αλλά εγώ θέλω το άλλο
Έλλη Κοκκίνου
Re: ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗ ΚΟΚΚΙΝΟΥ.
καλά και το κοίταξε γύρω μας πολύ δυνατό και σίγουρα η πιο καλή ιδέα
αλλά εγώ θέλω το άλλο

αλλά εγώ θέλω το άλλο
Αγκαλιαστείτε...δεν ξέρω γιατί, αλλά κάνει καλό.
Να μαντέψω! Το τσιφτετελάτο?

Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
όι! το είπα ήδη! το έτσι σε δέχτηκαafn έγραψε:Να μαντέψω! Το τσιφτετελάτο?![]()
άσε τα τσιφτετέλια ήσυχα
Είναι και πολλά τα άτιμα...

εντάξει βγήκαν τα περισσότερα...δεν τα σκεφτόμαστε για επόμενα 
AKOUSA TA NEA KOMMATIA K MOU ARESAN K TA PENTE!!!
8EORO OTI GIA TO STYLE POU EXOUME MA8EI TIN KOKKINOU EINAI POLU KALA!!!
O FOIVOS DEN PROSPA8EI NA KANEI SUPER-KLEMMENES-ENORXISTROSEIS OUTE PROSPA8EI NA BALEI THN ELLH NA PAEI KOMMATIA POU DEN TIS PANE, I ESTO KOMMATIA POU 8A SIZITI8OUN EITE GIA TON PROKLITIKO STIXO TOUS, EITE GIA TO POSO MOIAZEI ME MIA XENH EPITIXIA...
8EORO OTI SUNEXIZOUN APO EKEI POU STAMATISAN, APO TO ALBUM SEX.
O FOIVOS EGRAPSE KOMMATIA PANO STHN ELLH K XAIROMAI POU EPITELOUS AFISE KATA MEROUS TA DANCE-XENES ANTIGRAFES K EKATSE K EGRAPSE ELLHNIKA KOMMATIA......
8EORO OTI O DISKOS AKOUGETAI EUXARISTA K EXEI TA FWTA NA KANEI MEGALH EPITIXIA.....TO NA TON SUGKRINOUME ME TO KOKKINO DEN EINAI KALO MIAS K EKEI HTAN I PROTH TOUS SUNANTHSH K EXOUN BGEI ALL-TIME CLASSICS KOMMATIA POU TO NA PROSPA8OUSAN NA KANOUN ENA DEUTERO ' KOSMO8EORIA'' , I ENA DEUTERO ''AGORI MOU'' 8A HTAN GELIO!!!!!
8EORO OTI GIA TO STYLE POU EXOUME MA8EI TIN KOKKINOU EINAI POLU KALA!!!
O FOIVOS DEN PROSPA8EI NA KANEI SUPER-KLEMMENES-ENORXISTROSEIS OUTE PROSPA8EI NA BALEI THN ELLH NA PAEI KOMMATIA POU DEN TIS PANE, I ESTO KOMMATIA POU 8A SIZITI8OUN EITE GIA TON PROKLITIKO STIXO TOUS, EITE GIA TO POSO MOIAZEI ME MIA XENH EPITIXIA...
8EORO OTI SUNEXIZOUN APO EKEI POU STAMATISAN, APO TO ALBUM SEX.
O FOIVOS EGRAPSE KOMMATIA PANO STHN ELLH K XAIROMAI POU EPITELOUS AFISE KATA MEROUS TA DANCE-XENES ANTIGRAFES K EKATSE K EGRAPSE ELLHNIKA KOMMATIA......
8EORO OTI O DISKOS AKOUGETAI EUXARISTA K EXEI TA FWTA NA KANEI MEGALH EPITIXIA.....TO NA TON SUGKRINOUME ME TO KOKKINO DEN EINAI KALO MIAS K EKEI HTAN I PROTH TOUS SUNANTHSH K EXOUN BGEI ALL-TIME CLASSICS KOMMATIA POU TO NA PROSPA8OUSAN NA KANOUN ENA DEUTERO ' KOSMO8EORIA'' , I ENA DEUTERO ''AGORI MOU'' 8A HTAN GELIO!!!!!
AN DEN ARESEI SOU TO SBHNOUN!!!
-
Slim_Shady
MusicLover έγραψε:Ασυζητητεί επόμενο σινγκλ το Κοίταξε γύρω μας. Χρειάζεται κάτι ποπ τώρα μετά από τόσο τσιφτετέλια κ αυτό είναι όμορφο ποπ κ ραδιοφωνικό. Οπωσδήποτε σινγκλ πρέπει να βγουν και το Δεν υπάρχεις πια και το Θα'σαι όπου είμαι...deba έγραψε:εγώ λατρεύω το έτσι σε δέχτηκα![]()
![]()
και αν θέλει και για τ μπουζούκια ώθηση ό,τι πρέπει είναι
Συμφωνώ και εγώ για το "κοίταξε γύρω μας " ως next single
Kάποιος ζωγράφος θεϊκός μας ζωγραφίζει...
Τώρα όμως όχι σε κάναν μήνα...

giati?to apisteytos mia xara akoygete kai einai wraio kommati.....afn έγραψε:Τώρα όμως όχι σε κάναν μήνα...![]()
'Godney' is my religion..
-
Slim_Shady
Σιγά μην το κάνουν τώρα ... εδω καναμε αμαν για το δισκο , οποτε δεν νομιζω να πολυενδιαφερθεί και πολύ ο φοίβος για τα singles..afn έγραψε:Τώρα όμως όχι σε κάναν μήνα...![]()
μακάρι , θα δείξει
Kάποιος ζωγράφος θεϊκός μας ζωγραφίζει...
Θελω να γινει κλιπ ο Απιστευτος.Ειναι μια χαρα κομματι και ταιριαζει στην Ελλη.Αν αρχισει να το προωθει θα παει καλα.crazy_boy έγραψε:giati?to apisteytos mia xara akoygete kai einai wraio kommati.....afn έγραψε:Τώρα όμως όχι σε κάναν μήνα...![]()
Τα υπολοιπα αργοτερα.Δεν υπαρχει βιασυνη γιατι εχει ουσιαστικα 5 νεα κομματια με τα οποια θα πρεπει να βγαλει τουλαχιστον ενα χρονο.
Για επομενο single στηριζω το Ετσι σε δεχτηκα.
I like people too much or not at all.
οχι παλι λαικο τριτο σερι (και τεταρτο με τον απιστευτο). Ας βγαλει το θα σαι οπου ειμαι η το κοιταξε γυρω μας.
Το ''κοιταξε γυρω μας'' μου αρεσει αλλα δεν το θεωρω ευκολο για single.sow έγραψε:οχι παλι λαικο τριτο σερι (και τεταρτο με τον απιστευτο). Ας βγαλει το θα σαι οπου ειμαι η το κοιταξε γυρω μας.
-
supernatural22
Είναι επίκαιρο,και μπορεί να ακουστεί!Επιπλέον,μπορεί να έχει στίχους απαισιόδοξους,αλλά η μουσική το κάνει να φαίνεται αισιόδοξο τραγούδι για το μέλλον!stelios έγραψε:Το ''κοιταξε γυρω μας'' μου αρεσει αλλα δεν το θεωρω ευκολο για single.sow έγραψε:οχι παλι λαικο τριτο σερι (και τεταρτο με τον απιστευτο). Ας βγαλει το θα σαι οπου ειμαι η το κοιταξε γυρω μας.
-
MusicLover
+100000sow έγραψε:οχι παλι λαικο τριτο σερι (και τεταρτο με τον απιστευτο). Ας βγαλει το θα σαι οπου ειμαι η το κοιταξε γυρω μας.
Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.
-
Chronisgreek
k gw pisteyw gia next single prepei na bgei kapoio apo ta mh laika h tsiftetelata.. to koitakse gyrw mas h to 8a sai opou eimai h ante to etsi se dexthka.. clip gia to apisteytos prepei na ginei an 8eloun na to prow8hsoyn ws single.. k prepei na bgei ena kalo clip oxi san to ti ths exeis brei p etrexe pisw tou san trelh.. apo th nea xronia logika neo single..
Πάντως κανένα από τα κλιπ που έχει κάνει στην spicy δεν μου άρεσε.Ελπίζω τώρα να κάνει κάτι καλύτερο.
Μόνο μια χαρά? Μιλάμε για το κομμάτι της νέας χρονιάς!!crazy_boy έγραψε:giati?to apisteytos mia xara akoygete kai einai wraio kommati.....afn έγραψε:Τώρα όμως όχι σε κάναν μήνα...![]()
-
MusicLover
Aρχίσαμε τις ειρωνίες... Γιατί ρε συ τι έχει;afn έγραψε:Μόνο μια χαρά? Μιλάμε για το κομμάτι της νέας χρονιάς!!crazy_boy έγραψε:giati?to apisteytos mia xara akoygete kai einai wraio kommati.....afn έγραψε:Τώρα όμως όχι σε κάναν μήνα...![]()
Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.