Φοίβος
Re: Φοίβος & Spicy Artists
Oxι afn μου, οι Γαρμπικοί συμφωνούν και δεν συμφωνούν με το chart show, ανάλογα με το τι τους συμφέρει. 

Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!
stelios έγραψε: Αυτες τις χρονιες(1998-2000) για σενα ηταν κακη.Οχι μετρια ή απλως οχι του γουστου σου,κακη.Ενταξη δεκτη η αποψη σου.
Εγώ δεν αναφέρομαι σε αυτές τις χρονιές που τις έχω υπ' όψιν μου. Την περίοδο 2000-2001 η Δέσποινα άρχισε να έχει μια εξαιρετικά ασταθή φωνή.Θυμάσαι πώς έλεγε το Γεια στο cd και πώς στο Ρεξ; Και βέβαια άλλαξε η χροιά της φωνής της. Αυτό εννοώ της άλλαξε τεχνική. Η φωνή της από το 1994 ως το 1998 είχε μια πολύ συγκεκριμένη χροιά η οποία χάθηκε απότομα το 2000 και μέχρι να γίνει αυτό που είναι σήμερα ήταν μια απροσδιόριστη... ας μην το πω.
Δεν κρίνω μόνο από μία συναυλία.Χαρακτηριστικό ότι το live cd 1 είναι copy paste η φωνή της από τις επίσημες studio ηχογραφήσεις των τραγουδιών κι έγινε μίξη με το live χειροκρότημα, το καταλαβαίνει εύκολα όποιος ξέρει τη φωνή της Δέσποινας και έχει λιώσει και τα εν λόγω παλιότερα cd. (αν μου πεις ότι δεν ισχύει κι αυτό τότε κόβω τη συζήτηση εδώ

Τώρα το βλέπω καθαρά ...
Απο ποτε πιστευουμε τυφλα το chart show??afn έγραψε:Οι Γαρμπικοί πιστεύουν τυφλά το Chart Show πλέον οπότε θα μάθουμε την Κυριακή!!
Ο Nick αναφερθηκε στις χρονιες 1998-2000 γι'αυτο εβαλα αυτα τα βιντεο απο αυτες τις χρονιες.happy_end έγραψε:stelios έγραψε: Αυτες τις χρονιες(1998-2000) για σενα ηταν κακη.Οχι μετρια ή απλως οχι του γουστου σου,κακη.Ενταξη δεκτη η αποψη σου.
Εγώ δεν αναφέρομαι σε αυτές τις χρονιές που τις έχω υπ' όψιν μου. Την περίοδο 2000-2001 η Δέσποινα άρχισε να έχει μια εξαιρετικά ασταθή φωνή.Θυμάσαι πώς έλεγε το Γεια στο cd και πώς στο Ρεξ; Και βέβαια άλλαξε η χροιά της φωνής της. Αυτό εννοώ της άλλαξε τεχνική. Η φωνή της από το 1994 ως το 1998 είχε μια πολύ συγκεκριμένη χροιά η οποία χάθηκε απότομα το 2000 και μέχρι να γίνει αυτό που είναι σήμερα ήταν μια απροσδιόριστη... ας μην το πω.
Δεν κρίνω μόνο από μία συναυλία.Χαρακτηριστικό ότι το live cd 1 είναι copy paste η φωνή της από τις επίσημες studio ηχογραφήσεις των τραγουδιών κι έγινε μίξη με το live χειροκρότημα, το καταλαβαίνει εύκολα όποιος ξέρει τη φωνή της Δέσποινας και έχει λιώσει και τα εν λόγω παλιότερα cd. (αν μου πεις ότι δεν ισχύει κι αυτό τότε κόβω τη συζήτηση εδώ).
Εσυ λες για το 2000-2001.Πρεπει να αποφασισετε ομως,ποιες χρονιες ηταν αφωνη γιατι με μπερδευετε.

Ας μην αρχισουμε να μιλαμε καλυτερα για τα live cd που εχουν κυκλοφορησει τα τελευταια χρονια γιατι θα πεσει γελιο.

I like people too much or not at all.
Καλά οκ. Ο καθένας έχει την άποψή του και τα βιντεο υπάρχουν στο youtube .. Όσο για το live cd, μπορούσαν τουλάχιστον να επανηχογραφήσουν το πρώτο cd για να μην είναι τόσο χτυπητό

Τώρα το βλέπω καθαρά ...
H apla mporouse na nai livehappy_end έγραψε:Καλά οκ. Ο καθένας έχει την άποψή του και τα βιντεο υπάρχουν στο youtube .. Όσο για το live cd, μπορούσαν τουλάχιστον να επανηχογραφήσουν το πρώτο cd για να μην είναι τόσο χτυπητό![]()

Σε αυτο συμφωνουμε,ο καθενας εχει την αποψη του και ειναι σεβαστη.happy_end έγραψε:Καλά οκ. Ο καθένας έχει την άποψή του και τα βιντεο υπάρχουν στο youtube .. Όσο για το live cd, μπορούσαν τουλάχιστον να επανηχογραφήσουν το πρώτο cd για να μην είναι τόσο χτυπητό![]()
Προσωπικα δεν εχω αναγκη τα βιντεακια του youtube και πιστευω πως κανενας fan δεν τα εχει.
Αυτα ειναι για τις νεοτερες γενιες,οι παλιοι fans πηγαιναμε καθε χρονο πολλες φορες στα κεντρα και εχουμε προσωπικη εμπειρια που δεν αλλαζει απο κανενα βιντεακι.
Οσο για το live δεν ξερω αν ειχες παει στην συγκεκριμενη συναυλια αλλα παιζει να ηταν η καλυτερη της Δεσποινας ever.
Οπως ειναι και καποιων αλλων.GUNNER_10 έγραψε:H apla mporouse na nai livehappy_end έγραψε:Καλά οκ. Ο καθένας έχει την άποψή του και τα βιντεο υπάρχουν στο youtube .. Όσο για το live cd, μπορούσαν τουλάχιστον να επανηχογραφήσουν το πρώτο cd για να μην είναι τόσο χτυπητό![]()

-
Πες μου ένα live χωρίς επεξεργασία.GUNNER_10 έγραψε:H apla mporouse na nai livehappy_end έγραψε:Καλά οκ. Ο καθένας έχει την άποψή του και τα βιντεο υπάρχουν στο youtube .. Όσο για το live cd, μπορούσαν τουλάχιστον να επανηχογραφήσουν το πρώτο cd για να μην είναι τόσο χτυπητό![]()
Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.
stelios έγραψε:Σε αυτο συμφωνουμε,ο καθενας εχει την αποψη του και ειναι σεβαστη.happy_end έγραψε:Καλά οκ. Ο καθένας έχει την άποψή του και τα βιντεο υπάρχουν στο youtube .. Όσο για το live cd, μπορούσαν τουλάχιστον να επανηχογραφήσουν το πρώτο cd για να μην είναι τόσο χτυπητό![]()
Προσωπικα δεν εχω αναγκη τα βιντεακια του youtube και πιστευω πως κανενας fan δεν τα εχει.
Αυτα ειναι για τις νεοτερες γενιες,οι παλιοι fans πηγαιναμε καθε χρονο πολλες φορες στα κεντρα και εχουμε προσωπικη εμπειρια που δεν αλλαζει απο κανενα βιντεακι.
Οσο για το live δεν ξερω αν ειχες παει στην συγκεκριμενη συναυλια αλλα παιζει να ηταν η καλυτερη της Δεσποινας ever.
Φυσικά και είχα πάει στη συγκεκριμένη συναυλία. Και δεν είπα πως δεν ήταν καλή η συναυλία. Είπα κάτι πολύ συγκεκριμένο. Πως το cd 1 του live είναι copy paste η ηχογραφημένη φωνή της από τα παλιά cd. Ούτε καν επανηχογράφηση και επεξεργασία. Και αυτό εμένα με έκανε να αισθανθώ πολύ βλάκας που έτρεξα να πάρω το cd την πρώτη μέρα κυκλοφορίας. Δεν είπα τίποτε παραπάνω από αυτό.

Τώρα το βλέπω καθαρά ...
dn katalavainw ti ennoeis ????stelios έγραψε:Οπως ειναι και καποιων αλλων.GUNNER_10 έγραψε:H apla mporouse na nai livehappy_end έγραψε:Καλά οκ. Ο καθένας έχει την άποψή του και τα βιντεο υπάρχουν στο youtube .. Όσο για το live cd, μπορούσαν τουλάχιστον να επανηχογραφήσουν το πρώτο cd για να μην είναι τόσο χτυπητό![]()

ayto pou den vghke poteMusicLover έγραψε:Πες μου ένα live χωρίς επεξεργασία.GUNNER_10 έγραψε:H apla mporouse na nai livehappy_end έγραψε:Καλά οκ. Ο καθένας έχει την άποψή του και τα βιντεο υπάρχουν στο youtube .. Όσο για το live cd, μπορούσαν τουλάχιστον να επανηχογραφήσουν το πρώτο cd για να μην είναι τόσο χτυπητό![]()

του σφακιανακη,MusicLover έγραψε:Πες μου ένα live χωρίς επεξεργασία.GUNNER_10 έγραψε:H apla mporouse na nai livehappy_end έγραψε:Καλά οκ. Ο καθένας έχει την άποψή του και τα βιντεο υπάρχουν στο youtube .. Όσο για το live cd, μπορούσαν τουλάχιστον να επανηχογραφήσουν το πρώτο cd για να μην είναι τόσο χτυπητό![]()
και τα δυο της βισση.
σου ειπα τρια

Ας μην μιλησουμε για το τελευταιο live δισκο της Αννας.Ακομα και η ιδια δηλωσε πως μετανοιωσε που επετρεψε να κυκλοφορησει.sow έγραψε:του σφακιανακη,MusicLover έγραψε:Πες μου ένα live χωρίς επεξεργασία.GUNNER_10 έγραψε:H apla mporouse na nai livehappy_end έγραψε:Καλά οκ. Ο καθένας έχει την άποψή του και τα βιντεο υπάρχουν στο youtube .. Όσο για το live cd, μπορούσαν τουλάχιστον να επανηχογραφήσουν το πρώτο cd για να μην είναι τόσο χτυπητό![]()
και τα δυο της βισση.
σου ειπα τρια

για live χωρις επεξεργασια ρωτησε.
Αν το αποτελεσμα ηταν καλο ή κακο ειναι αλλο θεμα και ειναι και υποκειμενικο για τα αυτια του καθενος.
Οτι δεν εχει υποστει ομως επεξεργασια ειναι αναμφισβητητο κι αφου δε θες να μιλησουμε για του 2004 ας μιλησουμε για του 1993 που τη φωνη της αλλες δε μπορουν να την φτασουν ουτε μετα απο την καλυτερη επεξεργασια σε στουντιο
Αν το αποτελεσμα ηταν καλο ή κακο ειναι αλλο θεμα και ειναι και υποκειμενικο για τα αυτια του καθενος.
Οτι δεν εχει υποστει ομως επεξεργασια ειναι αναμφισβητητο κι αφου δε θες να μιλησουμε για του 2004 ας μιλησουμε για του 1993 που τη φωνη της αλλες δε μπορουν να την φτασουν ουτε μετα απο την καλυτερη επεξεργασια σε στουντιο

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sow την Πέμ Οκτ 06, 2011 2:51 pm, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
-
Προτιμω ενα live με επεξεργασια,παρα ενα live που προσβαλει τον καλλιτεχνη.sow έγραψε:για live χωρις επεξεργασια ρωτησε.
Τουλαχιστον στην πρωτη περιπτωση καταλαβαινεις πως καποιοι ανθρωποι ασχοληθηκαν με αυτη την κυκλοφορια.
Στην δευτερη καταλαβαινεις πως προκειται για προχειροδουλεια που σκοπο ειχε μονο το κερδος.
Καλα εννοειται πως το πρωτο live της Αννας ηταν εξαιρετικο.
Οσο για το τελευταιο σχολιο ειναι επισης υποκειμενικο.
stelios έγραψε:Προτιμω ενα live με επεξεργασια,παρα ενα live που προσβαλει τον καλλιτεχνη.sow έγραψε:για live χωρις επεξεργασια ρωτησε.
Τουλαχιστον στην πρωτη περιπτωση καταλαβαινεις πως καποιοι ανθρωποι ασχοληθηκαν με αυτη την κυκλοφορια.
Στην δευτερη καταλαβαινεις πως προκειται για προχειροδουλεια που σκοπο ειχε μονο το κερδος.
Καλα εννοειται πως το πρωτο live της Αννας ηταν εξαιρετικο.
Οσο για το τελευταιο σχολιο ειναι επισης υποκειμενικο.
εγω παλι προτιμω αυτο που αναγραφεται στον τιτλο και που θα πληρωσω να ακουσω να αναταποκρινεται στην πραγματικοτητα.
αν γραφει live cd να ειναι live cd (με οποια λαθη και αδυναμιες του καλλιτεχνη συνεπαγεται) και οχι κονσερβα σε στουντιο

μεταξυ ειλικρινειας και κοροιδιας προτιμω σαφεστατα το πρωτο

Έτσι μου είπε κάποιος πριν κάτι μέρες!!GUNNER_10 έγραψε:Απο ποτε πιστευουμε τυφλα το chart show??afn έγραψε:Οι Γαρμπικοί πιστεύουν τυφλά το Chart Show πλέον οπότε θα μάθουμε την Κυριακή!!

Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
Στην γενικότητα θα πω πως αν έχεις σκοπό να κάνεις επεξεργασμένο live cd ή χάλια live cd, καλύτερα να μην το κάνεις καθόλου!! 

Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη