Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
supernatural22 έγραψε:Το cd της Έλλης μπορεί να καθυστερήσει ακόμα 1 βδομάδα!Από γνωστό μου,που πήρε τηλέφωνο στην εταιρεία,έμαθα ότι η εταιρεία δεν ξεκαθαρίζει ακριβώς πότε θα βγει,και μάλλον θέλει να είναι η κυκλοφορία όσο πιο κοντά στις γιορτές γίνεται!
Καλέ τώρα που το δήλωσαν όλοι?
Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
stelios έγραψε:Θα το παρει κανεις με το περιοδικο την Παρασκευη;
Επειδή στην επαρχία κυκλοφορεί Πέμπτη,μπορεί λογικά να ανέβει αύριο!Και του Ρέμου είχε ανέβει από Πέμπτη,και γενικά όλα τα cds που βγαίνουν με τέτοια περιοδικά!
Στα metropolis θα εχει 9.90.Ποιο πολλα θα δωσεις στην κυκλοφορια με το περιοδικο γιατι πληρωνεις και τον ''τηλεθεατη''.
Ασε που μπορει να εχει και καμια εκπληξη η κυκλοφορια των δισκοπωλειων.
Ίδια ακριβώς έκδοση θα είναι και τα 2!Και από ότι έχω δει,τελευταία ο Τηλεθεατής έχει 9,90€ μαζί με την προσφορά,δηλαδή δεν πληρώνεις extra 1,50 € το περιοδικό!
Ίδια ακριβώς έκδοση θα είναι και τα 2!Και από ότι έχω δει,τελευταία ο Τηλεθεατής έχει 9,90€ μαζί με την προσφορά,δηλαδή δεν πληρώνεις extra 1,50 € το περιοδικό!