Γιάννης Πλούταρχος
Re: ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ THREAD
Στα δισκοπωλεια ποτε θα βγει επιτελους; 

I like people too much or not at all.
21 Νοεμβρίου. Τότε θα είναι και o Γιάννης Θεσσαλονίκη για συνέντευξη στο Mast.
Οπότε μια χαρά!! Έτσι το κάνουν όλοι εδώ και χρόνια!supernatural22 έγραψε:Όχι,απλά θα το πουλάνε,και όποιος θέλει θα το αγοράζει.Η τιμή του θα είναι κάπου 9,90€-10,90€.
Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
Πουλάνε το cd και στα μαγαζιά τους!!Manolis8888 έγραψε:Τι κάνουν;

Υπερπαραγωγη το κλιπ.
Επιτελους κυκλοφορει το cd.

Επιτελους κυκλοφορει το cd.

Άντε με το καλό!!! 

Maria - Teaser Kainourgio tragoudi gia tin gynaika tou
Ποτέ δεν μου άρεσαν οι αφιερώσεις σε γυναίκες,παιδιά,σκυλιά. 

Μου αρέσει όταν το αφιερώνουν και έχει γενικό στίχο, όχι τόσο ειδικό...stelios έγραψε:Ποτέ δεν μου άρεσαν οι αφιερώσεις σε γυναίκες,παιδιά,σκυλιά.
Ο νέος δίσκος του Γιάννη Πλούταρχου είναι έτοιμος και θα κυκλοφορήσει την Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011, με τίτλο «Η δύναμη του έρωτα».
Δυο από τα τραγούδια του δίσκου όπως το «Σε θέλω» σε μουσική Αλέξη Σέρκου και στίχους του Βασίλη Γιαννόπουλου αλλά και το «Δεν τηλεφώνησες» σε μουσική και στίχους του Αλέξη Σέρκου είναι ήδη γνωστά. Ο δίσκος θα κυκλοφορήσει από την heaven music και θα περιέχει 12 ολοκαίνουργια τραγούδια σε μια συσκευασία έκπληξη!
Πηγή-tralala.gr
Δυο από τα τραγούδια του δίσκου όπως το «Σε θέλω» σε μουσική Αλέξη Σέρκου και στίχους του Βασίλη Γιαννόπουλου αλλά και το «Δεν τηλεφώνησες» σε μουσική και στίχους του Αλέξη Σέρκου είναι ήδη γνωστά. Ο δίσκος θα κυκλοφορήσει από την heaven music και θα περιέχει 12 ολοκαίνουργια τραγούδια σε μια συσκευασία έκπληξη!
Πηγή-tralala.gr
Καλά τώρα στην μία μέρα κολλήσαμε... 

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου έρχεται στην παρέα σου.
Το Κοσμοράδιο 95.1 παρουσιάζει τον Γιάννη Πλούταρχο, στο Mast.
Ο Γιάννης Πλούταρχος δεν θα απαντήσει στο τηλέφωνο αλλά στις ερωτήσεις που θα του κάνει ο Τάσος Ριζόπουλος.
Θα τα πει όλα live και θα υπογράψει το αυτόγραφό σου.
Δευτέρα 21 Νοεμβρίου, στις 9 το βράδυ στο Mast, Λεωφόρος Νίκης 3.
Η δισκογραφική εταιρία HEAVEN MUSIC ενημερώνει το Ploutarxosfanclub.gr και τα μέλη του πως δεν κατέστει εφικτή η έγκαιρη αποστολή και τοποθέτηση της νέας δουλειάς του Γιάννη Πλούταρχου με τίτλο " Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ " στο νυχτερινό κέντρο Cosmostage και για τον λόγο αυτό αναβάλλεται η αποκλειστική διάθεση του cd που αρχικά είχε ανακοινωθεί για όλους όσους θα παρευρεθούν εκεί στις 18 και 19 Νοεμβρίου. Για οτιδήποτε νεότερο θα ενημερωθείτε άμεσα από το Ploutarxosfanclub.gr. Λίγες ημέρες ακόμη υπομονή...
Μα πόσα λάθη.....Manolis8888 έγραψε:Η δισκογραφική εταιρία HEAVEN MUSIC ενημερώνει το Ploutarxosfanclub.gr και τα μέλη του πως δεν κατέστει εφικτή η έγκαιρη αποστολή και τοποθέτηση της νέας δουλειάς του Γιάννη Πλούταρχου με τίτλο " Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ " στο νυχτερινό κέντρο Cosmostage και για τον λόγο αυτό αναβάλλεται η αποκλειστική διάθεση του cd που αρχικά είχε ανακοινωθεί για όλους όσους θα παρευρεθούν εκεί στις 18 και 19 Νοεμβρίου. Για οτιδήποτε νεότερο θα ενημερωθείτε άμεσα από το Ploutarxosfanclub.gr. Λίγες ημέρες ακόμη υπομονή...