1. Από την μία λες ότι "Maybe Kontopoulos needs to stick with writing Sakis uptempo dance songs." και από την άλλη "some of the major writers recycling their own materials and many acts trying to imitate each other's success and produce stuff that sounds more or less the same. " Αυτά τα δύο δεν κολλάνε πολύ μετάξυ τους.shi_os έγραψε:1. Saying there's a lot of bad music doesn't mean there isn't good music, but I actually did feel the standard went down in the last year, with some of the major writers recycling their own materials and many acts trying to imitate each other's success and produce stuff that sounds more or less the same.paidaki έγραψε: 1) ΔΙΑΦΩΝΩ ΡΙΖΙΚΑ με το ότι έχουν πέσει τα στάνταρ στην Ελληνική μουσική σκηνή και ότι υπάρχει "κακή μουσική". Πιστεύω ΑΚΡΙΒΩΣ το αντίθετο. Τα τελευταία χρόνια γνωρίζουν επιτυχία ΚΑΛΑ τραγούδια, το επίπεδο των παραγωγών έχει ανέβει και η ποπ μουσική σκηνή είναι στα καλύτερα της. Είναι δε χαρακτηριστικό ότι ακόμα και τα "μεγάλα" ονόματα δύσκολα κάνουν επιτυχία αν δεν έχουν ΚΑΛΑ τραγούδια. Κάτι που παλιά δεν θα συνέβαινε ΠΟΤΕ.
2) Το τραγούδι του Σάκη έχει ΤΟΣΟ καλά reactions ΠΑΝΤΟΥ γιατί είναι ένα ΠΟΛΥ καλό τραγούδι. Δεν νομίζω ότι παίζει κανένα ρόλο η αλλαγή του στυλ γιατί και το άλμπουμ "παράφορα" είχε αργά τραγούδια, και το "εμένα θες" ήταν αργό κομμάτι αλλά δεν υπήρχε αυτός ο ενθουσιασμός. Νομίζω ότι ο Σάκης θα κάνει άλλο ένα νούμερο 1 χιτ. Κάτι όχι τόσο απλό στις μέρες μας.
2. Being number 1 is not simple unless you are Sakis. He doesn't need to work very hard to be number 1, and he actually needs to try very hard to NOT be nubmer 1, so in this particular case I am not sure it's a claim that proves anything. It's like Xatzigiannis - there are always much more chances for him to be #1 than not to. I don't think the song is bad per se - I think it's decent, not amazing, and I think it highlights the vocal weaknesses of Sakis. He has many other songs that use his voice much better.
2. Το να πάει κάποιος νούμερο 1 είναι ΠΑΡΑ πολύ δύσκολο είτε σε λένε Ρουβά είτε Χατζηγιάννη είτε Βίσση και Βανδή. Αν το τραγούδι δεν είναι καλό δεν πάει νούμερο ένα που να χτυπιούνται ... έχουν αλλάξει οι εποχές. και του Σάκη το τραγούδι αρέσει πάρα πολύ γιαυτό και θα πάει νούμερο 1.