Αυτό σκεφτόμουνα μόλις!!sow έγραψε:stelios έγραψε:mixalis13 έγραψε:ΝΕΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟς..ΔΙΝΕΙ ΠΟΝΟ!
http://www.youtube.com/watch?v=whHoYygo ... ture=share![]()
![]()
το παλευει πολυ να γινει νοτης, τοσο ερμηνευτικα οσο και στιχουργικα
ΝΕΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ 2011!
Re: ΝΕΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ 2011!
Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
Συμφωνω επισης θεωρω πως ειναι τραγουδι που δεν ταιριαζει σε εναν νεο καλλιτεχνη.sow έγραψε:stelios έγραψε:mixalis13 έγραψε:ΝΕΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟς..ΔΙΝΕΙ ΠΟΝΟ!
![]()
I like people too much or not at all.
-
Καλά ερμηνευτικά θυμίζει από την αρχή της πορείας του. Εμένα πάντα μου τον θυμίζει σε πολλά σημεία. Αλλά στιχουργικά δεν περίμενα να πει κάτι τέτοιο.sow έγραψε:stelios έγραψε:mixalis13 έγραψε:ΝΕΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟς..ΔΙΝΕΙ ΠΟΝΟ!
![]()
Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.
+1stelios έγραψε:Συμφωνω επισης θεωρω πως ειναι τραγουδι που δεν ταιριαζει σε εναν νεο καλλιτεχνη.sow έγραψε:stelios έγραψε:mixalis13 έγραψε:ΝΕΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟς..ΔΙΝΕΙ ΠΟΝΟ!
![]()
γιατι συνεχιζουμε να τον λεμε νεο ρε παιδια? 6 χρονια ειναι στη δισκογραφια..και καθε χρονο βγαζει δισκο..και πιστευω οτι για να τραγουδησεις τετοιο στιχο θελει πολλα κιλα @@@@@@..stelios έγραψε:Συμφωνω επισης θεωρω πως ειναι τραγουδι που δεν ταιριαζει σε εναν νεο καλλιτεχνη.sow έγραψε:stelios έγραψε:mixalis13 έγραψε:ΝΕΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟς..ΔΙΝΕΙ ΠΟΝΟ!
![]()
το παιδι εχει φωναρα και εχει καταφερει ηδη παρα πολλα..και το μελλον επιφυλασσει ακομα περισσοτερα!
Εμένα στιχουργικά μ' άρεσε πολύ. Αλλά το ηχόχρωμα που θυμίζει Σφακιανάκη δεν το μπορώ.
τι είμαι για ν' αρέσω σε όλους; Μερέντα;
Δεν το θεωρώ προς τιμήν του που λέει τέτοιο στίχο!mixalis13 έγραψε:γιατι συνεχιζουμε να τον λεμε νεο ρε παιδια? 6 χρονια ειναι στη δισκογραφια..και καθε χρονο βγαζει δισκο..και πιστευω οτι για να τραγουδησεις τετοιο στιχο θελει πολλα κιλα @@@@@@..stelios έγραψε:Συμφωνω επισης θεωρω πως ειναι τραγουδι που δεν ταιριαζει σε εναν νεο καλλιτεχνη.sow έγραψε:stelios έγραψε:mixalis13 έγραψε:ΝΕΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟς..ΔΙΝΕΙ ΠΟΝΟ!
![]()
το παιδι εχει φωναρα και εχει καταφερει ηδη παρα πολλα..και το μελλον επιφυλασσει ακομα περισσοτερα!
afn έγραψε:Δεν το θεωρώ προς τιμήν του που λέει τέτοιο στίχο!mixalis13 έγραψε:γιατι συνεχιζουμε να τον λεμε νεο ρε παιδια? 6 χρονια ειναι στη δισκογραφια..και καθε χρονο βγαζει δισκο..και πιστευω οτι για να τραγουδησεις τετοιο στιχο θελει πολλα κιλα @@@@@@..stelios έγραψε:Συμφωνω επισης θεωρω πως ειναι τραγουδι που δεν ταιριαζει σε εναν νεο καλλιτεχνη.sow έγραψε:stelios έγραψε:mixalis13 έγραψε:ΝΕΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟς..ΔΙΝΕΙ ΠΟΝΟ!
![]()
θα διχαστουν οι αποψεις..αυτο ειναι σιγουρο..εγω πιστευω οτι ειναι κατι διαφορετικο και καλο..με νοημα.. σεβαστες ολες οι αποψεις..
-
Mporei kapoios na skanarei tous titlous twn tragoudiwn me tous syntelestes giati to cd edw stin karditsa den to vrika?
ουτε εγω το βρηκα στα μετροπολις mall και κηφισιας..δεν ξερω αν εχει παει στα αλλα..gianniskard έγραψε:Mporei kapoios na skanarei tous titlous twn tragoudiwn me tous syntelestes giati to cd edw stin karditsa den to vrika?
Δεν κυκλοφόρησε σήμερα!!!!!!Την Τετάρτη 14/12 θα βγει τελικά,το λέει και στη διαφήμιση του Ρυθμού 9,49!mixalis13 έγραψε:ουτε εγω το βρηκα στα μετροπολις mall και κηφισιας..δεν ξερω αν εχει παει στα αλλα..gianniskard έγραψε:Mporei kapoios na skanarei tous titlous twn tragoudiwn me tous syntelestes giati to cd edw stin karditsa den to vrika?
Με τον τηλεθεατη θα κυκλοφορησει.supernatural22 έγραψε:Δεν κυκλοφόρησε σήμερα!!!!!!Την Τετάρτη 14/12 θα βγει τελικά,το λέει και στη διαφήμιση του Ρυθμού 9,49!mixalis13 έγραψε:ουτε εγω το βρηκα στα μετροπολις mall και κηφισιας..δεν ξερω αν εχει παει στα αλλα..gianniskard έγραψε:Mporei kapoios na skanarei tous titlous twn tragoudiwn me tous syntelestes giati to cd edw stin karditsa den to vrika?
I like people too much or not at all.
-
Και σήμερα θα κυκλοφορούσε.. Ακούστε την εκπομπή της Γερμανού 6-8 στον sfera που είναι καλεσμένος,εκεί λογικά θα πουν συντελεστές και θα παίξουν τα κομμάτια...
Moυ αρέσει το νέο κομμάτι του Οικονομό! Αυτό που όμως θέλω να δω είναι αν οι γνωστοί ηθικολόγοι τον θάψουν για τον ιδιαίτερο στίχο.
-
To oti anakoinwnoun imerominia kykloforias kai den tin tiroun megali anohsia
Λέγεσαι ηθικολόγος αν δεν σου αρέσει να ακούς την λέξη πουτάνα σε τραγούδι?minerboh έγραψε:Moυ αρέσει το νέο κομμάτι του Οικονομό! Αυτό που όμως θέλω να δω είναι αν οι γνωστοί ηθικολόγοι τον θάψουν για τον ιδιαίτερο στίχο.
Βασικά όλο το τραγούδι είναι λίγο κάπως οπότε κάποιος που θα του την έλεγε για το στίχο του, θα μπορούσε να αποκαλεστεί ηθικολόγος.afn έγραψε:Λέγεσαι ηθικολόγος αν δεν σου αρέσει να ακούς την λέξη πουτάνα σε τραγούδι?minerboh έγραψε:Moυ αρέσει το νέο κομμάτι του Οικονομό! Αυτό που όμως θέλω να δω είναι αν οι γνωστοί ηθικολόγοι τον θάψουν για τον ιδιαίτερο στίχο.
Και προς Θεού, δεν εννοώ εσένα (είδα τη προηγούμενη σου ανάρτηση)!!!!
-
19/12 kainourgio tragoudi apo tin Anna Vissi se mousiki Stefanou Korkoli kai stixous Revekkas Roussis
-
Είναι official?gianniskard έγραψε:19/12 kainourgio tragoudi apo tin Anna Vissi se mousiki Stefanou Korkoli kai stixous Revekkas Roussis