Φοίβος
Re: Φοίβος & Spicy Artists
Άδικο έχω....? 

Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
-
Πάνω κάτω έτσι θα έγινε, με τόσους που παλεύει!afn έγραψε:Άδικο έχω....?
Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.
-
Η Δέσποινα έχει οριστικοποιηθεί στο Fever με Οικομόπουλο και Έλλη; Δεν το έχω καταλάβει πλήρως τελικά.
Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.
ναι! εκεί θα είναι η Δέσποινα!!!
Αγκαλιαστείτε...δεν ξέρω γιατί, αλλά κάνει καλό.
οχι μονη της ομως.deba έγραψε:ναι! εκεί θα είναι η Δέσποινα!!!

I like people too much or not at all.
ε είναι λίγο μεγάλο το μαγαζάκι για να 'ναι μόνη...δε νομίζεις;stelios έγραψε:οχι μονη της ομως.deba έγραψε:ναι! εκεί θα είναι η Δέσποινα!!!

ημουν τοσο σιγουρος για την απαντηση σου.deba έγραψε:ε είναι λίγο μεγάλο το μαγαζάκι για να 'ναι μόνη...δε νομίζεις;stelios έγραψε:οχι μονη της ομως.deba έγραψε:ναι! εκεί θα είναι η Δέσποινα!!!

το σχημα Παολα-Νινο-Φωκας πως σου φαινεται deba?
οκ....πάρε άλλη! να αλλάξει συνεργάτες...να κάνει ένα σούπερ cd...να βγάλει ένα σωρό επιτυχίες...να απασχολήσει ουσιαστικά το κοινό...να ετοιμάσει ένα-δύο σούπερ προγράμματα και να τα παρουσιάσει του χρόνου και του παραχρόνου και μετά να ξαναβγάλει ένα φοβερό cd με απίστευτες και πάλι επιτυχίες και μετά να πάει να κάνει ολομόναχη show με μπουκάλι όχι σε εξωφρενική τιμή στο Feverstelios έγραψε:ημουν τοσο σιγουρος για την απαντηση σου.deba έγραψε:ε είναι λίγο μεγάλο το μαγαζάκι για να 'ναι μόνη...δε νομίζεις;stelios έγραψε:οχι μονη της ομως.deba έγραψε:ναι! εκεί θα είναι η Δέσποινα!!!

λατρεύω Πάολα στα μπουζούκια! περνώ πολύ καλά!stelios έγραψε:το σχημα Παολα-Νινο-Φωκας πως σου φαινεται deba?
ο Νίνο ήταν πολύ καλός όταν τον είδα από κοντά χωρίς όμως να ξεσηκωνόμουν για εκείνον να πάω σε μαγαζί!
τον Φωκά έχω απορία να τον δω σύντομα!
άρα θα πήγαινα σίγουρα

εύχομαι και στο fix της θες λοιπόν!

Να κανονίσουμε να πάμε μαζί deba!!
ναι είμαι σίγουρη πως τρελαίνεσαι να παςafn έγραψε:Να κανονίσουμε να πάμε μαζί deba!!

Α. ναι υπάρχει και το πρόβλημα της απόστασης... 

επισης χαιρομαι που ο πετρελης θα επιστρεψει με λαικα τραγουδια. 

-
amhn k pote.. h kalytera aman k pws... 

μικρό...μικρό...μικρόafn έγραψε:Α. ναι υπάρχει και το πρόβλημα της απόστασης...

deba έγραψε:οκ....πάρε άλλη! να αλλάξει συνεργάτες...να κάνει ένα σούπερ cd...να βγάλει ένα σωρό επιτυχίες...να απασχολήσει ουσιαστικά το κοινό...να ετοιμάσει ένα-δύο σούπερ προγράμματα και να τα παρουσιάσει του χρόνου και του παραχρόνου και μετά να ξαναβγάλει ένα φοβερό cd με απίστευτες και πάλι επιτυχίες και μετά να πάει να κάνει ολομόναχη show με μπουκάλι όχι σε εξωφρενική τιμή στο Feverstelios έγραψε:ημουν τοσο σιγουρος για την απαντηση σου.deba έγραψε:ε είναι λίγο μεγάλο το μαγαζάκι για να 'ναι μόνη...δε νομίζεις;stelios έγραψε:οχι μονη της ομως.deba έγραψε:ναι! εκεί θα είναι η Δέσποινα!!!![]()
![]()

stelios έγραψε:deba έγραψε:οκ....πάρε άλλη! να αλλάξει συνεργάτες...να κάνει ένα σούπερ cd...να βγάλει ένα σωρό επιτυχίες...να απασχολήσει ουσιαστικά το κοινό...να ετοιμάσει ένα-δύο σούπερ προγράμματα και να τα παρουσιάσει του χρόνου και του παραχρόνου και μετά να ξαναβγάλει ένα φοβερό cd με απίστευτες και πάλι επιτυχίες και μετά να πάει να κάνει ολομόναχη show με μπουκάλι όχι σε εξωφρενική τιμή στο Feverstelios έγραψε:ημουν τοσο σιγουρος για την απαντηση σου.deba έγραψε:ε είναι λίγο μεγάλο το μαγαζάκι για να 'ναι μόνη...δε νομίζεις;stelios έγραψε:οχι μονη της ομως.deba έγραψε:ναι! εκεί θα είναι η Δέσποινα!!!![]()
![]()
![]()
![]()

έχεις καμιά καλύτερη ιδέα;

Το 2013 με το καλό?stelios έγραψε:επισης χαιρομαι που ο πετρελης θα επιστρεψει με λαικα τραγουδια.

Ο Ιωακείμ Φωκάς αρέσει στις φίλες μου,σε εμένα όχι!Είναι πολύ τριχωτός για τα γούστα μου!deba έγραψε:λατρεύω Πάολα στα μπουζούκια! περνώ πολύ καλά!stelios έγραψε:το σχημα Παολα-Νινο-Φωκας πως σου φαινεται deba?
ο Νίνο ήταν πολύ καλός όταν τον είδα από κοντά χωρίς όμως να ξεσηκωνόμουν για εκείνον να πάω σε μαγαζί!
τον Φωκά έχω απορία να τον δω σύντομα!
άρα θα πήγαινα σίγουρα
εύχομαι και στο fix της θες λοιπόν!