Φοίβος
-
Re: Φοίβος & Spicy Artists
to allo vazei mia fora parapanw to refrain sthn arxh
Bαρετό το νέο βανδοτράγουδο, ωστόσο χαίρομαι που αποφάσισε να αποτοξινωθεί.
Χαμός από ονόματα!!!

Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
Αν έχει 20-25 € εισιτήριο,μια χαρά θα είναι!Το κακό είναι ότι θα διαρκεί γύρω στις 6-7 ώρες,αν ξεκινάει 5 το απόγευμα!
Τόσο πολύ?supernatural22 έγραψε:Αν έχει 20-25 € εισιτήριο,μια χαρά θα είναι!Το κακό είναι ότι θα διαρκεί γύρω στις 6-7 ώρες,αν ξεκινάει 5 το απόγευμα!

Μα έχει πολλούς καλλιτέχνες.Αν ο Tus τραγουδήσει 10 λεπτά,οι περισσότεροι από 20 λεπτά,η Δέσποινα και η Έλλη από μια ώρα η καθεμια,είναι πάνω από 5 ώρες!afn έγραψε:Τόσο πολύ?supernatural22 έγραψε:Αν έχει 20-25 € εισιτήριο,μια χαρά θα είναι!Το κακό είναι ότι θα διαρκεί γύρω στις 6-7 ώρες,αν ξεκινάει 5 το απόγευμα!![]()
Άλλο 5, άλλο 6-7 παιδί μου...

Ναι αλλά ίσως να μην ξεκινήσει 5,μπορεί η ώρα που γράφεται να είναι η ώρα προσέλευσης,οπότε βάλε και από εκεί κανένα μισάωρο μέχρι να ξεκινήσει!!!!!
Καλά το θεωρώ ως δεδομένο ότι θα ξεκινήσει τουλάχιστον 1 ώρα αργότερα!! Αλλά και πάλι αν υπάρχουν και μικρά παιδιά αποκλείεται να το κάνουν τόσο τεράστιο!
Ο Μάνος Μαγιάτης λέει πως έχουν 10 και 15 ευρώ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Manolis8888 την Παρ Νοέμ 25, 2011 4:07 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Αυτο ξερω και εγω.Manolis8888 έγραψε:Ο Μάνος Μαγιάτης λέει πως έχουν 10 και 15 ευρώ

I like people too much or not at all.
Σίγουρα αυτός ο Μώσας δεν είναι ψευδόνημο του Φοίβου; Πολύ φοιβοτράγουδο το συγκεκριμένο... Γλυκό τραγουδάκι, ακούγεται ευχάριστα αλλά δεν είναι κάτι τόσο προχωρημένο. ΥΓ ο στίχος σε κάποια σημεία δεν μου αρέσει (πχ απλά σ' ενημερώνω κλπ κλπ) αλλά επαναλαμβάνω πως είναι happy! Καλύτερα που δεν έβγαλε κανα τσιφτετελέ ή καποια αντιγραφή του Υπάρχει Ζωή ή Γη Και Σελήνη κλπ κλπ!Stavros έγραψε:Μου χεις περάσει - Δέσποινα Βανδή (new song 2011)
Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!
Ωραίο γλυκό τραγουδάκι.... Έχει ωραία μουσική και ταιριάζει υπέροχα στη Δέσποινα... Βέβαια θα ήθελα κάτι πιο δυνατό. Θα προτιμούσα αυτό να ήταν το τραγούδι που θα βγει την Τετάρτη... Δεν ξέρω βέβαια πως θα το υποδεχτούν τα ραδιόφωνα...Chronisgreek έγραψε:ayth einai h swsth version:
Είναι σίγουρο πως είναι ο Φοίβος το λέμε απότ ότε που βγήκε...Entek έγραψε:Σίγουρα αυτός ο Μώσας δεν είναι ψευδόνημο του Φοίβου; Πολύ φοιβοτράγουδο το συγκεκριμένο... Γλυκό τραγουδάκι, ακούγεται ευχάριστα αλλά δεν είναι κάτι τόσο προχωρημένο. ΥΓ ο στίχος σε κάποια σημεία δεν μου αρέσει (πχ απλά σ' ενημερώνω κλπ κλπ) αλλά επαναλαμβάνω πως είναι happy! Καλύτερα που δεν έβγαλε κανα τσιφτετελέ ή καποια αντιγραφή του Υπάρχει Ζωή ή Γη Και Σελήνη κλπ κλπ!Stavros έγραψε:Μου χεις περάσει - Δέσποινα Βανδή (new song 2011)

Καλά εννοείται ότι είναι ο Φοίβος... Αλλιώς κτ θα έβγαζε το google...afn έγραψε:Είναι σίγουρο πως είναι ο Φοίβος το λέμε απότ ότε που βγήκε...Entek έγραψε:Σίγουρα αυτός ο Μώσας δεν είναι ψευδόνημο του Φοίβου; Πολύ φοιβοτράγουδο το συγκεκριμένο... Γλυκό τραγουδάκι, ακούγεται ευχάριστα αλλά δεν είναι κάτι τόσο προχωρημένο. ΥΓ ο στίχος σε κάποια σημεία δεν μου αρέσει (πχ απλά σ' ενημερώνω κλπ κλπ) αλλά επαναλαμβάνω πως είναι happy! Καλύτερα που δεν έβγαλε κανα τσιφτετελέ ή καποια αντιγραφή του Υπάρχει Ζωή ή Γη Και Σελήνη κλπ κλπ!Stavros έγραψε:Μου χεις περάσει - Δέσποινα Βανδή (new song 2011)
![]()
Τα άλλα προσωπική σου άποψη...
Αν είναι με 10-15€ σίγουρα θα πάω.Ειδικά Νίνο και Μαρτάκης,είναι πολύ καλοί λόγοι για να πάω!!!!!!!!!!!!
Ο καλυτερος λογος ειναι η στηριξη που χρειαζεται το χαμογελο του παιδιου.supernatural22 έγραψε:Αν είναι με 10-15€ σίγουρα θα πάω.Ειδικά Νίνο και Μαρτάκης,είναι πολύ καλοί λόγοι για να πάω!!!!!!!!!!!!

I like people too much or not at all.
Glyko kommataki.Akougetai euxarista apla den exei kapoia koryfwsh sto refren pou isws hthele.Den nomizw pws tha einai pantws apo ayta tou diskou ths(opote vgalei foivou thelontosEntek έγραψε:Stavros έγραψε:Μου χεις περάσει - Δέσποινα Βανδή (new song 2011)