δηλαδη πεθαινεις αδυνατος.afn έγραψε:Κάνει ζημιά στο συκώτι αυτή η ένεση, αλλά μέσα σε μία εβδομάδα έχει τελειώσει με το λίπος!!!
Φοίβος
Re: Φοίβος & Spicy Artists
I like people too much or not at all.
-
MusicLover
ΣΤΟ 1:27 ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ.. ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΟΥΠΛΕ ΚΑΙ ΡΕΦΡΑΙΝ!
Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.
Και εκείνη την εβδομάδα επίσης δεν μπορείς να κουνηθείς γιατί δεν έχει καθόλου ενέργεια...deba έγραψε:μπρος στα κάλληafn έγραψε:Κάνει ζημιά στο συκώτι αυτή η ένεση, αλλά μέσα σε μία εβδομάδα έχει τελειώσει με το λίπος!!!
Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
Δεν πεθαίνεις με μία φορά, αλλά μετά ξαναβγαίνει το λίπος...stelios έγραψε:δηλαδη πεθαινεις αδυνατος.afn έγραψε:Κάνει ζημιά στο συκώτι αυτή η ένεση, αλλά μέσα σε μία εβδομάδα έχει τελειώσει με το λίπος!!!
χμ...λαϊκό όντως όπως του πάει περισσότερο και φαίνεται δυναμικό αρκετά... κάτι καλό μου κάνει...να το ακούσουμε όλο και βλέπουμε 
Αγκαλιαστείτε...δεν ξέρω γιατί, αλλά κάνει καλό.
ε θα σε ταΐζουν άλλοι, μια πάπια μαζί και τεμπελιά!!!afn έγραψε:Και εκείνη την εβδομάδα επίσης δεν μπορείς να κουνηθείς γιατί δεν έχει καθόλου ενέργεια...deba έγραψε:μπρος στα κάλληafn έγραψε:Κάνει ζημιά στο συκώτι αυτή η ένεση, αλλά μέσα σε μία εβδομάδα έχει τελειώσει με το λίπος!!!
καταπληκτικά!!!!
Καλή επιτυχία... 
πες μου πόσο έχει να σου πω αν θα υπάρχει μετά δυνατότητα να ξαναφάει και να βγάλει λίποςafn έγραψε:Δεν πεθαίνεις με μία φορά, αλλά μετά ξαναβγαίνει το λίπος...stelios έγραψε:δηλαδη πεθαινεις αδυνατος.afn έγραψε:Κάνει ζημιά στο συκώτι αυτή η ένεση, αλλά μέσα σε μία εβδομάδα έχει τελειώσει με το λίπος!!!![]()
δεν σου αρεσε.afn έγραψε:Καλή επιτυχία...
stelios έγραψε:ποσες επισκεψεις χρειαζονται και ποσο κοστιζει;sow έγραψε:γινεται και με laser που σου αφαιρει το λιπος απο την κοιλια αναιμακτα και γρηγορα και εισαι ετοιμος μετα να καταπληξεις τα πληθη.
κατι τετοιο πρεπει να εκανε γι'αυτο μασαει τα λογια του
νομιζω μια, κοστος δε ξερω
Δεν ξέρω, πρέπει να είναι τριψήφιο προς το τετραψήφιο...deba έγραψε:πες μου πόσο έχει να σου πω αν θα υπάρχει μετά δυνατότητα να ξαναφάει και να βγάλει λίποςafn έγραψε:Δεν πεθαίνεις με μία φορά, αλλά μετά ξαναβγαίνει το λίπος...stelios έγραψε:δηλαδη πεθαινεις αδυνατος.afn έγραψε:Κάνει ζημιά στο συκώτι αυτή η ένεση, αλλά μέσα σε μία εβδομάδα έχει τελειώσει με το λίπος!!!![]()
Το τραγούδι? Δεν το άκουσα...stelios έγραψε:δεν σου αρεσε.afn έγραψε:Καλή επιτυχία...
-
MusicLover
Ας αφήσουμε τους κοιλιακούς του Πετρέλη να επικεντρωθούμε λίγο στο ωραίο τραγούδι που έβγαλε plz! 
Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.
προτιμω το γυμναστηριο τοτε.afn έγραψε:Δεν ξέρω, πρέπει να είναι τριψήφιο προς το τετραψήφιο...deba έγραψε:πες μου πόσο έχει να σου πω αν θα υπάρχει μετά δυνατότητα να ξαναφάει και να βγάλει λίποςafn έγραψε:Δεν πεθαίνεις με μία φορά, αλλά μετά ξαναβγαίνει το λίπος...stelios έγραψε:δηλαδη πεθαινεις αδυνατος.afn έγραψε:Κάνει ζημιά στο συκώτι αυτή η ένεση, αλλά μέσα σε μία εβδομάδα έχει τελειώσει με το λίπος!!!![]()
μα δεν το εχουμε ακουσει ολοκληρο.MusicLover έγραψε:Ας αφήσουμε τους κοιλιακούς του Πετρέλη να επικεντρωθούμε λίγο στο ωραίο τραγούδι που έβγαλε plz!
ψίχουλαafn έγραψε:Δεν ξέρω, πρέπει να είναι τριψήφιο προς το τετραψήφιο...deba έγραψε:πες μου πόσο έχει να σου πω αν θα υπάρχει μετά δυνατότητα να ξαναφάει και να βγάλει λίποςafn έγραψε:Δεν πεθαίνεις με μία φορά, αλλά μετά ξαναβγαίνει το λίπος...stelios έγραψε:δηλαδη πεθαινεις αδυνατος.afn έγραψε:Κάνει ζημιά στο συκώτι αυτή η ένεση, αλλά μέσα σε μία εβδομάδα έχει τελειώσει με το λίπος!!!![]()
MusicLover έγραψε:Ας αφήσουμε τους κοιλιακούς του Πετρέλη να επικεντρωθούμε λίγο στο ωραίο τραγούδι που έβγαλε plz!
σταματα να βγαινεις εκτος τοπικ
το τραγούδι διήρκεσε 1 με 1μιση λεπτό...MusicLover έγραψε:Ας αφήσουμε τους κοιλιακούς του Πετρέλη να επικεντρωθούμε λίγο στο ωραίο τραγούδι που έβγαλε plz!
η συζήτηση για τους κοιλιακούς μισή εκπομπή...
εμείς φταίμε
Μπορεί να είναι και παραπάνω και παρακάτω, δεν ξέρω...deba έγραψε:ψίχουλαafn έγραψε:Δεν ξέρω, πρέπει να είναι τριψήφιο προς το τετραψήφιο...deba έγραψε:πες μου πόσο έχει να σου πω αν θα υπάρχει μετά δυνατότητα να ξαναφάει και να βγάλει λίποςafn έγραψε:Δεν πεθαίνεις με μία φορά, αλλά μετά ξαναβγαίνει το λίπος...stelios έγραψε:δηλαδη πεθαινεις αδυνατος.afn έγραψε:Κάνει ζημιά στο συκώτι αυτή η ένεση, αλλά μέσα σε μία εβδομάδα έχει τελειώσει με το λίπος!!!![]()
![]()
-
gianniskard
Eipe o Petrelis gia kainourgio cd simera sto Mes Stin Kali Xara giati den eida tin ekpompi?