Ευτυχώς όχι!!
Καλομοίρα
Re: Καλομοίρα
αιντε...thrilos έγραψε:Apla einai mia elliniki bradia me tin Kalomoira me fagito kai poto kai live music apo enan Dj. Mallon den mporousan na vroun allo xoro kai tin kanoun stin aithousa ths ekklisias.
Den tha sas kryvo otan proto diavasa to titlo elega exei gousto tha tragoudisei ekklisiatikes ymnous twra![]()
![]()
![]()
Καλά και το τωρινό χάλια είναι... 
Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
-
Chronisgreek
Καλομοίρα - Γιώργος Μπούσαλης

Έκαναν τον γύρο της Αμερικής!
Ενα διαφορετικό πενθήμερο ταξίδι με το αυτοκίνητο απόλαυσε η τραγουδίστρια (στις 31 Ιανουαρίου θα γιορτάσει τα 27α γενέθλιά της) και ο 32χρονος σύζυγός της Γιώργος Μπούσαλης. «Ένα πρωί, την ώρα που παίρναμε το πρωινό μας, μου λέει ο Γιώργος: “Δεν πάμε στη Νέα Ορλέανη;”. Κάπως έτσι προέκυψε η ιδέα και τελικά βρεθήκαμε στις 7 Ιανουαρίου από την Ουάσινγκτον όπου μένουμε, να επισκεφθούμε το Μέμφις, το Νάσβιλ, το Ντάλας, το Νέο Μεξικό, το Αλμπουκέρκ και το Σαν Ντιέγκο» εξηγεί στο ΟΚ! η Καλομοίρα.
Με μοναδικές αποσκευές μια μικρή βαλίτσα με ρούχα, τα οποία έπλεναν στα ξενοδοχεία όπου διέμεναν για να τα φορέσουν την επόμενη μέρα, και μία φωτογραφική μηχανή, η Καλομοίρα και ο Γιώργος διένυσαν με το αυτοκίνητο που είχαν νοικιάσει συνολικά 5.241 χιλιόμετρα! Στις 13 Ιανουαρίου έφτασαν στην Καλιφόρνια και από εκεί πήραν το αεροπλάνο για να επιστρέψουν στην Ουάσινγκτον.
YUPI
AN EXEIS LEFTA OLA GINONTAI...
KANENA TRAGOUDI SKOPEUEI NA BGALEI H 8A ORGWSEI K THN EYRWPH...?

Ενα διαφορετικό πενθήμερο ταξίδι με το αυτοκίνητο απόλαυσε η τραγουδίστρια (στις 31 Ιανουαρίου θα γιορτάσει τα 27α γενέθλιά της) και ο 32χρονος σύζυγός της Γιώργος Μπούσαλης. «Ένα πρωί, την ώρα που παίρναμε το πρωινό μας, μου λέει ο Γιώργος: “Δεν πάμε στη Νέα Ορλέανη;”. Κάπως έτσι προέκυψε η ιδέα και τελικά βρεθήκαμε στις 7 Ιανουαρίου από την Ουάσινγκτον όπου μένουμε, να επισκεφθούμε το Μέμφις, το Νάσβιλ, το Ντάλας, το Νέο Μεξικό, το Αλμπουκέρκ και το Σαν Ντιέγκο» εξηγεί στο ΟΚ! η Καλομοίρα.
Με μοναδικές αποσκευές μια μικρή βαλίτσα με ρούχα, τα οποία έπλεναν στα ξενοδοχεία όπου διέμεναν για να τα φορέσουν την επόμενη μέρα, και μία φωτογραφική μηχανή, η Καλομοίρα και ο Γιώργος διένυσαν με το αυτοκίνητο που είχαν νοικιάσει συνολικά 5.241 χιλιόμετρα! Στις 13 Ιανουαρίου έφτασαν στην Καλιφόρνια και από εκεί πήραν το αεροπλάνο για να επιστρέψουν στην Ουάσινγκτον.
YUPI
AN EXEIS LEFTA OLA GINONTAI...
Chronisgreek έγραψε:Καλομοίρα - Γιώργος Μπούσαλης
YUPI
AN EXEIS LEFTA OLA GINONTAI...![]()
Den einai safes oti parathse to tragoudi? (H oti to tragoudi tin parathse...oti protimate
-
Chronisgreek
oxi afou bgazeei pou k pou kanena song, einai sth heaven k etoimaze to disko ypoti8etai.. 
Αμάν πια με τις ηλικίες.
Χρόνια της πολλά λοιπόν.
Χρόνια της πολλά λοιπόν.
I like people too much or not at all.
-
supernatural22
Σήμερα έχει γενέθλια η Καλομοίρα,κλείνει τα 27!Μεγάλωσε κι αυτή!
Γέρασε...supernatural22 έγραψε:Σήμερα έχει γενέθλια η Καλομοίρα,κλείνει τα 27!Μεγάλωσε κι αυτή!
Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
ακούω συνεχώς μία βαβούρα σε αυτό το κομμάτι...δεν ξέρω αν φταίει η ποιότητα...με "ενοχλεί" ο ήχος και δεν μου αρέσει 
Αγκαλιαστείτε...δεν ξέρω γιατί, αλλά κάνει καλό.
Και ναι!! Επιτελους ειναι γεγονος!! 4 χρονια μετα απο το τελευταιο studio album "Secret Combination" + τα singles (please dont break my heart ,i do,this is the time) η Καλομοιρα ετοιμαζεται να μας ταραξει με το 5ο νεο της CD "Other Side Tonight" που κυκλοφορει σε λιγο καιρο απο την Heaven Music

http://www.kalomira.com

http://www.kalomira.com
i live for the A-P-P-L-A-U-S-E
-
Chronisgreek
ayto pou akousame adiaforo pantws.. aporw pws to afhse h heaven na bgei ayto.. ektos an einai demo.. na doume to original tote..
επίσης στη φωτό θα ήθελα μία διορθωσούλα στα μάτια 
που ακριβώς είναι το greek σε αυτό το new song;