Πέγκυ Ζήνα
Re: ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΓΚΥ ΖΗΝΑ (Songs & more)
Ωραία η αφίσα. Μου κάνει εντύπωση που φαίνονται σαν ισότιμες.
Τώρα το βλέπω καθαρά ...
Για την Πέγκυ.Η άλλη έκανε την τύχη της.NARKOTIKO έγραψε:Τι καταντια παναγια μου.

I like people too much or not at all.
και δεχτηκε και η πεγγυ αυτη την αφισα
τοσο φοβηθηκε να παει μονη της?
οκ τα σκυλια παντα φερνουν κοσμο στα μαγαζια...αλλα τι κοσμο
πρεπει να κανει και η πεγγυ καραλαικουρα προγραμμα με τραγουδια οπως το ειμαι καλα για να ικανοποιηθουν τα 2/3 του κοσμου
τοσο φοβηθηκε να παει μονη της?
οκ τα σκυλια παντα φερνουν κοσμο στα μαγαζια...αλλα τι κοσμο

Ψυχή για τα σίδερα...
Εγώ διαφωνώ με την συνεργασία.Απορώ βασικά με την επιλογή της Πέγκυς.Μετά τον Μητροπάνο ή Πάολα;
Η αφίσα τραγική.Την ίδια καριέρα έχουν;Έλεος.

Η αφίσα τραγική.Την ίδια καριέρα έχουν;Έλεος.

Den to perimena apo Pegky magkia ths pragmatika arxizw na thn sympathw akomh perissotero pera apo to oti panta moy arese san tragoydistria
Living for the dawn keeps me hanging on
Από την εμφάνιση της Πέγκυς στο Αρκαλοχώρι!
Σήμερα στην εκπομπή The News Room, υποδεχόμαστε την
Πέγκυ Ζήνα μέσω τηλεφωνικής ...παρέμβασης για μια σύντομη αποκλειστική συνέντευξη.. και όλα αυτά?? Στίς 18:00 ακριβώς !!
|| Συντονιστείτε στην no1 διαδικτυακή συχνότητα της πόλης...
► Listen Live: www.athenswinder.comSee More
By: Athens Winder Radio
Πέγκυ Ζήνα μέσω τηλεφωνικής ...παρέμβασης για μια σύντομη αποκλειστική συνέντευξη.. και όλα αυτά?? Στίς 18:00 ακριβώς !!
► Listen Live: www.athenswinder.comSee More
Στη συνέντευξη είπε ότι ο δίσκος θα βγει μάλλον το Μάιο,δεν έχουν ολοκληρώσει τις ηχογραφήσεις και δεν ξέρουν ακόμα τίτλο!stelios έγραψε:Σήμερα στην εκπομπή The News Room, υποδεχόμαστε την
► Listen Live: http://www.athenswinder.comSee More
Αργεί πολύ δηλαδή.supernatural22 έγραψε:Στη συνέντευξη είπε ότι ο δίσκος θα βγει μάλλον το Μάιο,δεν έχουν ολοκληρώσει τις ηχογραφήσεις και δεν ξέρουν ακόμα τίτλο!stelios έγραψε:Σήμερα στην εκπομπή The News Room, υποδεχόμαστε την
► Listen Live: http://www.athenswinder.comSee More

Επίσης είπε ότι θα είναι πολυσυλλεκτικός,με το Γιώργο Σαμπάνη και άλλους συνθέτες,και θα έχει και τα κομμάτια "Στο δικό μου πλανήτη" και "Τη μοναξιά δικάζω",και τα υπόλοιπα 3 γνωστά.
Το ''Στο δικό μου τον πλανήτη'' δεν είχε μπει στην επανακυκλοφορία του προηγούμενου δίσκου;supernatural22 έγραψε:Επίσης είπε ότι θα είναι πολυσυλλεκτικός,με το Γιώργο Σαμπάνη και άλλους συνθέτες,και θα έχει και τα κομμάτια "Στο δικό μου πλανήτη" και "Τη μοναξιά δικάζω",και τα υπόλοιπα 3 γνωστά.

Με το Πρώτο Θέμα όμως είχε επανακυκλοφορήσει ο δίσκος,δεν ήταν κανονική επανακυκλοφορία!
Έλεος δεν είναι σοβαρή δικαιολογία αυτή.supernatural22 έγραψε:Με το Πρώτο Θέμα όμως είχε επανακυκλοφορήσει ο δίσκος,δεν ήταν κανονική επανακυκλοφορία!
Θέλουν να γεμίσουν τον δίσκο και βάζουν τραγούδι που βγήκε πριν 1 χρόνο και έχει κυκλοφορήσει κιόλας;

ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΑΠΟ ΠΕΓΚΥ:
1) Συνέντευξη & φωτογράφηση για το περιοδικό "ΙΝSTYLE".
2) Συναυλία σε Στουτγκάρδη (10/3) & Ντίσελντορφ (17/3).
3)Τηλεοπτική εμφάνιση στο "πρωϊνό μου" (19/3).
4) Πρεμιέρα (23/3) στο "ΘΕΑ" με Πάολα & Λούκα Γιώρκα.
5) Συναυλίες σε Κύπρο (16 & 17/4).
1) Συνέντευξη & φωτογράφηση για το περιοδικό "ΙΝSTYLE".
2) Συναυλία σε Στουτγκάρδη (10/3) & Ντίσελντορφ (17/3).
3)Τηλεοπτική εμφάνιση στο "πρωϊνό μου" (19/3).
4) Πρεμιέρα (23/3) στο "ΘΕΑ" με Πάολα & Λούκα Γιώρκα.
5) Συναυλίες σε Κύπρο (16 & 17/4).
Η αφίσα είναι απλά ...απογοητευτική! Ωραίο comeback θα κάνεις Παγκούλα, με τα 101 σκυλιά της παραλίας...
Έχω την αίσθηση ότι η Πέγκυ πλέον την έχει δει ότι αρπάξουμε με όποιο τρόπο! Καταρχην αν έβγαινε μόνη θα πήγαινε και πολύ καλύτερα, δεν θα έχει και ανταγωνιστικά σχήματα. θέλεις συνεργασία ΤΕΛΕΙΑ πάρε έναν καλλιτέχνη που ...γαβγίζει λιγότερο και βγες...!
Έχω την αίσθηση ότι η Πέγκυ πλέον την έχει δει ότι αρπάξουμε με όποιο τρόπο! Καταρχην αν έβγαινε μόνη θα πήγαινε και πολύ καλύτερα, δεν θα έχει και ανταγωνιστικά σχήματα. θέλεις συνεργασία ΤΕΛΕΙΑ πάρε έναν καλλιτέχνη που ...γαβγίζει λιγότερο και βγες...!
Χρόνια πολλά στην Πέγκυ για τα γενέθλιά της!!!Κλείνει τα 37!