Ναι, στο γιαλό πετούν οι γλάροι...Manolis8888 έγραψε:yakinthos έγραψε: 10 ΝΤΑΡΙ ΝΤΑΡΙ – Ντουέτο με την ΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ
ΝΕΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ 2011!
Re: ΝΕΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ 2011!
Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
Όχι δεν είναι...afn έγραψε:Αυτό ήταν το σχόλιό σου?Stavros έγραψε:Ασχήμηνε η Ραλλία![]()
Μια χαρά ίδια την βλέπω!
εγώ βρίσκω ότι ο νέος δίσκος της Ραλλίας είναι η καλύτερη δουλειά που έχει κάνει μεχρί τώρα... 
Αύριο πέφτω στην φωτιά
Δεν υπάρχει για μένα μετά
αρα τρια ενδεχόμεναtzoniboy έγραψε:εγώ βρίσκω ότι ο νέος δίσκος της Ραλλίας είναι η καλύτερη δουλειά που έχει κάνει μεχρί τώρα...
1) εισαι κουφος
2) εισαι η Ραλλια
3) εισαι ο Κοτσιρας
πλακα κανω - γουστα...
Παρε ανασα και παμε...
χαχαantidoto έγραψε:2) εισαι η Ραλλια
3) εισαι ο Κοτσιρας
Nothing lasts forever but the earth and sky
-
Slim_Shady
μου αρέσει τοσο πολύ αυτο το τραγούδι και περιμενα να βγει το βιντεο , αλλα φένεται απογοήτευση !!!thrilos έγραψε:
Kάποιος ζωγράφος θεϊκός μας ζωγραφίζει...
Ξερεις και ποιος την εκανε;supernatural22 έγραψε:Η Ήβη έγινε γυναίκα!
I like people too much or not at all.
-
supernatural22
Σοφία Αρβανίτη - I Live Just For You
Το κομμάτι είναι demo ηχογράφηση,και είναι το πρώτο κομμάτι που είχε γράψει ο Αντρέας Λάμπρου (γύρω στο 2003-2004)
Το κομμάτι είναι demo ηχογράφηση,και είναι το πρώτο κομμάτι που είχε γράψει ο Αντρέας Λάμπρου (γύρω στο 2003-2004)
-
Anemos2006
Οι Vegas εμφανίστηκαν ολοζώντανα στην εκπομπή Μες στην καλή χαρά και παρουσίασαν το ολοκαίνουριο τραγούδι τους...
Ο τίτλος του "Για σένα" και δεν είναι στο στυλ που έχουμε συνηθίσει το γκρουπ. Από τα χορευτικά singles, αυτό το νέο έρχεται σε πλήρη αντίθεση. Ποπ και ροκ ήχοι πλέκονται και δημιουργούν το "Για σένα", το ολοκαίνουριο τραγούδι των Vegas, που αξίζει να ακούσεις!
Ο τίτλος του "Για σένα" και δεν είναι στο στυλ που έχουμε συνηθίσει το γκρουπ. Από τα χορευτικά singles, αυτό το νέο έρχεται σε πλήρη αντίθεση. Ποπ και ροκ ήχοι πλέκονται και δημιουργούν το "Για σένα", το ολοκαίνουριο τραγούδι των Vegas, που αξίζει να ακούσεις!
antidoto έγραψε:αρα τρια ενδεχόμεναtzoniboy έγραψε:εγώ βρίσκω ότι ο νέος δίσκος της Ραλλίας είναι η καλύτερη δουλειά που έχει κάνει μεχρί τώρα...
1) εισαι κουφος
2) εισαι η Ραλλια
3) εισαι ο Κοτσιρας
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
πλακα κανω - γουστα...
γιατί ρε παιδιά...κανένα δεν σας άρεσε;;
Αύριο πέφτω στην φωτιά
Καλό το cd, αλλά τίποτα δεν ξεχώριζε αρκετά κατά τη γνώμη μου...
Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
-
Chronisgreek
Ο Κώστας Καραφώτης απεργεί!
Σε ένα εντυπωσιακό σκηνικό στα ναυπηγεία του Περαμάτος βρέθηκε το panoramapress, όπου ο Κώστας Καραφώτης έκανε τη φωτογράφιση για την προώθηση του νέου του τραγουδιού που πρόκειται να ακούσουμε σύντομα στα ραδιόφωνα.
Τίτλος του τραγουδιού «Απεργώ» σε μουσική Βασίλη Γαβριηλίδη και στίχους Θάνου Παπανικολάου
panoramalife.gr
Σε ένα εντυπωσιακό σκηνικό στα ναυπηγεία του Περαμάτος βρέθηκε το panoramapress, όπου ο Κώστας Καραφώτης έκανε τη φωτογράφιση για την προώθηση του νέου του τραγουδιού που πρόκειται να ακούσουμε σύντομα στα ραδιόφωνα.
Τίτλος του τραγουδιού «Απεργώ» σε μουσική Βασίλη Γαβριηλίδη και στίχους Θάνου Παπανικολάου
panoramalife.gr
-
minerboh
Ελπίζω να είναι απεργία διαρκείας.Chronisgreek έγραψε:Ο Κώστας Καραφώτης απεργεί!
panoramalife.gr
-
Chronisgreek
tsiftetelath apergia 8a einai.. 

Δεν μου αρεσει ο τιτλος του τραγουδιου.
I like people too much or not at all.
-
minerboh
Mε άλλα λόγια σκουπιδαριό.Chronisgreek έγραψε:tsiftetelath apergia 8a einai..