Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Αγαπώ αφάνταστα την Νανα !
Πέρα απο αυτο η παπαριζου σε αυτο το τραγουδι ειναι οχι απλα για γελια , να πεφτεις κατω και να μην ξανασηκώνεσαι απο αυτά!
Εν ολίγης τραγική στο συγκεκριμενο κομμάτι η παπαριζου !
afn έγραψε:Και η Νανά με το χαρακτηριστικό "ντάγι" και με την φωνή που λογικό είναι να μην είναι πια εκεί, δε θα έλεγα ότι σέβεται τον εαυτό της!
Έχω ακούσει και ακούω χρόνια Νανα και απο βιντεάκια σε Αμερικές , Γαλλίες etc που τραγουδά ελληνικά τραγούδια ιδιου στυλ με το νταρ(γ)ι...
Αλλα μια χαρα τα λέει ! Η μουσικη της είναι κυριως γαλλικη οποτε γιατι μας κανει εντυπωση το "γ" ?
Και επίσης η Μουσχουρη σεβεται τον εαυτο της και πολυ μάλιστα... Δεν θα μας αποδειξει αν σεβεται τον εαυτο της απο αυτο!
Και όπως και να έχει και παπαδες να τραγουδησει κι οπως κι αν το πει η Νανα ειναι η Νανα !
Merci
Τι πάει να πει αυτό? Έχει το αλάθητο?
Εγώ ακούω μια άθλια εντελώς σπασμένη φωνή που τραγουδάει εντελώς αταίριαστα τραγούδια και εντελώς με λάθος τρόπο! Αν στα 80 της η Μούσχουρη θέλει να κάνει δίσκους-αρπαχτές, εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα, αυτή θα έπρεπε...
Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
afn έγραψε:Τι πάει να πει αυτό? Έχει το αλάθητο?
Εγώ ακούω μια άθλια εντελώς σπασμένη φωνή που τραγουδάει εντελώς αταίριαστα τραγούδια και εντελώς με λάθος τρόπο! Αν στα 80 της η Μούσχουρη θέλει να κάνει δίσκους-αρπαχτές, εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα, αυτή θα έπρεπε...
Η Μούσχουρη δίσκο -αρπαχτή ? Μετα απο 300 εκατομμυρια πωλησεις και 450 δίσκους θέλει να κάνει δίσκο αρπαχτή!
Το πιο αστειο ανεκδοτο που ακουσα εν ετη 2011 !!!
Δεν είναι ευτυχως όλες βίσσες βανδες και παπαριζενες !
afn έγραψε:Και ας ξεκολλήσουμε πλέον από τα ονόματα... Το αλάθητο του Πάπα είναι εντελώς ανούσιο και καθόλου δημιουργικό...
Ο παπας ειναι ο πιο λανθασμενος ανθρωπος του κόσμου οπότε να και η απαντηση μου σε ολα τα υπόλοιπα !
Το εφαρμόζεις όμως! Επειδή η Νανά είναι η Νανά δεν μπορούμε να την κρίνουμε για τα λάθη της?
Δεν είπα να μην έχει ο καθεις την αποψη του και δεν την επεβαλα επειδή εξέφρασα την δική μου!
Τα εφαρμόζω κατα την αποψή μου με βάση τα πιστευω μου στην συγκεκριμενη συζήτηση !
afn έγραψε:Και ας ξεκολλήσουμε πλέον από τα ονόματα... Το αλάθητο του Πάπα είναι εντελώς ανούσιο και καθόλου δημιουργικό...
Ο παπας ειναι ο πιο λανθασμενος ανθρωπος του κόσμου οπότε να και η απαντηση μου σε ολα τα υπόλοιπα !
Το εφαρμόζεις όμως! Επειδή η Νανά είναι η Νανά δεν μπορούμε να την κρίνουμε για τα λάθη της?
Δεν είπα να μην έχει ο καθεις την αποψη του και δεν την επεβαλα επειδή εξέφρασα την δική μου!
Τα εφαρμόζω κατα την αποψή μου με βάση τα πιστευω μου στην συγκεκριμενη συζήτηση !
Η άποψή σου προϋποθέτει να σεβαστείς και την άποψη του απέναντι!
Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
afn έγραψε:Συγγνώμη εσύ αυτό το πράγμα το ακούς για προσεγμένο και αντάξιο της καριέρας της?
Ανταποδίδω τις τούρτες για αυτα που διάβασα απο εσένα και το αφήνω εκει !
Όταν εγώ ρίχνω τούρτες πειράζεσαι, όταν με ρίχνεις στα επίπεδα Βίσση-Βανδή-Παπαρίζου, δεν υπάρχει κάνε΄να πρόβλημα... Ok...
δεν έριξα έσενα ρε αφν σε τετοιο επίπεδο . Μιλησα για αρπαχτες των συγκεκριμενων και μη ! Εσυ γιατι θίχτηκες?
Ρίχνεις τούρτες σαν απαντηση στην προηγουμενη μου άποψη...εσυ ηταν ολόσωστο αυτο που έκανες αν το πάμε έτσι?
Εν πάση εχω σταματησει να τσακωνομαι στα φορουμς χρονια τωρα...
Εισαι σωστος και οκ ! Κι ασυγγνωμη αν θιχτηκες εσυ για τα επιπεδα και τισ αρπαχτες της παπαριζου της βισση και της βανδη !