Πριν λιγο καιρο δεν ελεγε μια κοπελα απο το fanclub της πως ειναι σε συζητησεις με αλλους δημιουργους.

Ναι,τότε δεν ήταν σίγουρο τίποτα ακόμα,καθώς η Νατάσα μόλις είχε ανανεώσει με τη SONY.Παρόλο που ο Θεοφάνους είχε βγει και είχε πει ότι ετοιμάζει κομμάτια για τη Νατάσα.stelios έγραψε:Δεν πιστευω τιποτα μεχρι να βγει επισημη ανακοινωση.![]()
Πριν λιγο καιρο δεν ελεγε μια κοπελα απο το fanclub της πως ειναι σε συζητησεις με αλλους δημιουργους.
Τι να αποφασισουν;Εχει κλεισει η συνεργασια.afn έγραψε:Ας τα αποφασίσουν κι αυτοί, έλεος πια...![]()
Τα δυο πρώτα καινούργια μας τραγούδια με την Νατασα έτοιμα την επόμενη βδομάδα!Ετοιμαστειτε!!!afn έγραψε:Που και μπορεί να μην βγουν!!!
Και σε ολόκληρο δίσκο να προσθέσω με τη σειρά μου!stelios έγραψε:Μου αρεσει η καινουργια Νατασα.Ελπιζω σε εναν καλο δισκο.
stelios έγραψε:Μου αρεσει η καινουργια Νατασα.Ελπιζω σε εναν καλο δισκο.
Ελπιζω να εχουμε τουλαχιστον 10 τραγουδια αυτη την φορα.minerboh έγραψε:Και σε ολόκληρο δίσκο να προσθέσω με τη σειρά μου!stelios έγραψε:Μου αρεσει η καινουργια Νατασα.Ελπιζω σε εναν καλο δισκο.
ΑΜΗΝ!!!stelios έγραψε:Ελπιζω να εχουμε τουλαχιστον 10 τραγουδια αυτη την φορα.minerboh έγραψε:Και σε ολόκληρο δίσκο να προσθέσω με τη σειρά μου!stelios έγραψε:Μου αρεσει η καινουργια Νατασα.Ελπιζω σε εναν καλο δισκο.