Ε όχι και "βιαστική κίνηση" ότι βγάζει τραγούδι μετά από 8 μήνες!!!afn έγραψε:Λίγο βιαστική η κίνηση, αλλά επιλογή του είναι!
ΝΕΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ 2011!
Re: ΝΕΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ 2011!
Ολόκληρο δίσκο είχε στα χέρια του, γιατί δεν έβγαλε κι άλλο? Ο δίσκος βγήκε πριν 10 μήνες επίσης... 

Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
- stathis2b_
Aλλο ενα single θα μπορούσε άνετα να βγάλει.Το "για μας" ήταν μια καλή επιλογή π.χ.
Και το Νεκρός ωκεανός ως πιο αργό και άλλα θα μπορούσε...stathis2b_ έγραψε:Aλλο ενα single θα μπορούσε άνετα να βγάλει.Το "για μας" ήταν μια καλή επιλογή π.χ.
Το "για μας" το προσπάθησε λίγο το καλοκαίρι , το έστειλαν στα ραδιόφωνα και δεν τράβηξε. Το "νεκρός ωκεανός" εμένα προσωπικά δεν με τρελένει. Σαν κίνηση πάντως μου κάνει σωστό να βγάλει καινούργιο τραγούδι. Θα τραβήξει ποιό πολύ το ενδιαφέρον αν είναι κάτι καλό.afn έγραψε:Και το Νεκρός ωκεανός ως πιο αργό και άλλα θα μπορούσε...stathis2b_ έγραψε:Aλλο ενα single θα μπορούσε άνετα να βγάλει.Το "για μας" ήταν μια καλή επιλογή π.χ.
Επίσης ένας δίσκος που έχει 4 MEGA hit είναι ένας πολύ πετυχημένος δίσκος. Δεν είναι υποχρεωτικό να βγάλει από αυτόν άλλα τραγούδια. Άσε που το ίδιο που κάνει ο Σάκης κάνει και η Βίσση αλλά και ο Χατζηγιάννης. Γιατί σχολιάζουμε μόνο τον Σάκη?
Με τον ίδιο τρόπο σχολιάζω και τους άλλους! Ο δίσκος μετράει 10 μήνες κυκλοφορίας κι αυτό είναι η αλήθεια!
Το ένα hit βγήκε πάνω από χρόνο πριν την κυκλοφορία και το άλλο αρκετούς μήνες! Τι τα βγάζεις τα άλλα 11 τραγούδια τότε, για να λέμε ότι βγάζουμε πολλά?
Επίσης κόψε τα μπλε γράμματα, χτυπάνε στο μάτι!
Το ένα hit βγήκε πάνω από χρόνο πριν την κυκλοφορία και το άλλο αρκετούς μήνες! Τι τα βγάζεις τα άλλα 11 τραγούδια τότε, για να λέμε ότι βγάζουμε πολλά?
Επίσης κόψε τα μπλε γράμματα, χτυπάνε στο μάτι!
Υπηρχαν και αλλα τραγουδια που θα μπορουσε να βγαλει απο το αλμπουμ του.
Λογικα θα βγαλει νεο τραγουδι τωρα και αλμπουμ κοντα στην εναρξη των εμφανισεων του στην Αθηνα.
Λογικα θα βγαλει νεο τραγουδι τωρα και αλμπουμ κοντα στην εναρξη των εμφανισεων του στην Αθηνα.
I like people too much or not at all.
Οι εμφανίσεις του στο Αρένα ξεκινάνε σε 1 μήνα. Δεν νομίζω να βγάλει δίσκο τόσο σύντομα. Εγώ νομίζω θα πάει για Πάσχα.stelios έγραψε:Υπηρχαν και αλλα τραγουδια που θα μπορουσε να βγαλει απο το αλμπουμ του.
Όσο για τα τραγούδια ... Ας ακούσουμε το νέο και μετά μπορούμε να κρίνουμε αν είναι καλύτερο από όλα τα άλλα που έχει ο δίσκος.
Έχω βαρεθεί να μιλάω με παιδάκια εδώ μέσα...

- stathis2b_
Eιδικά στα κάρβουναafn έγραψε:Έχω βαρεθεί να μιλάω με παϊδάκια εδώ μέσα...![]()
![]()

Δεν μου αρέσουν ούτε τα παϊδάκια...

afn έγραψε:Έχω βαρεθεί να μιλάω με παιδάκια εδώ μέσα...![]()
![]()
και ποιός σε ρώτησε?

Εσύ απάντησες σ'εμένα κι όχι εγώ σ'εσένα! 

afn έγραψε:Εσύ απάντησες σ'εμένα κι όχι εγώ σ'εσένα!
αλλός έχει το όνομα και άλλος έχει την χάρη

Τέλος πάντων καλή επιτυχία στον Ρουβά! Να βγάλει άλλα 15 του εύχομαι!

να παρει φωτια και το section του στο forum.afn έγραψε:Τέλος πάντων καλή επιτυχία στον Ρουβά! Να βγάλει άλλα 15 του εύχομαι!![]()
![]()

Και με τρίτο παιδάκι!!stelios έγραψε:να παρει φωτια και το section του στο forum.afn έγραψε:Τέλος πάντων καλή επιτυχία στον Ρουβά! Να βγάλει άλλα 15 του εύχομαι!![]()
![]()

Να δεις τι θα γινει αν δεχτει μετα να παρει και το επιδομα πολυτεκνων.afn έγραψε:Και με τρίτο παιδάκι!!stelios έγραψε:να παρει φωτια και το section του στο forum.afn έγραψε:Τέλος πάντων καλή επιτυχία στον Ρουβά! Να βγάλει άλλα 15 του εύχομαι!![]()
![]()

-
egw perimena to gia mas meta to dyo mas k kalokairi to kalokairi k fws h to allo sou miso. k meta nekros wkeanospaidaki έγραψε:Το "για μας" το προσπάθησε λίγο το καλοκαίρι , το έστειλαν στα ραδιόφωνα και δεν τράβηξε. Το "νεκρός ωκεανός" εμένα προσωπικά δεν με τρελένει. Σαν κίνηση πάντως μου κάνει σωστό να βγάλει καινούργιο τραγούδι. Θα τραβήξει ποιό πολύ το ενδιαφέρον αν είναι κάτι καλό.afn έγραψε:Και το Νεκρός ωκεανός ως πιο αργό και άλλα θα μπορούσε...stathis2b_ έγραψε:Aλλο ενα single θα μπορούσε άνετα να βγάλει.Το "για μας" ήταν μια καλή επιλογή π.χ.
Επίσης ένας δίσκος που έχει 4 MEGA hit είναι ένας πολύ πετυχημένος δίσκος. Δεν είναι υποχρεωτικό να βγάλει από αυτόν άλλα τραγούδια. Άσε που το ίδιο που κάνει ο Σάκης κάνει και η Βίσση αλλά και ο Χατζηγιάννης. Γιατί σχολιάζουμε μόνο τον Σάκη?
-
Αυτό είχε βγει και ως είδηση στο site του mad ότι θα είναι το επόμενο σινγκλ, αρχές καλοκαιριού νομίζω ήταν...Τι άλλαξε;Chronisgreek έγραψε:egw perimena to gia mas meta to dyo mas k kalokairi to kalokairi k fws h to allo sou miso. k meta nekros wkeanospaidaki έγραψε:Το "για μας" το προσπάθησε λίγο το καλοκαίρι , το έστειλαν στα ραδιόφωνα και δεν τράβηξε. Το "νεκρός ωκεανός" εμένα προσωπικά δεν με τρελένει. Σαν κίνηση πάντως μου κάνει σωστό να βγάλει καινούργιο τραγούδι. Θα τραβήξει ποιό πολύ το ενδιαφέρον αν είναι κάτι καλό.afn έγραψε:Και το Νεκρός ωκεανός ως πιο αργό και άλλα θα μπορούσε...stathis2b_ έγραψε:Aλλο ενα single θα μπορούσε άνετα να βγάλει.Το "για μας" ήταν μια καλή επιλογή π.χ.
Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.