Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
pali to 14 flebarh 8a leei? perysi to eixane kapsei an 8umaste.. exei kataxwrh8ei ws to neo epoxiako song...? meta ta xmas ths vandi k kapoia kalokairina px kokkinou auto to kalokairi...
Chronisgreek έγραψε:ELISAVET SPANOU / ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΣΠΑΝΟΥ fb
"Εγώ κι εσύ, εσύ κι εγώ, θ' αλλάξουμε τον κόσμο αυτό"
♥ ♥ ♥ "ΕΓΩ ΚΙ ΕΣΥ" ♥ ♥ ♥ New Song!! Coming @ 14 February stay tuned....
mou 8umise ayto:
μου άρεσε αυτό...το άκουγα
εγώ το είχα αγοράσει κιόλας.
ego kai esy monoi pano sth gh...
ego kai esy mazi Theos...
Stavros έγραψε:Polu empneush...
Alhtheia poso kairo exei na grapsei kati pragmatika kalo??? (Se stixo ennow)
Στα τραγούδια της Δέσποινας και της Στέλλας Καλλή ήταν καλός Φοίβος.
Τελευταία όμως με τα τραγούδια που έδωσε σε Πετρέλη και Καλλίδη φαίνεται πως κάνει πάλι κοιλιά.Εκτός και αν τα έβγαλε από κανένα συρτάρι.
Τελευταία όμως με τα τραγούδια που έδωσε σε Πετρέλη και Καλλίδη φαίνεται πως κάνει πάλι κοιλιά.Εκτός και αν τα έβγαλε από κανένα συρτάρι.
Stixourgika omws exei kairo na grapsei kati polu kalo...
χαίρομαι που δεν έβγαλε πάλι στο ίδιο στυλ με τα άλλα δύο κομμάτια που της έδωσε ο Φοίβος!
συμπαθητικό κομμάτι! σου φτιάχνει το κέφι η μουσική
σίγουρα πολύ καλύτερο από τα προηγούμενα δύο του Φοίβου που ακούσαμε για εμένα αν και δεν έχουν σχέση τα κομμάτια
αλλά η αίσθηση που έχω και πάλι για το Φοίβο είναι ότι άρχισε πάλι τα κομμάτια του ποδαριού
να γράψω στα γρήγορα και να βγάλω κάτι
μπορούσε να το παιδέψει λιγάκι παραπάνω
Τι χαζομπιτ είναι αυτό; Θα ήταν πολύ καλύτερο με πιο απλή ενορχήστρωση. Τώρα είναι λες και πάλευε κάποιος με ένα demo πρόγραμμα σπίτι του.
Κρίμα γιατί είχα πολλές απαιτήσεις μετά τα 2 προηγούμενα τραγούδια της που ήταν ίσως ότι καλύτερο έγραψε ο φοίβος στη spicy.