ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ 2012!
-
Re: ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ 2012!
mousikh h enorxhstrwsh? giati aytos teleytaia kanei enorxhstrwseis mono..
Στο face που μίλησα με κάποιον από ΜΙΝΟΣ μου είπαν ότι δεν ισχύει αυτό. Και ο Μαυρίδης είδα τώρα το έσβησε από το wall του. Μπορεί τελικά να μην τους άρεσε το τραγούδι του, ποιός ξέρει..gianniskard έγραψε:Kai o Rouvas sto MadWalk tha parousiasei kainourgio tragoudi se mousiki Tony Mauridi
-
Kai o Rouvas sto MadWalk tha parousiasei kainourgio tragoudi se mousiki Tony Mauridi
-
Autos pou douleuei stin Minos ti sou eipe?Telika tha vgalei kainourgio tragoudi o Rouvas i oxi?
Δεν μου απάντησε σε αυτό! Μου είπε απλά "δεν ισχύει ότι το νέο τραγούδι του Σάκη είναι του Τόνυ Μαυρίδη".gianniskard έγραψε:Autos pou douleuei stin Minos ti sou eipe?Telika tha vgalei kainourgio tragoudi o Rouvas i oxi?
-
Mallon kai auto to tragoudi tou Kontopoulou tha einai
Το γεγονός οτι έγραψε ενα τραγούδι στο Ρέμο, που τον εμποδίζει να να ξαναγράψει στο Ρουβά (απο τη στιγμή που έχουν και χημεία); 

Δεν νομίζω πάλι να κάνει Κοντόπουλο... Ούτε ο Φοίβος με την Βανδή τέτοια μανία..
Άσε που ο Κοντόπουλος έχει γράψει και το νέο τραγούδι του Ρέμου όπως μας είπες.

-
Έλα ντε; Άσχετο! Αποκλειστικότητα τον έχει ο Ρέμος;minerboh έγραψε:Το γεγονός οτι έγραψε ενα τραγούδι στο Ρέμο, που τον εμποδίζει να να ξαναγράψει στο Ρουβά (απο τη στιγμή που έχουν και χημεία);

Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.
Απλά δεν νομίζω ο Ρέμος και ο Ρουβάς να βγάλουν τραγούδι του ίδιου συνθέτη την ίδια εποχή.MusicLover έγραψε:Έλα ντε; Άσχετο! Αποκλειστικότητα τον έχει ο Ρέμος;minerboh έγραψε:Το γεγονός οτι έγραψε ενα τραγούδι στο Ρέμο, που τον εμποδίζει να να ξαναγράψει στο Ρουβά (απο τη στιγμή που έχουν και χημεία);
γιατί όχι; ξέχασες τις εποχές που όλοι τραγουδούσαν Φοίβο ταυτόχορονα;(και έκαναν και πραγματικά σουξέ)
τώρα το "πραγματικά σουξέ" ας το αφήσουμε καλύτερα. Γιατί για εμένα "πραγματικό σουξέ" είναι αυτό που μένει στον χρόνο και ο το μεγαλύτερο πρόβλημα του Φοίβου είναι ότι 9 στα 10 τραγούδια του κρατάνε το πολύ για 6 μήνες.andonis έγραψε:γιατί όχι; ξέχασες τις εποχές που όλοι τραγουδούσαν Φοίβο ταυτόχορονα;(και έκαναν και πραγματικά σουξέ)
Don't worry! Έτσι το ανεφερα κι εγω το "πραγματικο σουξε" με βάθος 6μηνου! 

-
Ο ορισμός του σουξέ άλλωστε αυτός είναι. Άλλο το διαχρονικό κομμάτι κι άλλο το σουξέ.andonis έγραψε:Don't worry! Έτσι το ανεφερα κι εγω το "πραγματικο σουξε" με βάθος 6μηνου!
Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.
-
- Dimitris96
SFAKattack10 έγραψε:Γιατρας/χρυσοβεργης θα ειναι με 1 τραγουδι τουλαχιστον.Dimitris96 έγραψε:prws to parwn den exw alles plhrofories, syntoma tha ta mathw olaMusicLover έγραψε:Συντελεστές;Dimitris96 έγραψε:to Pasxa, neos olokliromenos diskos apo ton Noti Sfakianaki
Λευτέρης Παπαδόπουλος, Μάνος Ελευθερίου, Χρυσοβέργης, Γιατράς, Χρήστος Νικολόπουλος είναι κάποιοι από τους συντελεστές στο νέο δίσκο.
pistevw kai Xristoforos Germenis !
ayta ta nea prws to parwn...
Notis Sfakianakis