Γιάννης Πλούταρχος
Re: ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ THREAD
Διαβαζω στο facebook πως κυκλοφορει αυριο ο δισκος του Γιαννη. 

I like people too much or not at all.
Το έγραψαν σήμερα όμως?Γιατί και παλιότερα έλεγαν για 20 Οκτώβρη.Μάλλον όμως 5 Νοεμβρίου θα κυκλοφορήσει!stelios έγραψε:Διαβαζω στο facebook πως κυκλοφορει αυριο ο δισκος του Γιαννη.
Ειδικά σήμερα και αύριο με τις απεργίες στο αποκορύφωμα, το θεωρώ απίθανο να κυκλοφορήσει δίσκος.
τι είμαι για ν' αρέσω σε όλους; Μερέντα;
Θυμάμαι τη Βίσση που είχε κυκλοφορήσει το 2008 τις ημέρες που γινόταν πανικός στο κέντρο!!!yakinthos έγραψε:Ειδικά σήμερα και αύριο με τις απεργίες στο αποκορύφωμα, το θεωρώ απίθανο να κυκλοφορήσει δίσκος.

Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
Το εγραψαν πριν 19 ωρες.supernatural22 έγραψε:Το έγραψαν σήμερα όμως?Γιατί και παλιότερα έλεγαν για 20 Οκτώβρη.Μάλλον όμως 5 Νοεμβρίου θα κυκλοφορήσει!stelios έγραψε:Διαβαζω στο facebook πως κυκλοφορει αυριο ο δισκος του Γιαννη.
Άρα χτες!stelios έγραψε:Το εγραψαν πριν 19 ωρες.supernatural22 έγραψε:Το έγραψαν σήμερα όμως?Γιατί και παλιότερα έλεγαν για 20 Οκτώβρη.Μάλλον όμως 5 Νοεμβρίου θα κυκλοφορήσει!stelios έγραψε:Διαβαζω στο facebook πως κυκλοφορει αυριο ο δισκος του Γιαννη.

afn έγραψε:Θυμάμαι τη Βίσση που είχε κυκλοφορήσει το 2008 τις ημέρες που γινόταν πανικός στο κέντρο!!!yakinthos έγραψε:Ειδικά σήμερα και αύριο με τις απεργίες στο αποκορύφωμα, το θεωρώ απίθανο να κυκλοφορήσει δίσκος.
Ναι ! Έμοιαζε σαν "απαγορευμένο" να φτάσει κανείς στο Μετρόπολις να πάρει το σιντί..
Μπα, άνετα είχα πάει... 

afn έγραψε:Μπα, άνετα είχα πάει...
Ήταν κλειστά... Αλλά είχα πετύχει του Κολωνακίου ανοιχτό, φεύγοντας από την πορεία. (εννοείται ότι φεύγοντας, απέφυγα να πω στην παρέα μου, πως θα πεταχτώ από το μετρόπολις κολωνακίου, μήπως το βρω ανοιχτό να πάρω το καινούργιο της Βίσση...

Καλέ ανοιχτά ήταν! Νομίζω είχε κυκλοφορήσει Τρίτη κιόλας! 

Όλα τα μαγαζιά στο κέντρο ήταν με κατεβασμένα ρολά, επειδή γινόντουσαν επεισόδια. Ίσως έτυχε όταν πήγες, να ήταν ανοιχτό. Άλλωστε μέσα ήταν οι πωλητές και κατέβαζαν τα ρολά.
Οι φασαρίες έγιναν Σάββατο και Κυριακή! Ήταν μια χαρά ορθάνοιχτα όλα από εκεί που πέρασα πέρα από τα καμμένα!
Δεν κυκλοφόρησε τελικά,φήμες!Άκουσα πως κυκλοφορεί 5 Νοέμβρη,αλλά μπορεί να πάει και πιο μετά!afn έγραψε:Άρα χτες!stelios έγραψε:Το εγραψαν πριν 19 ωρες.supernatural22 έγραψε:Το έγραψαν σήμερα όμως?Γιατί και παλιότερα έλεγαν για 20 Οκτώβρη.Μάλλον όμως 5 Νοεμβρίου θα κυκλοφορήσει!stelios έγραψε:Διαβαζω στο facebook πως κυκλοφορει αυριο ο δισκος του Γιαννη.
Γιατι να αργησει τοσο;supernatural22 έγραψε:Δεν κυκλοφόρησε τελικά,φήμες!Άκουσα πως κυκλοφορεί 5 Νοέμβρη,αλλά μπορεί να πάει και πιο μετά!afn έγραψε:Άρα χτες!stelios έγραψε:Το εγραψαν πριν 19 ωρες.supernatural22 έγραψε:Το έγραψαν σήμερα όμως?Γιατί και παλιότερα έλεγαν για 20 Οκτώβρη.Μάλλον όμως 5 Νοεμβρίου θα κυκλοφορήσει!stelios έγραψε:Διαβαζω στο facebook πως κυκλοφορει αυριο ο δισκος του Γιαννη.

Γιατί αυτή τη βδομάδα είναι εθνική γιορτή την Παρασκευή,και συνήθως δεν γίνονται κυκλοφορίες,ούτε και στις 27.Επίσης το πιο λογικό είναι να έβγαινε ένα δελτίο τύπου με λεπτομέρειες όπως τίτλο δίσκου,αριθμό κομματιών κλπ,συνήθως βγαίνει 1-2 βδομάδες πριν την κυκλοφορία (μόνο στις κυκλοφορίες με εφημερίδα έχω παρατηρήσει ότι βγαίνει μετά,όταν έρχεται στα δισκοπωλεία).
Παντως και το fan club δεν ξερει ακριβη ημερομηνια.supernatural22 έγραψε:Γιατί αυτή τη βδομάδα είναι εθνική γιορτή την Παρασκευή,και συνήθως δεν γίνονται κυκλοφορίες,ούτε και στις 27.Επίσης το πιο λογικό είναι να έβγαινε ένα δελτίο τύπου με λεπτομέρειες όπως τίτλο δίσκου,αριθμό κομματιών κλπ,συνήθως βγαίνει 1-2 βδομάδες πριν την κυκλοφορία (μόνο στις κυκλοφορίες με εφημερίδα έχω παρατηρήσει ότι βγαίνει μετά,όταν έρχεται στα δισκοπωλεία).
Δεν χρειάζονται βιασύνες πάντως!
Ετοιμος ειναι ο δισκος.afn έγραψε:Δεν χρειάζονται βιασύνες πάντως!

Ας το πάρει απόφαση τότε ντε... 

Δεν έχει ολοκληρωθεί ο δίσκος, όπως είχε γράψει ο Σέρκος στο προφίλ του την Τετάρτη. Ακόμα είναι στούντιο. Αρχές Νοέμβρη θα βγει.