Νατάσα Θεοδωρίδου
Re: Νατάσσα Θεωδορίδου-ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΟΝΑΣ (NEW SONG)
απο τα νεοθεοφανε της μονο αυτα που μπήκαν στο best of της αξιζαν.
περα απο αυτο λατρευω την Κοκκινη γραμμη.
τα υπολοιπα - ιου!
τα υπολοιπα - ιου!
Παρε ανασα και παμε...
Συμφωνω μονο που εμενα μου αρεσε και ο κυκλος.antidoto έγραψε:απο τα νεοθεοφανε της μονο αυτα που μπήκαν στο best of της αξιζαν.
τα υπολοιπα - ιου!
I like people too much or not at all.
-
Κομματάρα ο Κύκλος...Γιατί δεν ήταν κομματάρα το Κοίταξέ με μες στα μάτια; Ή το Όλα μου φταίνε; Το ότι δεν ακούστηκαν όσο έπρεπε δε νομίζω να τα κάνει ιου..stelios έγραψε:Συμφωνω μονο που εμενα μου αρεσε και ο κυκλος.antidoto έγραψε:απο τα νεοθεοφανε της μονο αυτα που μπήκαν στο best of της αξιζαν.
τα υπολοιπα - ιου!
Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.
Προσωπικές απόψεις του καθενός πάλι! 

Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
Συγγνωμη αλλα κομματαρες δεν τα λες αυτα τα 2 που αναφερεις.MusicLover έγραψε:Κομματάρα ο Κύκλος...Γιατί δεν ήταν κομματάρα το Κοίταξέ με μες στα μάτια; Ή το Όλα μου φταίνε; Το ότι δεν ακούστηκαν όσο έπρεπε δε νομίζω να τα κάνει ιου..stelios έγραψε:Συμφωνω μονο που εμενα μου αρεσε και ο κυκλος.antidoto έγραψε:απο τα νεοθεοφανε της μονο αυτα που μπήκαν στο best of της αξιζαν.
τα υπολοιπα - ιου!
-
Eγώ τα θεωρώ κομματάρες σε όλα τα επίπεδα, τόσο μουσικής, όσο στίχου και ενορχήστρωσης. Σου προτείνω να τα θυμηθείς.stelios έγραψε:Συγγνωμη αλλα κομματαρες δεν τα λες αυτα τα 2 που αναφερεις.MusicLover έγραψε:Κομματάρα ο Κύκλος...Γιατί δεν ήταν κομματάρα το Κοίταξέ με μες στα μάτια; Ή το Όλα μου φταίνε; Το ότι δεν ακούστηκαν όσο έπρεπε δε νομίζω να τα κάνει ιου..stelios έγραψε:Συμφωνω μονο που εμενα μου αρεσε και ο κυκλος.antidoto έγραψε:απο τα νεοθεοφανε της μονο αυτα που μπήκαν στο best of της αξιζαν.
τα υπολοιπα - ιου!
Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.
Τον εχω τον δισκο βρε.Τα ξερω τα κομματια.MusicLover έγραψε:Eγώ τα θεωρώ κομματάρες σε όλα τα επίπεδα, τόσο μουσικής, όσο στίχου και ενορχήστρωσης. Σου προτείνω να τα θυμηθείς.stelios έγραψε:Συγγνωμη αλλα κομματαρες δεν τα λες αυτα τα 2 που αναφερεις.MusicLover έγραψε:Κομματάρα ο Κύκλος...Γιατί δεν ήταν κομματάρα το Κοίταξέ με μες στα μάτια; Ή το Όλα μου φταίνε; Το ότι δεν ακούστηκαν όσο έπρεπε δε νομίζω να τα κάνει ιου..stelios έγραψε:Συμφωνω μονο που εμενα μου αρεσε και ο κυκλος.antidoto έγραψε:απο τα νεοθεοφανε της μονο αυτα που μπήκαν στο best of της αξιζαν.
τα υπολοιπα - ιου!
Ούτε εμένα μου άρεσε ιδιαίτερα ο δίσκος πέρα από ελάχιστα το Όλα μου φταίνε, περιμένω πολύ καλύτερα πράγματα τώρα!!
Εμένα μ'άρεσαν:
Κύκλος
Kόκκινη γραμμή
Όλα μου φταίνε
Άσε με να ζήσω
Δίπλα σε σένα
Απάντησέ μου
Όνειρο
Μέτρια βρήκα τα κομμάτια : Κοίταξέ με μες στα μάτια και Έλα στη θέση μου
και χάλια το Μάζεψέ τα όλα
Κύκλος
Kόκκινη γραμμή
Όλα μου φταίνε
Άσε με να ζήσω
Δίπλα σε σένα
Απάντησέ μου
Όνειρο
Μέτρια βρήκα τα κομμάτια : Κοίταξέ με μες στα μάτια και Έλα στη θέση μου
και χάλια το Μάζεψέ τα όλα
Άμα δεν είχαν κυκλοφορήσει τα τρία τραγούδια με το best of και έβγαινε ο δίσκος μετά, θα μιλούσαμε για έναν καλό δίσκο και όχι για μέτριο...
Εχεις δικιο και εγω το πιστευω αυτο.Stavros έγραψε:Άμα δεν είχαν κυκλοφορήσει τα τρία τραγούδια με το best of και έβγαινε ο δίσκος μετά, θα μιλούσαμε για έναν καλό δίσκο και όχι για μέτριο...

Δεν ξέρω για εσένα και τους υπόλοιπους αλλά εμένα πάλι μέτριος θα μου φαινόταν.Stavros έγραψε:Άμα δεν είχαν κυκλοφορήσει τα τρία τραγούδια με το best of και έβγαινε ο δίσκος μετά, θα μιλούσαμε για έναν καλό δίσκο και όχι για μέτριο...
Ίσως να τον έβλεπα με λίγο καλύτεο μάτι μιας και δεν θα υπήρχε ο παράγοντας ''δούλεμα''!
Θυμήστε μου τι είχε βγει στο εν λόγω δίσκο...
Διπλα σενα,Απαντησε μου,Ονειρο με το best.Απο τον δισκο εσκισε η Κοκκινη γραμμη και ακουστηκε λιγο ο Κυκλος.afn έγραψε:Θυμήστε μου τι είχε βγει στο εν λόγω δίσκο...
Όχι καλέ το best of δεν θυμόμουν! 

Χρόνια πολλά στην Νατάσα που σήμερα έχει γενέθλια.Κλείνει τα 41. 

Χρόνια πολλά!!stelios έγραψε:Χρόνια πολλά στην Νατάσα που σήμερα έχει γενέθλια.Κλείνει τα 41.

Πολύ γλυκιά η φωτογραφία!!!