ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Thread
Re: ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Thread
Πολύ σέξι υφάκι ίσως?

Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
- PENELOPE
- Επικοινωνία:
ΣΕΞΥ ΚΙ ΟΠΟΙΑ ΑΝΤΕΞΕΙ;
ΜΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΥΦΑΚΙ ΣΤΟ ΛΟΥΚΑ!ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΑΠΟ ΤΟ Χ...ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ ΗΤΑΝ...ΓΕΝΙΚΑ ΕΧΕΙ ΦΟΒΕΡΗ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΗΘΗΣΗ...ΕΧΕΙ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΒΓΑΖΕΙ ΠΟΛΥ ΕΝΤΟΝΑ ΑΥΤΟ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΥΦΑΚΙ...ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΤΟΥ!
ΜΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΥΦΑΚΙ ΣΤΟ ΛΟΥΚΑ!ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΑΠΟ ΤΟ Χ...ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ ΗΤΑΝ...ΓΕΝΙΚΑ ΕΧΕΙ ΦΟΒΕΡΗ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΗΘΗΣΗ...ΕΧΕΙ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΒΓΑΖΕΙ ΠΟΛΥ ΕΝΤΟΝΑ ΑΥΤΟ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΥΦΑΚΙ...ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΤΟΥ!
-
supernatural22
Μανάρια και οι 3,βέβαια για μένα ο πιο θεός είναι ο Νικηφόρος!!!!
- PENELOPE
- Επικοινωνία:
ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΧΜ...Ο ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΣ!ΑΛΛΑ Ο ΛΟΥΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΛΕΒΕΝΤΟΠΑΙΔΟ,ΠΙΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ...ΨΗΦΙΖΩ ΛΟΥΚΑ ΣΕ ΑΝΤΡΙΛΑ ΚΑΙ ΘΕΟΧΑΡΗ ΣΕ ΟΜΟΡΦΙΑ...Ο ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ,ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΜΑΓΚΑΚΟΣ!
Μια χαρά τον βλέπω κι εγώ τον Λούκα πάντως!
- PENELOPE
- Επικοινωνία:
ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΟΥ ΕΡΧΕΣΑΙ!ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ!afn έγραψε:Μια χαρά τον βλέπω κι εγώ τον Λούκα πάντως!
Εσυ κατι εγραψες για τα γυαλια σου σε αλλο θεμα.afn έγραψε:Μια χαρά τον βλέπω κι εγώ τον Λούκα πάντως!
I like people too much or not at all.
Για το "ψώνισμα" μιλάω!
Και δεν είναι και ακριβώς ωραίος, αλλά βγάζει κάτι σεξουλιάρικο...
- PENELOPE
- Επικοινωνία:
Η ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΣΧΗΜΑΤΟΣ:

Εγώ διακρίνω στο ύφος του πολύ ψώνισμα. Μπορεί και να μην είναι ψωνισμένος αλλά το 'χει να δείχνει σαμπώς και νομίζει ότι είναι κάποιος. Βασικά η αφίσα μου δίνει μια κάποια ικανοποίηση!!!
Αντικειμενικά από ομορφιά πάντως ο Θεοχάρης είναι πολύ ωραίο παιδί!
Αντικειμενικά από ομορφιά πάντως ο Θεοχάρης είναι πολύ ωραίο παιδί!
Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!
- PENELOPE
- Επικοινωνία:
ΕΙΝΑΙ Ο ΑΤΙΜΟΣ!Entek έγραψε: Αντικειμενικά από ομορφιά πάντως ο Θεοχάρης είναι πολύ ωραίο παιδί!
ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΙ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ;
ΑΑΑ!Η ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ 'ΝΑΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 10/11.
Εκείνο το μάτι είναι μαυρισμένο και καλά? Δεν το πέτυχαν...PENELOPE έγραψε:Η ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΣΧΗΜΑΤΟΣ:
- PENELOPE
- Επικοινωνία:
TA ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΡΗΓΟ!ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΝΣΕΠΤ ΚΙ Η ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗΣ!
Μια χαρά!!Έχω να του πω κι άλλα! Έχεις τηλ? 
PENELOPE έγραψε:TA ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΡΗΓΟ!ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΝΣΕΠΤ ΚΙ Η ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗΣ!
Καλά εσύ το πήρες προσωπικά ;
Τώρα το βλέπω καθαρά ...
Ελπίζω όχι!!happy_end έγραψε:PENELOPE έγραψε:TA ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΡΗΓΟ!ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΝΣΕΠΤ ΚΙ Η ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗΣ!
Καλά εσύ το πήρες προσωπικά ;
- PENELOPE
- Επικοινωνία:
ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ ΚΑΛΕ!
ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΕΗΛΕΡ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΗΜΑ...ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!ΠΟΛΥ ΠΑΡΕΙΣΤΙΚΟ...ΤΕΛΙΚΑ ΟΚ Ο ΡΗΓΟΣ!
ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΕΗΛΕΡ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΗΜΑ...ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!ΠΟΛΥ ΠΑΡΕΙΣΤΙΚΟ...ΤΕΛΙΚΑ ΟΚ Ο ΡΗΓΟΣ!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PENELOPE την Τετ Νοέμ 09, 2011 12:54 am, έχει επεξεργασθεί 6 φορές συνολικά.
- PENELOPE
- Επικοινωνία:
ΚΙ ΑΦΟΥ ΔΙΟΡΘΩΣΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...
ΑΣ ΒΑΛΩ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ Η HEAVEN ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΗΜΑ:
http://www.heavenmusic.gr/index.php?opt ... s&Itemid=2
Ο Νικηφόρος και ο Θεοχάρης Ιωαννίδης μαζί με το Λούκα Γιώργα στο MESSIAH STAGE
ΕΝΑΡΞΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ & ΣΑΒΒΑΤO
Είναι νέοι και ωραίοι, είναι ταλαντούχοι και επιλέγουν το Messiah Stage για να εμφανιστούν και όχι μια πίστα …
Ο Λούκας Γιώρκας, ο Νικηφόρος και ο Θεοχάρης Ιωαννίδης θα πουν τραγούδια που γουστάρουν ξένα και ελληνικά με διάθεση χαλαρή με στόχο να δημιουργήσουν στο Κολωνάκι ένα στέκι διασκέδασης πολύ νεανικό που απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες.
Δεν τους ενδιαφέρει να ανταγωνιστεί ο ένας τον άλλον για αυτό και το πρόγραμμα είναι συλλογικό, εμφανίζονται για μεγάλο διάστημα και οι τρείς μαζί μοιράζοντας τους ρόλους ανάλογα με την βασική κλίση του καθένα.
Pop, rock δυνατές στιγμές στο πρώτο σκέλος του προγράμματος και μετά η δική τους προσέγγιση στο λαϊκό τραγούδι με διάθεση ενός διαρκούς χαμόγελου και μιας φρέσκιας και νεανικής άποψης για αυτό που λέμε διασκέδαση σε μια εποχή δύσκολη που όμως δίνονται οι δυνατότητες για να ανθίσει το καινούργιο.
Γιατί η νύχτα ανήκει στους νέους..
MESSIAH stage
Καρνεάδου 25 – 29
Εμπορικό Κέντρο Λαιμού – Κολωνάκι
Τηλ. 210 7294290 – 91
ΒΕΒΑΙΑ Η ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΤΕΛΙΚΑ,10/11.
ΑΣ ΒΑΛΩ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ Η HEAVEN ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΗΜΑ:
http://www.heavenmusic.gr/index.php?opt ... s&Itemid=2
Ο Νικηφόρος και ο Θεοχάρης Ιωαννίδης μαζί με το Λούκα Γιώργα στο MESSIAH STAGE
ΕΝΑΡΞΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ & ΣΑΒΒΑΤO
Είναι νέοι και ωραίοι, είναι ταλαντούχοι και επιλέγουν το Messiah Stage για να εμφανιστούν και όχι μια πίστα …
Ο Λούκας Γιώρκας, ο Νικηφόρος και ο Θεοχάρης Ιωαννίδης θα πουν τραγούδια που γουστάρουν ξένα και ελληνικά με διάθεση χαλαρή με στόχο να δημιουργήσουν στο Κολωνάκι ένα στέκι διασκέδασης πολύ νεανικό που απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες.
Δεν τους ενδιαφέρει να ανταγωνιστεί ο ένας τον άλλον για αυτό και το πρόγραμμα είναι συλλογικό, εμφανίζονται για μεγάλο διάστημα και οι τρείς μαζί μοιράζοντας τους ρόλους ανάλογα με την βασική κλίση του καθένα.
Pop, rock δυνατές στιγμές στο πρώτο σκέλος του προγράμματος και μετά η δική τους προσέγγιση στο λαϊκό τραγούδι με διάθεση ενός διαρκούς χαμόγελου και μιας φρέσκιας και νεανικής άποψης για αυτό που λέμε διασκέδαση σε μια εποχή δύσκολη που όμως δίνονται οι δυνατότητες για να ανθίσει το καινούργιο.
Γιατί η νύχτα ανήκει στους νέους..
MESSIAH stage
Καρνεάδου 25 – 29
Εμπορικό Κέντρο Λαιμού – Κολωνάκι
Τηλ. 210 7294290 – 91
ΒΕΒΑΙΑ Η ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΤΕΛΙΚΑ,10/11.