Κατερίνα Στικούδη
Re: Τα σχέδια της Κατερίνας Στικούδη
αδερφή της δεν είπες ότι ήταν; δεν κατάλαβα 

Nothing lasts forever but the earth and sky
ADAM2 έγραψε:αδερφή της δεν είπες ότι ήταν; δεν κατάλαβα
auto vre egrapsa alla gia plaka epeidi moiazoun polu
I am....Palo Fierce !!!
Σας άρεσε το song;supernatural22 έγραψε:Έχει βγει το videoclip "Η μουσική μου"
http://www.youtube.com/watch?v=YV7n_1fCYmI
Stavros έγραψε:Σας άρεσε το song;supernatural22 έγραψε:Έχει βγει το videoclip "Η μουσική μου"
http://www.youtube.com/watch?v=YV7n_1fCYmI

sti proig selida grafo
new apaisio like a g6 song!!
entaksei pleon de to theoro apaisio alla de prokeitai na to valo monos mou na to akouso
I am....Palo Fierce !!!
supernatural22 έγραψε:Κυκλοφόρησε το cd της Στικούδη!Δεν καταλαβαίνω,γιατί δεν περιέχει τα κομμάτια "Άγγιξέ με" και "6 εκατομμύρια".Ειδικά το "6 εκατομμύρια" είχε ακουστεί πολύ!
pame gera stikoudaraaaaaaaaaaaaaaaaaaa
platina thelo
kala na min exei to 6 ekatommyria malakia k to aggikse me
diamantakia kai ta dyo
de peirazei tha vgalei alla kala to cd
I am....Palo Fierce !!!
Εκτός κι αν τα 2 κομμάτια μπουν σε επόμενο cd της ως vintage,όπως μπήκε το κομμάτι "Εμμονή".Εγώ πάντως επειδή τα έχω τα 2 κομμάτια,από το iTunes,σε τέλεια ποιότητα,τα έβαλα στο φάκελο,μαζί με το cd που το κατέβασα!!!!!!!!
de xorousan vre gi'ayto...eprepe na ta valei na itan 3 gnosta bas k filotimithei kaneis k to agorasei...leme tora....supernatural22 έγραψε:Εκτός κι αν τα 2 κομμάτια μπουν σε επόμενο cd της ως vintage,όπως μπήκε το κομμάτι "Εμμονή".Εγώ πάντως επειδή τα έχω τα 2 κομμάτια,από το iTunes,σε τέλεια ποιότητα,τα έβαλα στο φάκελο,μαζί με το cd που το κατέβασα!!!!!!!!
i borei na xeis dikio na ta kratise gia ton epomeno

to eksofullo xazomara les k einai ivi adamou
pou pas katerinaki etsi tha pouliseis disko???
etsi pounale oi diskoi

I am....Palo Fierce !!!
Την είχα δει στα γυρίσματα του megastar,δεν λέει και πολλά,είναι αδύνατη σε μεγάλο βαθμό και επίσης όχι τόσο γυμνασμένη όσο φαίνεται στις photos!!!!
supernatural22 έγραψε:Την είχα δει στα γυρίσματα του megastar,δεν λέει και πολλά,είναι αδύνατη σε μεγάλο βαθμό και επίσης όχι τόσο γυμνασμένη όσο φαίνεται στις photos!!!!

ti les more
theara alla i alitheia einai oti den exei polu katharo prosopo kai einai pastomeni me meik ap
kai exei diko tis thema giati de valate to video kata tyxi to eida stis nees kuklofories
tragoudara videoclipara
argei na deiksei ligo mpoutaki einai i alitheia alla mas apozimionei meta
sto telos sto gymnastirio einai superk@uL@

to tragoudi para polu kalo an ekseraiseis ligo to stixo alla dedomenou tou ti bgainei tora teleytaia (nyxia - tsoules - koritsi prama kai de simazevetai)
einai aksioprepestato!! eidika an to lege kamia foureira - paparidou - demy - ivi adamou klp tha ginotan xamos
alla kai pali tha ginei

ta ypoloipa tou diskou vevaia einai tragika an thymamai kala apo ti mia fora pou to vala sta grigora
ta dislikes piran fotia apo tous koblexikous klasika
alla an den tin ikseran apo prin oti itan montelo kai evgaine kateftheian tragoudistria oli alla tha legan...
I am....Palo Fierce !!!
το ΜΕΓΑ ΧΙΤ ΣΕΝΑΡΙΟ ΛΑΙΒ!!
χαχα χαμος τραγουδανε ολοι δώσε ρε στικουδη
πιο πάνω που είχα βάλει το official apo tis universal to kanali leei to video einai aporrito!! wtf?
χαχα χαμος τραγουδανε ολοι δώσε ρε στικουδη
πιο πάνω που είχα βάλει το official apo tis universal to kanali leei to video einai aporrito!! wtf?
I am....Palo Fierce !!!

nicki minaj k etsi? polu amerikania...kai kala kanei prototypia kai vgazei proti tetoiou eidous kommatia?
kala auta gia plaka fantazomai ta vgazei den yparxei periptosi na pistevei oti tha to akousei kaneis edo i tha akoustei katholou!
kai ennoeitai tha perimenei ta apeira dislike...isa isa na asxolountai mazi tis mou kanei...
kai to mi exei peksei sto radio pou k pou mi po pio polu k apo tamta to xo akousei
auto de tha peksei pote opote pame sto epomeno
I am....Palo Fierce !!!
Αυτό το τραγούδι είναι ότι πιο άκυρο μπορούσε να κάνει.Με το Σενάριο και το Μη κατάφερε να παίξει στα ραδιόφωνα.
Επιτυχία για την ίδια γιατί ξέρουμε πως είναι δύσκολο να σε δεχτούν όταν έχεις υπάρξει μοντέλο,παρουσιάστρια.
Η Στικούδη δεν είναι η καταξιωμένη τραγουδίστρια που έχει το περιθώριο να κάνει ότι γουστάρει και δεν τρέχει και κάτι αν δεν της βγει.
Λάθος κίνηση λοιπόν και το αποτέλεσμα πραγματικά για γέλια.
Επιτυχία για την ίδια γιατί ξέρουμε πως είναι δύσκολο να σε δεχτούν όταν έχεις υπάρξει μοντέλο,παρουσιάστρια.
Η Στικούδη δεν είναι η καταξιωμένη τραγουδίστρια που έχει το περιθώριο να κάνει ότι γουστάρει και δεν τρέχει και κάτι αν δεν της βγει.
I like people too much or not at all.
έλα μωρέ κλάιν μη το βλέπεις έχω φτάσει εκεί που θέλω και οκ τώρα βγάζω ότι θέλω γιατί θα ακουστώstelios έγραψε:Αυτό το τραγούδι είναι ότι πιο άκυρο μπορούσε να κάνει.Με το Σενάριο και το Μη κατάφερε να παίξει στα ραδιόφωνα.
δεν υπάρχει για μένα περίπτωση όταν το βγαλε να πιστεύει ότι θα παίξει κάπου αυτό το τραγούδι
ίσα ίσα για να προκαλεί ή για να κάνει κάτι διαφορετικό κ ας μη πιάσει καθόλου. δεν έγινε και κάτι...
εδώ έχει και βγάλτα και άλλες αηδίες που δε παίξανε ποτέ και όταν βγήκε κάτι νορμάλ όπως το μη το παιξαν

σιγά μη τη κάνει και κακό στη τρομερή καριέρα της...απλά θα μπορούσαν να είχαν βγάλει κάτι φυσιολογικό να το κάνει και κλιπ μήπως έπαιζε λίγο και εκείνο μιας και ακούστηκε το μη...
I am....Palo Fierce !!!
Καλά εγώ σου λέω πως αν πάει και ως συμπαρουσιάστρια τον χειμώνα στο Μες την καλή χαρά δεν θα την ξαναπαίξει ραδιόφωνο.
Έδειξε πως θέλει να ασχοληθεί σοβαρά με αυτό αλλά νομίζω δεν ξέρει τι θέλει πραγματικά.
Έδειξε πως θέλει να ασχοληθεί σοβαρά με αυτό αλλά νομίζω δεν ξέρει τι θέλει πραγματικά.
I like people too much or not at all.
Υπάρχου άδειες κλίνες στο Δαφνή να συμπληρώσω εγω.
meta to evropaiko tour. an kai tha paei kala kai tha sinexisei kai americaminerboh έγραψε:Υπάρχου άδειες κλίνες στο Δαφνή να συμπληρώσω εγω.
I am....Palo Fierce !!!
Θα κάνει και ευρωπαικό τουρ το βούρλο; Τι να πω...ppapp2 έγραψε:meta to evropaiko tour. an kai tha paei kala kai tha sinexisei kai americaminerboh έγραψε:Υπάρχου άδειες κλίνες στο Δαφνή να συμπληρώσω εγω.
Όταν το νινι σέρνει καράβια, τύφλα να έχουν οι φωνητικές χορδές...
plaka vre kanoume... alla prospathise na ti simpathiseis!

I am....Palo Fierce !!!
Δε μπορώ ρε φίλε μου. Αν κα είμα πάντα ανοικτός σε νέες προτάσεις και οφείλω να παραδεχτώ οτι έχει μια... ας τη πούμε συμπαθητική φωνή, συμπεριφέρεται με ενα τουπέ λες έχει τη καριέρα της Μαντόνα και μου τη δίνει άπειρα. Αυτή και η Φουρέιρα μου τη δίνουν με το υφάκι τους. Έκαναν ενα σουξεδάκι της στιγμής και κάνουν σα πριμαντόνες...ppapp2 έγραψε:plaka vre kanoume... alla prospathise na ti simpathiseis!![]()