Αυτό της έλειπε να το παίζει ντίβα κιόλας.stelios έγραψε:Δεν την ειχα ξαναδει.Ειναι πολυ φιλικη,πραγματικα δεν το περιμενα.deba έγραψε:και το είπε βραχνά το γεια εκείνη;
Έλλη Κοκκίνου
Re: ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗ ΚΟΚΚΙΝΟΥ.
Ενταξη υπαρχουν και καποιες αλλες με μισο σουξε που το παιζουν.minerboh έγραψε:Αυτό της έλειπε να το παίζει ντίβα κιόλας.stelios έγραψε:Δεν την ειχα ξαναδει.Ειναι πολυ φιλικη,πραγματικα δεν το περιμενα.deba έγραψε:και το είπε βραχνά το γεια εκείνη;

I like people too much or not at all.
Γιαμετε ΓΙΑΜΕΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ................!!!!stelios έγραψε:Ενταξη υπαρχουν και καποιες αλλες με μισο σουξε που το παιζουν.minerboh έγραψε:Αυτό της έλειπε να το παίζει ντίβα κιόλας.stelios έγραψε:Δεν την ειχα ξαναδει.Ειναι πολυ φιλικη,πραγματικα δεν το περιμενα.deba έγραψε:και το είπε βραχνά το γεια εκείνη;
deba έγραψε:πλάκα κάνεις; δεν την έχεις ξαναδεί ποτέ;stelios έγραψε:Δεν την ειχα ξαναδει.Ειναι πολυ φιλικη,πραγματικα δεν το περιμενα.deba έγραψε:και το είπε βραχνά το γεια εκείνη;![]()
ελπίζω να εννοείς δεν την έχεις δει ξανά στις πρόβες όταν περνούσες!

Αγκαλιαστείτε...δεν ξέρω γιατί, αλλά κάνει καλό.
Η αλήθεια είναι ότι είναι υπερβολικά φιλική και καλή. Την έχω συναντήσει δύο φορές και πάντα ήταν ευγενέστατη.stelios έγραψε:Δεν την ειχα ξαναδει.Ειναι πολυ φιλικη,πραγματικα δεν το περιμενα.deba έγραψε:και το είπε βραχνά το γεια εκείνη;
Σε αντίθεση με πολλές άλλες

ευγενέστατη και γλυκύτατη! εγώ βλέποντάς την από κοντά και μιλώντας της τη λάτρεψαNick_Man έγραψε:Η αλήθεια είναι ότι είναι υπερβολικά φιλική και καλή. Την έχω συναντήσει δύο φορές και πάντα ήταν ευγενέστατη.stelios έγραψε:Δεν την ειχα ξαναδει.Ειναι πολυ φιλικη,πραγματικα δεν το περιμενα.deba έγραψε:και το είπε βραχνά το γεια εκείνη;

πριν απλά μου ήταν συμπαθής...
-
kai egw to idio an kai to exw ksanapei...thn exw synanthsei 4-5 fores kai oles tis fores htan tromera eugeniki kai kaliNick_Man έγραψε:Η αλήθεια είναι ότι είναι υπερβολικά φιλική και καλή. Την έχω συναντήσει δύο φορές και πάντα ήταν ευγενέστατη.stelios έγραψε:Δεν την ειχα ξαναδει.Ειναι πολυ φιλικη,πραγματικα δεν το περιμενα.deba έγραψε:και το είπε βραχνά το γεια εκείνη;

Kάποιος ζωγράφος θεϊκός μας ζωγραφίζει...
toso poly thn exo parexhghsei th kopela????Slim_Shady έγραψε:kai egw to idio an kai to exw ksanapei...thn exw synanthsei 4-5 fores kai oles tis fores htan tromera eugeniki kai kaliNick_Man έγραψε:Η αλήθεια είναι ότι είναι υπερβολικά φιλική και καλή. Την έχω συναντήσει δύο φορές και πάντα ήταν ευγενέστατη.stelios έγραψε:Δεν την ειχα ξαναδει.Ειναι πολυ φιλικη,πραγματικα δεν το περιμενα.deba έγραψε:και το είπε βραχνά το γεια εκείνη;

Mamma Mia..πως να αντισταθώ;
γιατί τι άποψη έχεις;

Λογικό αύριο η τζενεράλε!!
Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
πήγε και μέρα...έφυγε...ξαναπήγε τώρα 

Τρέχα Έλληηηηηη!!! 

deba έγραψε:γιατί τι άποψη έχεις;![]()
![]()
![]()
xmmm..oxi k th kalyterh...thn exo dei live,thn exo dei k se proves(giati eixa doulepsei se magazi pou ekane emfanish) kai de mou ekane thn kalyterh entyposh...
Mamma Mia..πως να αντισταθώ;
Πολύ star δηλαδή σου φάνηκε?
ως χαρακτήρας λες ή στα Live της και στο πως ήταν επάνω στη σκηνή;manos έγραψε:deba έγραψε:γιατί τι άποψη έχεις;![]()
![]()
![]()
xmmm..oxi k th kalyterh...thn exo dei live,thn exo dei k se proves(giati eixa doulepsei se magazi pou ekane emfanish) kai de mou ekane thn kalyterh entyposh...
για εμένα είναι ο πιο άνετος επώνυμος στον οποίο έχω μιλήσει ποτέ! με έκανε να αισθανθώ πολύ άνετα και να της μιλήσω όσο θέλω
και πλέον που δε μπαίνω ποτέ σε καμαρίνια ή που δεν θα σταματήσω ποτέ στο δρόμο γνωστό για να του πω κάτι όπως έκανα πιο μικρή η Έλλη είναι το μόνο ίσως άτομο που δεν θα ανησυχούσα να πλησιάσω ανά πάσα στιγμή!

σε ερώτηση για το αν θα κάνουν πρόβες αύριο
Μήπως δε γίνει Παρασκευή η πρεμιέρα? 

μήπως αποκεφαλίσουν τον Άι-Βασίλη και γεμίσουν αίμα τα ποτάμια;