Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
MusicLover έγραψε:Πήρες φόρα afn ε; Απαντήσεις σε όλα τα topics! Λοιπόν εγώ πιστεύω πλέον ότι ο Φοίβος το κάνει επίτηδες μόνο κ μόνο επειδή πριν 4 χρόνια η Έλλη τον άφησε για το λόγο ότι της καθυστερούσε τις κυκλοφορίες κ τώρα εφόσον γύρισε σε αυτόν της τη σπάει περισσότερο.
na mhn thn epairne sth spicy tote
Μα την πήρε για εκδίκηση. Αυτό λέω
Το λες για αστειο αλλα εγω πραγματικα το εχω σκεφτει οτι μπορει να παιζει ως σεναριο.
Καθόλου σαν αστείο δεν το λέω... Κατά 50% το πιστεύω.
Παιδιά χωρίς πλάκα τώρα κι εγώ το έχω σκεφτεί αυτό...
Μολις το ειδα και εγω.Το εγραψε στο twitter.
Πεφτει και Δευτερα.
Τώρα το είδα και εγώ! Ε λοιπόν ΟΧΙ! Είχα σκοπό να το αγοράσω, τώρα το αποκλείω! Μωρό μου Έλλη, sorry αλλά είσαι άξια της μοίρας σου! Μου άρεσε που έφυγε από τη Heaven για να βγάζει πιο συχνά δίσκους! Ξενέρωσα τα μάλα τώρα!
Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!
Πραγματικα δεν υπαρχει λογικη.Απορω τι της λεει καθε φορα ο Φοιβος.Ειμαι σιγουρος πως η Ελλη δεν ειναι ικανοποιημενη απο αυτη την κατασταση.
Εφυγε απο την Heaven για ποιο ασημαντους λογους.Δεν μπορω να πιστεψω πως τωρα συμφωνει με αυτες τις κινησεις.
Εκτος και αν εχει απογοητευτει απο την κατασταση που ειναι σημερα η δισκογραφια και κανει τα στραβα ματια.
Απορω γιατι εβγαλαν το Απιστευτος.Ουτε κλιπ βλεπω,ουτε καποια προσπαθεια να το προωθησουν.
Δηλαδη θα βγαλει τελος Δεκεμβριου και αλλο single ως προπομπο του αλμπουμ;Πραγματικα δεν καταλαβαινω τιποτα.
Δε νομίζω να κυκλοφορήσουν τα albums της Έλλης και του Πετρέλη.Πιστεύω πως θα και τα υπόλοιπα κομμάτια τους θα βγουν σταδιακά,γιατί έτσι έχει περισσότερα κέρδη η εταιρεία.
Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά θα το τελειώσουν;
Έπρεπε να βγει πριν τα Χριστούγεννα αφού το αργούν τόσο.
Απλά δεν έχουν άλλα τραγούδια! Ότι ηχογραφούν το βγάζουν!
Δεν είναι έτσι όπως λες!Έχουν ηχογραφήσει άλλα 6 κομμάτια "Καθαρός Ουρανός","Αν Μ' Αγαπούσες","Κρυμένοι Άσσοι","Μισή Καρδιά","Επιθυμίες","Εφήμερες Αγάπες".Και επίσης το κομμάτι "Τα Γενέθλιά Μου" είχε ηχογραφηθεί από το 2010,ήταν το δεύτερο που ηχογράφησαν,και μετά ηχογράφησαν το "Αποχωρώ".
Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά θα το τελειώσουν;
Έπρεπε να βγει πριν τα Χριστούγεννα αφού το αργούν τόσο.
Απλά δεν έχουν άλλα τραγούδια! Ότι ηχογραφούν το βγάζουν!
Δεν είναι έτσι όπως λες!Έχουν ηχογραφήσει άλλα 6 κομμάτια "Καθαρός Ουρανός","Αν Μ' Αγαπούσες","Κρυμένοι Άσσοι","Μισή Καρδιά","Επιθυμίες","Εφήμερες Αγάπες".Και επίσης το κομμάτι "Τα Γενέθλιά Μου" είχε ηχογραφηθεί από το 2010,ήταν το δεύτερο που ηχογράφησαν,και μετά ηχογράφησαν το "Αποχωρώ".
Συμφωνω πως δεν βγαζουν οτι ηχογραφουν και ισχυει αυτο για τα γενεθλια και το αποχωρω.Οι υπολοιποι ομως τιτλοι ισχυουν;
Ποτε δεν μαθαμε απο που βγηκαν αυτοι οι τιτλοι.Εγω τουλαχιστον δεν ειδα καποια επισημη ανακοινωση.
Chronisgreek έγραψε:e tote giati den ebgalan ta genne8lia perysi k mas prosferan polles mparoufes mexri to erwteythka...?
Αποφασισαν να το βγαλουν αργοτερα.Συμβαινει αρκετα συχνα αυτο.
Επειδη βγαινει ενα κομματι τωρα,δεν σημαινει πως ειναι και το πιο προσφατο που εγραψε ο Φοιβος.