Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
supernatural22 έγραψε:Το cd θα αργήσει να κυκλοφορήσει,μάλλον τέλος Δεκεμβρίου ή αρχές Ιανουαρίου 2012.
Γιατί τόσο πολύ;
Μήπως ήθελαν κάποιες προσθήκες?
Μου το είπε η κοπέλα που έχει το fanclub της Νατάσας.Δεν θα έχει προσθήκες,10-11 τραγούδια θα έχει,αλλά θα βγει πρώτα 1 κομμάτι μέσα στο Νοέμβριο που θα οπτικοποιηθεί.
supernatural22 έγραψε:Το cd θα αργήσει να κυκλοφορήσει,μάλλον τέλος Δεκεμβρίου ή αρχές Ιανουαρίου 2012.
Γιατί τόσο πολύ;
Μου το είπε η κοπέλα που έχει το fanclub της Νατάσας.Δεν θα έχει προσθήκες,10-11 τραγούδια θα έχει,αλλά θα βγει πρώτα 1 κομμάτι μέσα στο Νοέμβριο που θα οπτικοποιηθεί.
Αν εχει 11 τραγουδια ειναι μια χαρα.Το τελευταιο της αλμπουμ ειχε 8.Το ντουετο με την Μαρινελλα ισχυει;
supernatural22 έγραψε:Δεν είναι σίγουρο ακόμη το ντουέτο.Αυτή τη στιγμή έχουν ηχογραφηθεί τα περισσότερα από τα κομμάτια αλλά δεν υπάρχουν λεπτομέρειες.
Γιατί τόσο πολύ;
Εγώ, αν δεν δώ τον δίσκο, δεν πιστεύω ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ!
Τα ίδια είχαν ειπωθει και για τις δύο προηγούμενες δειγματοληψίες της και είδαμε τα χάλια της.
Η 41χρονη τραγουδίστρια συνεχίζει την πολύχρονη συνεργασία της με τη δισκογραφική εταιρία Sony Music που φέτος μπαίνει στον δέκατο τέταρτο χρόνο της.
Το μεσημέρι της Τετάρτης 19 Οκτωβρίου παρουσία όλων των συνεργατών της η Νατάσα Θεοδωρίδου υπέγραψε το καινούργιο της συμβόλαιο το οποίο αφορά στην ηχογράφηση δυο άλμπουμ.
Η θεσσαλονικιά λαϊκή τραγουδίστρια δήλωσε «ιδιαίτερα χαρούμενη που μία πολυετής σχέση εμπιστοσύνης συνεχίζεται και βαδίζει σε νέα ακόμα πιο δημιουργικά μονοπάτια» επισημαίνεται σε ανακοίνωση της εταιρίας.
Με τη σειρά της η διευθύνουσα σύμβουλος της Sony Music Ελένη Φωσκόλου ευχαρίστησε τη Νατάσσα για την εμπιστοσύνη που δείχνει στην εταιρεία αλλά και στην ίδια προσωπικά.