Έλλη Κοκκίνου

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
afn

Re: ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗ ΚΟΚΚΙΝΟΥ.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από afn »

Ωραίο θέμα... :fan: :fan:
Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
deba
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από deba »

στο down town στις 29/12/11

Εικόνα
Αγκαλιαστείτε...δεν ξέρω γιατί, αλλά κάνει καλό.
Chronisgreek

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chronisgreek »

wraies synergasies me die8neis etaireies kanei o phoebus! :fan:
deba
Επικοινωνία:

:fan: :fan: :fan: :fan: :fan: :fan:
διεθνής καριέρα :fan: :fan: :fan: :fan: :fan:
stelios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stelios »

DownTown
Εικόνα
Εικόνα
I like people too much or not at all.
stelios

Υπάρχουν λάθη που θα έκανες ξανά;

Ναι. Κάποια λάθη μου θα τα έκανα ξανά, γιατί είναι λάθη της καρδιάς. Απλά άκουσα την καρδιά μου.

Ακολουθείς πάντα την καρδιά σου;

Ναι.

Υπάρχουν αποφάσεις που πήρες ακούγοντας μόνο την καρδιά σου;

Ναι, έχουν υπάρξει. Για χρόνια άκουγα μόνο την καρδιά μου και τίποτε άλλο.

Και επιμένεις;

Ναι, αλλά τώρα πλέον έρχεται και η λογική μαζί.

Στόχους για τη νέα χρονιά θα βάλεις;

Θέλω να είμαι εγώ καλύτερα. Θέλω να ζήσω καλύτερα. Ποιοτικά. Να είμαι πιο ήρεμη. Γενικά βάζω στόχους που μπορώ να κατακτήσω, γιατί ζούμε σε περίεργες εποχές κι επειδή έχω φάει «σφαλιάρες» κι έχω προσγειωθεί απότομα θέλω να πηγαίνω βήμα βήμα.

Πιστεύεις ότι έκανες τα πάντα για να κρατήσεις το γάμο σου;

(παύση) Αυτό που μπορώ να σου απαντήσω είναι πως σίγουρα δεν παντρεύτηκα για να χωρίσω.

Δίνεις, πάντως, την εντύπωση ανθρώπου που εύκολα «του γυρνάει το μάτι».

Ναι. Τα παίρνω εύκολα, αλλά πλέον έχω μάθει να το διαχειρίζομαι λίγο. Πρέπει να με φτάσει στα άκρα ο άλλος για να εκραγώ. Δουλεύω με τον εαυτό μου επάνω στο ζήτημα αυτό – δεν θέλω να εκνευρίζομαι εύκολα.

Από πού ξεχωρίζεις ότι ένας άντρας «κάνει» για σχέση;

Από τη σοβαρότητά του. Μπορεί ένας άντρας να είναι πολύ ωραίος αλλά να είναι «καραγκιοζάκος». Να είναι απλά ένας ωραίος άντρας και να μη σε «γεμίζει» σε τίποτε άλλο. Ε, αυτός δεν είναι για σχέση, τι να τον κάνεις; Και να δεις κάποιον που να μην είναι ωραίος, αλλά με τη γοητεία του και την προσωπικότητά του να σου καλύπτει πολλά από τα κενά σου. Γιατί όλα δεν υπάρχει κανείς που να μπορεί να σ’ τα γεμίσει.

Διάβασε περισσότερα στο Downtown που κυκλοφορεί.
stelios

Εάν είναι ευτυχισμένη: "Υπάρχουν στιγμές που νιώθω ευτυχισμένη. Δεν ζω, όμως, σε μία διαρκή ευτυχία. Τους τελευταίους μήνες προσπαθώ να είμαι ευτυχισμένη με λιγότερα πράγματα. Ευτυχισμένη με κάνει ο γιος μου και οι στιγμές που περνάω μαζί του".

Για τον γιό της: "Το να μεγαλώνει μια μητέρα μόνη της ένα παιδί, χωρίς τον άντρα της, είναι πάρα πολύ δύσκολο – και δεν μιλάω για τον οικονομικό παράγοντα τόσο, όσο για το συναισθηματικό".

Για την σχέση της: "Δεν νομίζω ότι πρέπει να βλέπει το παιδί (ειδικά σε αυτή την ηλικία) τη μαμά του σε τρυφερές στιγμές με έναν άντρα που δεν είναι ο μπαμπάς του".

Για την εμπιστοσύνη και τον έρωτα: "Εμπιστοσύνη 100% δεν έχω σε κανέναν. Ούτε στον ίδιο μου τον εαυτό. Πλέον είμαι σε μία ηλικία που έχει φύγει ο ρομαντισμός, εκείνο το ροζ συννεφάκι, το “για πάντα”."
Μπορεί να λατρεύεις έναν άνθρωπο και ξαφνικά να κοιταχτείς στα μάτια με έναν άγνωστο και να φας «κεραμίδα» και να μην ξέρεις από πού σου ήρθε. Κάποια πράγματα δεν μπορείς να τα πολεμήσεις. Πώς να πολεμήσεις το συναίσθημά σου και γιατί; Δε μιλάμε απλά για μια έλξη σαρκική. Μιλάμε «να σου γυρίσει το κεφάλι». Βέβαια για να γίνει αυτό σημαίνει ότι η σχέση που είχες δεν πήγαινε καλά. Και αυτή η γνωριμία σε κάνει να νιώθεις πολύ καλύτερα»

DOWN TOWN
stelios

Ιδιαίτερα κλειστός χαρακτήρας δηλώνει πως είναι η Έλλη Κοκκίνου και όπως τόνισε σε συνέντευξή της προτιμά να μην το... φωνάζει σε όλο τον κόσμο όταν είναι ερωτευμένη.

«Εγώ δεν ήθελα ποτέ να το φωνάξω σε όλο τον κόσμο. Τι τους αφορά; Θα το πω στους φίλους μου. Σε μένα λειτουργεί αμυντικά. Δεν ήμουν πάντα έτσι. Ήμουν πολύ πιο ανοιχτή ως άνθρωπος. Αλλά έχω κλειστεί αρκετά. Αυτοί που τους αφορά πάντως το γνωρίζουν . Δεν θέλω να το ξέρουν άλλοι , δεν θέλω» τόνισε η Έλλη Κοκκίνου στο Down Town και συνέχισε αναφορικά με την συμπεριφορά τους συντρόφους της στο θέμα έρωτας και δηλώσεις: «Δεν θα έπρεπε να του αρκεί που του το λέω και του το δείχνω; Μου αρέσει η διακριτικότητα. Είναι γνωστό ότι είμαστε μαζί. Επίσης είναι λογικό να τον φλερτάρουν κι άλλες γυναίκες. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να λέει ότι είναι ερωτευμένος. Δηλαδή ας πούμε ότι του την πέφτει κάποια. Τι να γυρίσει να πει; «Συγγνώμη είμαι ερωτευμένος;» Και μόνο που είμαι με κάποιον και το γνωρίζει μια μερίδα κόσμου αν πάει κάποια και του χτυπήσει την πόρτα δεν είναι σίγουρο ότι θα φάει τα μούτρα της;» τόνισε η Έλλη Κοκκίνου στο Down Town.
stelios

Είμαι μία single mom ερωτευμένη με τον γιο της!

"Έχει πλάκα το γεγονός πως διαλέγει τα ρούχα μου. Αν δεν του αρέσει κάτι, θα μου το πει", αποκαλύπτει για τον μικρό της.

Αλήθεια έχει σκεφτεί ότι θα πρέπει να γνωρίσει κάποια στιγμή τον σύντροφό της Γιώργο Μπόγρη στον Αλέξανδρο; Φυσικά! Έχει συμβουλευτεί μάλιστα και παιδοψυχολόγο που της εξήγησε για το οιδιπόδειο σύμπλεγμα που κυριαρχεί σε αυτές τις ηλικίες ."Δεν νομίζω ότι πρέπει να βλέπει το παιδί (ειδικά σε αυτή την ηλικία) τη μαμά του σε τρυφερές στιγμές με έναν άντρα που δεν είναι ο μπαμπάς του", τονίζει η ίδια συμπληρώνοντας πως δεν θα μπορούσε ποτέ να παρακούσει τις συμβουλές των ειδικών.
deba
Επικοινωνία:

stelios έγραψε:

Για την εμπιστοσύνη και τον έρωτα: "Εμπιστοσύνη 100% δεν έχω σε κανέναν. Ούτε στον ίδιο μου τον εαυτό. Πλέον είμαι σε μία ηλικία που έχει φύγει ο ρομαντισμός, εκείνο το ροζ συννεφάκι, το “για πάντα”."
Μπορεί να λατρεύεις έναν άνθρωπο και ξαφνικά να κοιταχτείς στα μάτια με έναν άγνωστο και να φας «κεραμίδα» και να μην ξέρεις από πού σου ήρθε. Κάποια πράγματα δεν μπορείς να τα πολεμήσεις. Πώς να πολεμήσεις το συναίσθημά σου και γιατί; Δε μιλάμε απλά για μια έλξη σαρκική. Μιλάμε «να σου γυρίσει το κεφάλι». Βέβαια για να γίνει αυτό σημαίνει ότι η σχέση που είχες δεν πήγαινε καλά. Και αυτή η γνωριμία σε κάνει να νιώθεις πολύ καλύτερα»

πόσο συμφωνώ :10-pleko: :10-pleko:
deba
Επικοινωνία:

stelios έγραψε:Είμαι μία single mom ερωτευμένη με τον γιο της!

"Έχει πλάκα το γεγονός πως διαλέγει τα ρούχα μου. Αν δεν του αρέσει κάτι, θα μου το πει", αποκαλύπτει για τον μικρό της.

:crazy: :crazy: :crazy:
καλέ πόσο είναι ο μικρός; :crazy:
stelios

deba έγραψε:
stelios έγραψε:Είμαι μία single mom ερωτευμένη με τον γιο της!

:crazy: :crazy: :crazy:
καλέ πόσο είναι ο μικρός; :crazy:
Δεν ξέρω αν είναι καλό που διαλέγει ο μικρός τα ρούχα της. :10-pleko:
stelios

Τι γίνεται με το νέο cd της Έλλης;Το άφησαν στην τύχη του;Κλιπ ακόμα να της κάνουν.Τα τραγούδια δεν τα ακούω στα ραδιόφωνα.
Αυτή δεν έχει πάει σε κάποιον σταθμό για συνέντευξη.Γενικά πολύ χαλαρούς τους βρίσκω.Περίεργα πράγματα για νέα δουλειά του Φοίβου. :thumbdown:
Stavros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Stavros »

pragmati.. xalia promo pros to paron...
Chronisgreek

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chronisgreek »

ti na pei kaneis... :sad:
tgoj18

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από tgoj18 »

kai sto top tis ifpi einai ektos
stelios

Ακόμα και τα ραδιόφωνα που στηρίζουν Φοίβο(Δρόμος-Σφαίρα) δεν έχουν ξεκινήσει να παίζουν τα νέα τραγούδια της. :eh:
afn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από afn »

tgoj18 έγραψε:kai sto top tis ifpi einai ektos
Γιατί έχει κυκλοφορήσει στα δισκοπωλεία?
Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
minerboh

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από minerboh »

Μα τι να προμοτάρουν απο αυτή τη προχειρότητα;
Aπο οτι φαίνεται ακόμη και το δούλεμα έχει τα όριά του!
stelios

deba έγραψε:
stelios έγραψε:Τι γίνεται με το νέο cd της Έλλης;Το άφησαν στην τύχη του;Κλιπ ακόμα να της κάνουν.Τα τραγούδια δεν τα ακούω στα ραδιόφωνα.
Αυτή δεν έχει πάει σε κάποιον σταθμό για συνέντευξη.Γενικά πολύ χαλαρούς τους βρίσκω.Περίεργα πράγματα για νέα δουλειά του Φοίβου. :thumbdown:
το ίδιο σκεφτόμουν πριν δύο μέρες :tourta:
ούτε μία συνέντευξη; ούτε κλιπ; τι κάνουν :roll:
Στο twitter δεν την ρωτουν γιατι δεν κανει κλιπ και γενικοτερα promo; :read:
Απάντηση