Ελπιζω να εχει και καλο στιχο.Η Ελλη χρειαζεται επειγοντως κατι δυνατο.supernatural22 έγραψε:Ωραίο ακούγεται,λογικά θα είναι αργό τσιφτετέλι,και θα έχει διπλό ρεφρέν,το ένα ρεφραίν θα αντιστοιχεί στην ίδια μουσική με την εισαγωγή,και μετά θα αλλάζει!
Έλλη Κοκκίνου
Re: ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗ ΚΟΚΚΙΝΟΥ.
I like people too much or not at all.
να τη χαιρεσαι/τι της εχεις βρει.
ωραιο ακουγεται.
ωραιο ακουγεται.
Μήπως το "Να με προσέχεις" της Κοκκίνου,όταν δυναμώνει στο ρεφρέν?GUNNER_10 έγραψε:e den thymamaistelios έγραψε:Ποιο;GUNNER_10 έγραψε: kapoio mou thimizei re gamwto to refren..kai h plaka einai oti nomizw tou foivou einai pali.
Καμια σχεση ομως.supernatural22 έγραψε:Μήπως το "Να με προσέχεις" της Κοκκίνου,όταν δυναμώνει στο ρεφρέν?GUNNER_10 έγραψε:e den thymamaistelios έγραψε:Ποιο;GUNNER_10 έγραψε: kapoio mou thimizei re gamwto to refren..kai h plaka einai oti nomizw tou foivou einai pali.

το τι της εχεις βρει,δεν ειχε ωραιο στιχο.ελπιζω σε κατι καλυτερο.sow έγραψε:να τη χαιρεσαι/τι της εχεις βρει.
ωραιο ακουγεται.

Δεν υπάρχουν 2 επιλογές ή τσιφτετέλια ή pop... 

Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
κυριως τετοια τραγουδαει ομως τελευταια.afn έγραψε:Δεν υπάρχουν 2 επιλογές ή τσιφτετέλια ή pop...
Κανένα ωραίο ζεϊμπέκικο όπως "Χαρταετός" ή "Γεια σου",ή κανένα χασάπικο όπως "Κοσμοθεωρία","Αγόρι μου","Θα περιμένω","Να με προσέχεις" δεν πρόκειται να έχει?Της ταιριάζουν πολύ,μακάρι να υπάρχουν 1-2 κομμάτια σε τέτοιο στυλ.
θα μπορουσε να της ειχε δωσει και το για ποσο ακομη της Καλλη.supernatural22 έγραψε:Κανένα ωραίο ζεϊμπέκικο όπως "Χαρταετός" ή "Γεια σου",ή κανένα χασάπικο όπως "Κοσμοθεωρία","Αγόρι μου","Θα περιμένω","Να με προσέχεις" δεν πρόκειται να έχει?Της ταιριάζουν πολύ,μακάρι να υπάρχουν 1-2 κομμάτια σε τέτοιο στυλ.
αυτά ακριβώς περιμένω να ακούσω κι εγώ! αυτά της πάνε και έχει πει και η ίδια ότι της αρέσουν πολύ!supernatural22 έγραψε:Κανένα ωραίο ζεϊμπέκικο όπως "Χαρταετός" ή "Γεια σου",ή κανένα χασάπικο όπως "Κοσμοθεωρία","Αγόρι μου","Θα περιμένω","Να με προσέχεις" δεν πρόκειται να έχει?Της ταιριάζουν πολύ,μακάρι να υπάρχουν 1-2 κομμάτια σε τέτοιο στυλ.
Αγκαλιαστείτε...δεν ξέρω γιατί, αλλά κάνει καλό.
Για να ακούσουμε λοιπόν τι θα βγάλει τελικά...
-
to apofasise o foibos na ths bgalei karga laiko disko... opws k ston petrelh.. ante na doume.. anamenoume..
ήταν ο τελευταίος του Πετρέλη full λαϊκός ή για τώρα λες?
-
gia twra.. eipe k keinos oti grafoun polla laika..
Α, μάλιστα... Κάτσε να το δούμε κι αυτό πρώτα... 

Μεχρι την πρεμιερα του FEVER να εχει βγει και το αλμπουμ. 

Δεν της το στέλνεις και αφίσα έξω απ'το σπίτι της? Γιατί δεν την βλέπω να το πολύ-τρέχει...stelios έγραψε:Μεχρι την πρεμιερα του FEVER να εχει βγει και το αλμπουμ.

τσιφτετελάκι μου κάνει...stelios έγραψε:η μουσικη ακουγεται ωραια παντως.deba έγραψε:άντε σιγά-σιγά... να δούμε τι θα είναι!

Το κομμάτι είχε ακουστεί ότι θα έβγαινε 10 Νοεμβρίου!Ποιος ξέρει γιατί το έβγαλαν πιο γρήγορα!
-
Πολύ ωραίο ακούγεται, λίγο λάτιν αλλά σαν ρυθμός μου κάνει ρούμπα... Είναι μανούλα ο Φοίβος στις ρούμπες... 

Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.