h ellh dhlwse oti arxes decembrh bgainei to cd...
ante na doume...

Όλοι οι άνθρωποι έχουν τις μέρες τους...deba έγραψε:όχι μωρέ! μάλλον την πέτυχες σε πολύ κακή ημέρα!manos έγραψε:ti sto kalo?????????????????????????mhpos telika doulepsa sth dhmhtriou????????????????????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
με αυτό που περιγράφεις θα αισθανόμουν κι εγώ τα ίδια! εγώ έχω νιώσει περίεργα με άλλους επώνυμους για πιο απλά πράγματα!
δοκίμασε να την ξαναδείς -αν σου αρέσει βέβαια και ως τραγουδίστρια- και πες μας!
Καλά από αύριο θα είστε εκεί τέτοια ώρα για εμφάνιση...deba έγραψε:
Καλά αυτή έσκιζε τα ρούχα της το τελευταίο διάστημα ότι κυκλοφορεί Νοέμβρη....Chronisgreek έγραψε:hot news!!!
h ellh dhlwse oti arxes decembrh bgainei to cd...
ante na doume...
Βασικά είχαμε μια φαγούρα για το πετρέλαιο.Chronisgreek έγραψε:den rwtouse to foibo monh ths ta lege...katse na doume an 8a bgei twra.. kala toso kairo perimenane thn premiera k tora to bgazoun meta thn premiera..? oti na nai.. epese k to bary pyroboliko sth vandi.. k meta o petrelhs dhlwse decembrh gia neo album na doume ti 8a kanei k keinos..
Μην πεις σε ποιο σημειο ακριβως.minerboh έγραψε:Βασικά είχαμε μια φαγούρα για το πετρέλαιο.Chronisgreek έγραψε:den rwtouse to foibo monh ths ta lege...katse na doume an 8a bgei twra.. kala toso kairo perimenane thn premiera k tora to bgazoun meta thn premiera..? oti na nai.. epese k to bary pyroboliko sth vandi.. k meta o petrelhs dhlwse decembrh gia neo album na doume ti 8a kanei k keinos..
Πάντως δεν είναι στην ευαίσθητη περιοχή. Δεν δίνω εύσημα δεξιά και αριστερά και ειδικά για το πετρέλαιο.stelios έγραψε:Μην πεις σε ποιο σημειο ακριβως.minerboh έγραψε:Βασικά είχαμε μια φαγούρα για το πετρέλαιο.Chronisgreek έγραψε:den rwtouse to foibo monh ths ta lege...katse na doume an 8a bgei twra.. kala toso kairo perimenane thn premiera k tora to bgazoun meta thn premiera..? oti na nai.. epese k to bary pyroboliko sth vandi.. k meta o petrelhs dhlwse decembrh gia neo album na doume ti 8a kanei k keinos..
afn έγραψε:Όλοι οι άνθρωποι έχουν τις μέρες τους...deba έγραψε:όχι μωρέ! μάλλον την πέτυχες σε πολύ κακή ημέρα!manos έγραψε:ti sto kalo?????????????????????????mhpos telika doulepsa sth dhmhtriou????????????????????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
με αυτό που περιγράφεις θα αισθανόμουν κι εγώ τα ίδια! εγώ έχω νιώσει περίεργα με άλλους επώνυμους για πιο απλά πράγματα!
δοκίμασε να την ξαναδείς -αν σου αρέσει βέβαια και ως τραγουδίστρια- και πες μας!
Βαρυσήμαντη δήλωση...stelios έγραψε:Η Έλλη δήλωσε πως το cd της κυκλοφορεί αρχές Δεκεμβρίου και πως ο Φοίβος της έχει γράψει τραγούδια διαμάντια.
deba έγραψε: