ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ 2012!
-
Re: ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ 2012!
Ποιος ειπαι τελικα οτι δεν κυκλοφορουν αλλο ολοκληρα αλμπουμ.ο Πουνεντης υποστηρηζη πολυ ανδρες τραγουδιστες, παρα γυναικες.........τελικα τιπωτα δεν ειναι τυχαιο.
xaritomeno to kommataki tis amarylis
tis seiras alla omorfo
tis seiras alla omorfo
Παρε ανασα και παμε...
-
emena pantws m'arese to neo cd tou galanou! 

ela re anna!!! einai sigoura kainourio tragoudi??epitelous afhse ta nuxia... tha ta spasoyme fetosss!
kala diabazw apo katw oti den thelete tsiftetelia apo thn vissi?sigoura eiste fan tis i fan tis alexiou?
i vissi einai h korufaia emporiki tragoudistria ths elladas diladi pos sas ikanopoiouse h vissi ola auta ta xronia?lol

i vissi einai h korufaia emporiki tragoudistria ths elladas diladi pos sas ikanopoiouse h vissi ola auta ta xronia?lol
Χαλάρωσε! Και εγω βισσικός είμαι αλλά πιστεύω οτι τα τσιφτετέλια τύπου τραύμα έχουν κάνει τον κύκλο τους. Εγω θέλω κάτι δυνατό και ερμηνευτικά αξιόλογο απο Άννα!
Τελικά ο Δήμος Αναστασιάδης δεν θα βγάλει album σύντομα.Του Γιώργου Παπαδόπουλου πήρε αναβολή επ'αόριστον,καθώς η LYRA/Legend και το περιοδικό Tivo είναι σε διαρκή απεργία,λόγω του ότι είναι στον όμιλο Γιαννίκου!
Φουρέϊρα,Stan θα συνεχίσουν με digital singles!
Φουρέϊρα,Stan θα συνεχίσουν με digital singles!
Αγκαλιαστείτε...δεν ξέρω γιατί, αλλά κάνει καλό.
-
-
to eida! polu kalo! tous eixe k sto prwino mou to zeygos hliadh-mhliwtakh polu kaloi!
-
supernatural22 apo pou gnwrizeis oti i Foureira kai o Stan den tha vgaloun cd?
-
gia pes gia na ma8oume k meis??? 

-
auto tha einai to epomeno radio single tou Oikonomopoulou
δεν θα βγάλουν άμεσα!Το fanclub της Φουρέιρα δεν έχει ιδέα!Και επίσης ο Stan έχει πει σε συνέντευξή του,ότι θα βγάλει ακόμα 1-2 κομμάτια,και ετοιμάζει συνεργασίες με άλλους!Chronisgreek έγραψε:gia pes gia na ma8oume k meis???
Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έχει ξεκινήσει ηχογραφήσεις για νέο αγγλόφωνο album το οποίο θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι!Το είπε μόλις τώρα στο Love Radio!
δεν υπάρχει καλλιτέχνης με χειρότερη αγγλική προφορά αυτή τη στιγμή...γιατί το κάνει αυτό;supernatural22 έγραψε:Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έχει ξεκινήσει ηχογραφήσεις για νέο αγγλόφωνο album το οποίο θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι!Το είπε μόλις τώρα στο Love Radio!

ελπίζω να έχει κάνει κανένα μάθημα και να μην μου πεταχτούν τα μάτια έξω πάλι μόλις τον ακούσω

Αγκαλιαστείτε...δεν ξέρω γιατί, αλλά κάνει καλό.