Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ΕΜΕΝΑ ΑΡΧΙΚΑ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΕΝΑ ΣΟΚ ΜΕ ΤΟ 'ΠΟΥΤΑΝΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ'...ΟΜΩΣ ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑ ΚΙ ΟΣΟ Τ'ΑΚΟΥΩ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΑΡΑ!ΑΦΗΣΤΕ ΠΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΓΑΝΤΙ ΣΕ ΠΡΩΗΝ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑΥΤΙΣΤΗΚΑ!
ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ...Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟ ΕΜΕΙΝΕ ΜΙΝΟΣ;ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΜΕ ΦΟΙΒΟ;
PENELOPE έγραψε:ΕΜΕΝΑ ΑΡΧΙΚΑ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΕΝΑ ΣΟΚ ΜΕ ΤΟ 'ΠΟΥΤΑΝΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ'...ΟΜΩΣ ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑ ΚΙ ΟΣΟ Τ'ΑΚΟΥΩ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΑΡΑ!ΑΦΗΣΤΕ ΠΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΓΑΝΤΙ ΣΕ ΠΡΩΗΝ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑΥΤΙΣΤΗΚΑ!
Του είπε λέει ο παραγωγός του ότι ο Φοίβος έχει γράψει ένα τραγούδι γι αυτόν, πήγε το άκουσε, του άρεσε πάρα πολύ και το έβαλε στον δίσκο. Τι και πώς δεν εξήγησε...
PENELOPE έγραψε:ΕΜΕΝΑ ΑΡΧΙΚΑ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΕΝΑ ΣΟΚ ΜΕ ΤΟ 'ΠΟΥΤΑΝΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ'...ΟΜΩΣ ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑ ΚΙ ΟΣΟ Τ'ΑΚΟΥΩ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΑΡΑ!ΑΦΗΣΤΕ ΠΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΓΑΝΤΙ ΣΕ ΠΡΩΗΝ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑΥΤΙΣΤΗΚΑ!
Του είπε λέει ο παραγωγός του ότι ο Φοίβος έχει γράψει ένα τραγούδι γι αυτόν, πήγε το άκουσε, του άρεσε πάρα πολύ και το έβαλε στον δίσκο. Τι και πώς δεν εξήγησε...
Του ηρθε στο ασχετο του Φοιβου να του γραψει τραγουδι.Εγω νομιζω πως επαιξε ρολο και η συνεργασια στο fever.
egw pisteyw oti htan na paei spicy alla den ton afhsan k symfwnhsan na baloun to tragoudi k logika apo tou xronou spicy 8a einai..
p.s. oi fhmes gia thn metagrafh pou legame
ΕΜΕΝΑ Μ'ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ ΤΟ ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!
ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΟΣΑ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΠΟΛΥ...ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΩ!
ΑΛΛΩΣΤΕ Ο,ΤΙ ΒΓΑΖΕΙ Ο ΝΙΚΟΣ Μ'ΑΡΕΣΕΙ ΠΑΝΤΑ!ΕΙΝΑΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ!
Το cd του Οικονομόπουλου κυκλοφόρησε!Όποιος το πάρει,να προσέχει,υπάρχουν κάποια ελαττωματικά αντίτυπα,στα οποία το κομμάτι "Και τι έγινε" διαρκεί 2:35 δεν είναι ολόκληρο!Η κανονική του διάρκεια είναι 3:41.Το ίδιο είχε γίνει και στο site της vodafone όταν είχε ανέβει σαν digital single.
supernatural22 έγραψε:Το cd του Οικονομόπουλου κυκλοφόρησε!Όποιος το πάρει,να προσέχει,υπάρχουν κάποια ελαττωματικά αντίτυπα,στα οποία το κομμάτι "Και τι έγινε" διαρκεί 2:35 δεν είναι ολόκληρο!Η κανονική του διάρκεια είναι 3:41.Το ίδιο είχε γίνει και στο site της vodafone όταν είχε ανέβει σαν digital single.
Το παιδί που το αγόρασε το cd και το ανέβασε στα sites,το επέστρεψε πίσω και τoυ έδωσαν κανονικό που παίζει καλά,ευτυχώς,θα το ανεβάσει μέχρι το βράδυ!