ερμηνεία της πολύ διαφορετική, νομίζω είναι η πρώτη φορά που την ακούμε σε πιο ψηλές νότες.
Απλά να κάνω αναφορά στο υπερ-λατρεμένο μου ΝΟΗΜΑ που στα σπάει, επίσης και στο προηγούμενο album μια χαρά ψηλές είχε το ΛΟΓΙΑ ΑΓΑΠΗΣ!!!!
Για μένα το "Στο δικό μου τον πλανήτη" έκλεισε τον προηγούμενο δίσκο και τον κύκλο του!
Το καινούριο δεν θα το συγκρίνω καθώς ανοίγει μια νέα σέλίδα και φαίνεται πολύ καλός οιωνός!
μακάρι, για να δούμε...
Ναι, αυτό ήθελα να πω! Άλλωστε δεν περίμενα να γίνει 40 μέσα σε 3 μήνες!chris3m έγραψε:φαβτάζομαι θες να πεις ...σαραντίσειafn έγραψε:Ο οποίος μάλλον θα κυκλοφορήσει αρχές του 2012 όπου θα έχει 40αρίσει πια το παιδί...

Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
afn έγραψε:Ναι, αυτό ήθελα να πω! Άλλωστε δεν περίμενα να γίνει 40 μέσα σε 3 μήνες!chris3m έγραψε:φαβτάζομαι θες να πεις ...σαραντίσειafn έγραψε:Ο οποίος μάλλον θα κυκλοφορήσει αρχές του 2012 όπου θα έχει 40αρίσει πια το παιδί...![]()

I like people too much or not at all.
Το καινουργιο τραγουδι της Πεγκυς μου αρεσει καθε μερα και περισσοτερο.
I like people too much or not at all.

και το φαβτάζομαι ακόμη καλύτερο

Αγκαλιαστείτε...δεν ξέρω γιατί, αλλά κάνει καλό.
-
MusicLover έγραψε:Αν ο νέος της δίσκος είναι σαν το Ευαίσθητη ή λογική σε ύφος, ταιριάζει απολύτα ο τίτλος του μαγαζιού!Zenia έγραψε:happy_end έγραψε:Moυ αρέσει πάρα πολύ το καινούριο της Πέγκυς! Το πάει πολύ καλά. Στα κουπλέ η ερμηνεία της πολύ διαφορετική, νομίζω είναι η πρώτη φορά που την ακούμε σε πιο ψηλές νότες.
Η Πεγκυ θα αρχισει εμφανισεις απο μεσα Νοεμβριου στα"Νανουρισματα"...εναν καινουργιο χωρο στην Πειραιως!!!![]()

Kάποιος ζωγράφος θεϊκός μας ζωγραφίζει...
Το μόνο chart που δεν έχει κατακτήσει είναι του musiccorner forum... ! Μπες κι εσύ κι υποστήριξε την Πέγκυ Ζήνα αλλά κι όποιον καλλιτέχνη γουστάρεις, στο chart του φόρουμ !!!!!!!!!!!!!!gianniskard έγραψε:To kainourgio tis tragoudi exei anevei poly grigora sta chart mpravo tis
Ακολούθησε το link : viewtopic.php?f=36&t=34375
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος yakinthos την Τετ Σεπ 28, 2011 1:45 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
τι είμαι για ν' αρέσω σε όλους; Μερέντα;
Έτσι και έτσι προς το παρόν...stelios έγραψε:Το καινουργιο τραγουδι της Πεγκυς μου αρεσει καθε μερα και περισσοτερο.