Νίκος Οικονομόπουλος
-
Re: ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟ.
Makari to epomeno single tou Nikou na einai ena apo ta Tha Eimai Edw h to Pou Tha Me Pas
Όταν πάει φαντάρος.Βέβαια πάει για απαλλαγή αυτός.Chronisgreek έγραψε:mou rxetai na ton kourepsw gouli...![]()

I like people too much or not at all.
Που την είδες καλέ μου Υάκινθε, την ομορφιά; Στο τετραγωνισμένο του σαγόνι; στο γυαλιστερό του κούτελο; και ας μην αναφερθώ στο εκτρωματικό του μαλλί.yakinthos έγραψε:minerboh έγραψε:Ο Οικονομόπουλος μοιάζει με διασταύρωση γαιδάρου και κουνελιού η οποία φοράει μια σφουγγαρίστρα.
Έλεος που θα μου τον πείτε και ομορφάντρα την ασχημομούρα!
Εννοείται πως είναι ! Αυτό σημαίνει ομορφιά, όχι ένας ακόμη Τζων - Τζων, αλλά ένας με εντελώς δική του φάτσα και γοητεία. Γι' αυτό ξεχώρισε, γιατί είναι μόνο αυτός έτσι.
Όσο για το θέμα ''γοητεία'', να μου το έλεγες για το Πλούταρχο να πω οτι έχεις δίκιο με τα χίλια. Αυτό το σκουπόξυλο είναι ο ορισμός του ψώνιου και της βλαχιά! Έλεος!
ειναι χαλια παιδες!! τον ειδα και απο κοντα...φουλ ασχημια εχει ταλεντο οτι και να λεμε οταν κανει εναρξη δεν μπορειτε να καταλαβετε τι γινεται χαμος μεγαλυτερος απο τις αλλες δυο που ειναι ομορφες ανετα θα χει μαγαζι δικο του!!!!!!!!!
Ε, δεν μπορεί, αν δεν τους αρέσει η φάτσα του κάτι άλλο θα βλέπουν που θα τους τραβάει την προσοχή τους.

τι είμαι για ν' αρέσω σε όλους; Μερέντα;
Παρεπιπτόντως, στη φωτογραφία μοιάζει σα χρησιμοποιημένη σφουγγαρώστρα!
-
σφουγγαρίστρα ξέρω , σφουγγαρώστρα πρώτη φορά το ακούωminerboh έγραψε:Παρεπιπτόντως, στη φωτογραφία μοιάζει σα χρησιμοποιημένη σφουγγαρώστρα!

Kάποιος ζωγράφος θεϊκός μας ζωγραφίζει...
Εγώ αγάπη μου προτιμώ να το λέω σφουγγαρώστρα...Slim_Shady έγραψε:σφουγγαρίστρα ξέρω , σφουγγαρώστρα πρώτη φορά το ακούωminerboh έγραψε:Παρεπιπτόντως, στη φωτογραφία μοιάζει σα χρησιμοποιημένη σφουγγαρώστρα!

minerboh έγραψε:Εγώ αγάπη μου προτιμώ να το λέω σφουγγαρώστρα...Slim_Shady έγραψε:σφουγγαρίστρα ξέρω , σφουγγαρώστρα πρώτη φορά το ακούωminerboh έγραψε:Παρεπιπτόντως, στη φωτογραφία μοιάζει σα χρησιμοποιημένη σφουγγαρώστρα!

Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
Στον Σφαίρα fm παίζει τις τελευταίες μέρες το ''Ποια ζωή να ζήσω''.Λογικά θα είναι το επόμενο single.
-
to psakse me eipane..
-
Και τα 2 πολύ καλά αλλά προτιμώ το Ψάξε με γιατί το Ποια ζωή να ζήσω είναι πολύ Πλούταρχος.Chronisgreek έγραψε:to psakse me eipane..
Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.
-
nai,mallon 8a to aperipse o ploutarxos gia na mhn synexisei to apopse aimoragw..
an k to poia zwh na zhsw paizei polu k nomiza oti einai to neo single.. alla anakoinwsan to psakse me

an k to poia zwh na zhsw paizei polu k nomiza oti einai to neo single.. alla anakoinwsan to psakse me
Που το ανακοίνωσαν;Chronisgreek έγραψε:nai,mallon 8a to aperipse o ploutarxos gia na mhn synexisei to apopse aimoragw..![]()
-
sto fb prin meres
Θα το ψάξω και εγώ.Chronisgreek έγραψε:sto fb prin meres

-
k prin ligo pou mphka elege h nea epityxia tou oikonomopoulou meta to k ti egine k to kalh kardia..
oxi auto...to pou tha se brw thelwwstelios έγραψε:Στον Σφαίρα fm παίζει τις τελευταίες μέρες το ''Ποια ζωή να ζήσω''.Λογικά θα είναι το επόμενο single.