viewtopic.php?f=36&t=34589
Ωραίο κομμάτι,καλύτερα που επέλεξαν αυτό,μετά από 2 τσιφτετέλια!!!!!!gianniskard έγραψε:Το καινούργιο radio single του Κιάμου είναι το Δεν Γυρνάω Σελίδα του Σαμπανη
Eντο μεταξύ, η πειρατεία σκοτώνει τη μουσική.....supernatural22 έγραψε:4 bonus tracks
Δεν γυρνάω σελίδα
Τρελός για σένα
Τα φιλαράκια μου
Δεν έχω μετανιώσει
Έτσι κυκλοφορεί το κανονικό cd,με 16 κομμάτια,μόνο η έκδοση από το Πρώτο Θέμα είχε 12.
Αλήθεια? Δεν έχω ακούσει κάτι...minerboh έγραψε:Eντο μεταξύ, η πειρατεία σκοτώνει τη μουσική.....supernatural22 έγραψε:4 bonus tracks
Δεν γυρνάω σελίδα
Τρελός για σένα
Τα φιλαράκια μου
Δεν έχω μετανιώσει
Έτσι κυκλοφορεί το κανονικό cd,με 16 κομμάτια,μόνο η έκδοση από το Πρώτο Θέμα είχε 12.
Ayta ta lene oi kakies glwsses...afn έγραψε:Αλήθεια? Δεν έχω ακούσει κάτι...minerboh έγραψε:Eντο μεταξύ, η πειρατεία σκοτώνει τη μουσική.....supernatural22 έγραψε:4 bonus tracks
Δεν γυρνάω σελίδα
Τρελός για σένα
Τα φιλαράκια μου
Δεν έχω μετανιώσει
paroti einai ena axioprepes tragoudi e den mporw re gamwto to kanei psiloskyle me thn ermhneia toustelios έγραψε:
Μου αρέσει πολύ το νέο του single.
To να βγάζεις ενα δίσκο με περιοδικό και μετά να το κυκλοφορείς στα δισκοπωλεία με περισσότερα τραγούδια απο την έκδοση στο περιοδίκο, δεν είναι κακιά γλώσσα. Απεναντίας, είναι σα να βγάζουν τα μάτια τους με τα χέρια τους.Stavros έγραψε:Ayta ta lene oi kakies glwsses...afn έγραψε:Αλήθεια? Δεν έχω ακούσει κάτι...minerboh έγραψε:Eντο μεταξύ, η πειρατεία σκοτώνει τη μουσική.....supernatural22 έγραψε:4 bonus tracks
Δεν γυρνάω σελίδα
Τρελός για σένα
Τα φιλαράκια μου
Δεν έχω μετανιώσει
Και στο Posidonio πάει πολύ καλά.Είναι ίσως ο μόνος που τραγουδάει 4 φορές τη βδομάδα,και πάντα μαζεύει κόσμο!Entek έγραψε:Πάντως πάει και πολύ καλά στα chart της IFPI...