Έλλη Κοκκίνου
Re: ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗ ΚΟΚΚΙΝΟΥ.
Συμπαθητικό το εξώφυλλο. Μου θυμίζει λίγο το Come along now. Εμένα τα Γενέθλια είναι το πιο αγαπημένο μου από ότι έβγαλε η Κοκκίνου με το Φοίβο στη Spicy 

Τώρα το βλέπω καθαρά ...
Έπρεπε να βγει ο δίσκος ανήμερα των γενεθλίων της,δηλαδή 24/7,για να έχει λόγο ύπαρξης ο τίτλος του δίσκου!
Επισης να το αγορασατε τον δισκο.Σε ποσα χρονια θα ξαναβγαλει αλμπουμ η Ελλη; 

I like people too much or not at all.
happy_end έγραψε:Συμπαθητικό το εξώφυλλο. Μου θυμίζει λίγο το Come along now. Εμένα τα Γενέθλια είναι το πιο αγαπημένο μου από ότι έβγαλε η Κοκκίνου με το Φοίβο στη Spicy
symfono kai sta 2!!!!mpravo kai elega ti mou thymizei..come along now!!epishs k mena ta genethlia mou einai to pio agaphmeno!
Mamma Mia..πως να αντισταθώ;
Μη βάζεις ιδέες και πάνε την κυκλοφορία 24/7/2012supernatural22 έγραψε:Έπρεπε να βγει ο δίσκος ανήμερα των γενεθλίων της,δηλαδή 24/7,για να έχει λόγο ύπαρξης ο τίτλος του δίσκου!

-
Καλά θα σε τακτοποιήσω στο fb εσένα!manos έγραψε:MusicLover έγραψε:Εμένα μ αρέσει πολύ το εξώφυλλο..
esy de pianesai
Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.
-
+100000stelios έγραψε:Επισης να το αγορασατε τον δισκο.Σε ποσα χρονια θα ξαναβγαλει αλμπουμ η Ελλη;

Αν είχε κάτω από 7€ θα τον αγόραζα,τώρα όχι.Εξάλλου έχω αγοράσει όλα τα digital singles της!Πάντως όποιος τον αγοράσει θα του είναι γνωστά τα 6 κομμάτια και τα 4 remixes,δεν ξέρω κατά πόσο είναι καλό αυτό!
MusicLover έγραψε:+100000stelios έγραψε:Επισης να το αγορασατε τον δισκο.Σε ποσα χρονια θα ξαναβγαλει αλμπουμ η Ελλη;![]()
![]()
![]()

Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
Είπα να το κάνει έτσι μπας και το αγοράσουν λόγω γενεθλίων!!stelios έγραψε:Μα ειναι σοβαρος ο Φοιβος;Εβαλε για τιτλο του cd τον τιτλο ενος single που δεν εκανε επιτυχια;![]()
Επρεπε να βαλει κατι ασχετο γιατι απο τιτλους δεν λενε τα τραγουδια .

+1happy_end έγραψε:Συμπαθητικό το εξώφυλλο. Μου θυμίζει λίγο το Come along now. Εμένα τα Γενέθλια είναι το πιο αγαπημένο μου από ότι έβγαλε η Κοκκίνου με το Φοίβο στη Spicy
Αγκαλιαστείτε...δεν ξέρω γιατί, αλλά κάνει καλό.
-
Έχει γαμάτη κ ξεσηκωτική ενορχήστρωση! Μ'αρέσει για ξεκίνημα του δίσκου!deba έγραψε:+1happy_end έγραψε:Συμπαθητικό το εξώφυλλο. Μου θυμίζει λίγο το Come along now. Εμένα τα Γενέθλια είναι το πιο αγαπημένο μου από ότι έβγαλε η Κοκκίνου με το Φοίβο στη Spicy
-
+fwnw! h ekeinh thn epoxh pou bghke to single na ebgaine k o diskos mesa sto kalokairi tespa.. twra as ebazan allo titlo paliose k to single..supernatural22 έγραψε:Έπρεπε να βγει ο δίσκος ανήμερα των γενεθλίων της,δηλαδή 24/7,για να έχει λόγο ύπαρξης ο τίτλος του δίσκου!
Μέχρι την εμμηνόπαυση έχουμε ακόμα δρόμο!stelios έγραψε:Επισης να το αγορασατε τον δισκο.Σε ποσα χρονια θα ξαναβγαλει αλμπουμ η Ελλη;
Εχει ομως κακο στιχο.Γι'αυτο δεν εγινε και επιτυχια.MusicLover έγραψε:Έχει γαμάτη κ ξεσηκωτική ενορχήστρωση! Μ'αρέσει για ξεκίνημα του δίσκου!deba έγραψε:+1happy_end έγραψε:Συμπαθητικό το εξώφυλλο. Μου θυμίζει λίγο το Come along now. Εμένα τα Γενέθλια είναι το πιο αγαπημένο μου από ότι έβγαλε η Κοκκίνου με το Φοίβο στη Spicy
-
tote den eixan anakalyf8ei oi alloi stixourgoi apo foibo.. 

-
Για το είδος του τι κακό έχει; Εμένα μ αρέσει ο στίχος δε βρίσκω κάτι άσχημο. Ειδικά το σημείο "σήμερα επιτέλους κάνω την αρχή του τέλους και νιώθω να ξαναγεννιέμαι απ'τα χαλάσματά μου.."stelios έγραψε:Εχει ομως κακο στιχο.Γι'αυτο δεν εγινε και επιτυχια.MusicLover έγραψε:Έχει γαμάτη κ ξεσηκωτική ενορχήστρωση! Μ'αρέσει για ξεκίνημα του δίσκου!deba έγραψε:+1happy_end έγραψε:Συμπαθητικό το εξώφυλλο. Μου θυμίζει λίγο το Come along now. Εμένα τα Γενέθλια είναι το πιο αγαπημένο μου από ότι έβγαλε η Κοκκίνου με το Φοίβο στη Spicy
Ειχα διαβασει πως η Κοκκινου ειχε βαλει στο συμβολαιο της ορο να ειναι ολα τα τραγουδια που θα βγαλει στην spicy σε στιχους και μουσικη Φοιβου.Chronisgreek έγραψε:tote den eixan anakalyf8ei oi alloi stixourgoi apo foibo..
Περιμενω να δω το cd για να βεβαιωθω αν ισχυει.

stelios έγραψε:Ειχα διαβασει πως η Κοκκινου ειχε βαλει στο συμβολαιο της ορο να ειναι ολα τα τραγουδια που θα βγαλει στην spicy σε στιχους και μουσικη Φοιβου.Chronisgreek έγραψε:tote den eixan anakalyf8ei oi alloi stixourgoi apo foibo..

-
Δε νομίζω.. Γιατί να έχει τέτοια απαίτηση; Άλλοι στιχουργοί της είχαν δώσει πολύ καλά τραγούδια..stelios έγραψε:Ειχα διαβασει πως η Κοκκινου ειχε βαλει στο συμβολαιο της ορο να ειναι ολα τα τραγουδια που θα βγαλει στην spicy σε στιχους και μουσικη Φοιβου.Chronisgreek έγραψε:tote den eixan anakalyf8ei oi alloi stixourgoi apo foibo..