Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
1 ΜΑΡΙΑ
2 ΒΡΟΧΗ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ
3 ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
4 ΜΙΑ ΣΤΑΓΟΝΑ ΑΓΑΠΗΣ
5 ΣΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΡΕΥΜΑ
6 ΕΓΩ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ
7 ΜΗΝ ΕΡΘΕΙΣ
8 ΣΕ ΘΕΛΩ
9 ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΦΥΓΩ
10 ΔΕΝ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕΣ
11 ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΑΛΛΟ
12 Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ
Nick_Man έγραψε:Το εξώφυλλο χάλια, το εξώφυλλο του Δε θέλω άλλο θα ήταν πολύ καλύτερο για εξώφυλλο του album
καλά το 24 ώρες δεν ήταν και τίποτα το ιδιαίτερο που θα λείπει από το cd..
Πολυ καλυτερο το εξωφυλλο του Δε θελω αλλο.
Οκ το κομματι δεν εκανε τιποτα ιδιαιτερο αλλα δεν καταλαβαινω γιατι να μην μπει στο cd.Μου φαινεται κουφο.
Γενικα εχω ξενερωσει με την Heaven σε σχεση με τον Γιαννη.Βλεπω συνεχως να γινονται λαθη.
Το κομμάτι "24 ώρες" θα κυκλοφορήσει πάντως σε μια νέα συλλογή της Heaven με άλλα κομμάτια γνωστά από Νίκο Κουρκούλη,Γιώργο Μαζωνάκη,Κωνσταντίνο Γαλανό κλπ,και 4 αποκλειστικά remixes του Break Me του Νίκου Γκάνου.
supernatural22 έγραψε:Το κομμάτι "24 ώρες" θα κυκλοφορήσει πάντως σε μια νέα συλλογή της Heaven με άλλα κομμάτια γνωστά από Νίκο Κουρκούλη,Γιώργο Μαζωνάκη,Κωνσταντίνο Γαλανό κλπ,και 4 αποκλειστικά remixes του Break Me του Νίκου Γκάνου.
supernatural22 έγραψε:Το κομμάτι "24 ώρες" θα κυκλοφορήσει πάντως σε μια νέα συλλογή της Heaven με άλλα κομμάτια γνωστά από Νίκο Κουρκούλη,Γιώργο Μαζωνάκη,Κωνσταντίνο Γαλανό κλπ,και 4 αποκλειστικά remixes του Break Me του Νίκου Γκάνου.
Καθόλου δεν προωθούμε τον Γκάνο βλέπω!!
Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη