ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ 2012!
Re: ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ 2012!
Ο Τσακαλάκος τελικά θα βγει 2 Απριλίου.Θα έχει 6 νέα κομμάτια στα ελληνικά + Αχάριστο Παιδί + Πολύ μου πάει + 3 από αυτά με αγγλικό στίχο.
Ο Χολίδης τελικά θα βγει μέσα Απριλίου,τον ρώτησε χθες μια γνωστή που πήγε στο Romeo.Θα έχει 7 νέα κομμάτια + "Να με θυμάσαι","Αν είχε τηλέφωνο ο Θεός" + "Σ'αγαπώ" + Κακομαθημένο.
Επίσης πολλές ακόμα κυκλοφορίες Απρίλιο και Μάιο.Ελπίζω να μη καθυστερήσουν!
Ο Χολίδης τελικά θα βγει μέσα Απριλίου,τον ρώτησε χθες μια γνωστή που πήγε στο Romeo.Θα έχει 7 νέα κομμάτια + "Να με θυμάσαι","Αν είχε τηλέφωνο ο Θεός" + "Σ'αγαπώ" + Κακομαθημένο.
Επίσης πολλές ακόμα κυκλοφορίες Απρίλιο και Μάιο.Ελπίζω να μη καθυστερήσουν!
ΕΛΕΟΣ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ!!!ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ!!
ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΖΙΚ!!!! 

-
apo ta prota deyterolepta pou akougame toses meres ayto mou 8umise...
akougetai omws.. an ksexaseis oti moiazei ths rallias

akougetai omws.. an ksexaseis oti moiazei ths rallias

-
kala o remos oti tou dinoun to leei? den katalabe aytos h kapoios apo thn omada,o pounentis kapoios oti moiazei me ths rallias? h 8eloun na to kalypsoun ekeino k na bgaloun to "neo" hit? 

-
pantws an einai ayta ta basika kommatia ths epanakykloforias 8a einai polu "empneusmenh"...
1 epanektelesh 13 xronia meta k 1 "diaskeyh"(antigrafh)..
xeiroterh k apo kapoies akyres tou foibou pou mas thn espagan..
toulaxiston elpizw na xei k alla nea kommatia k ayto pou mas eixe pei h natalia (amesws meta thn kykloforia perysi
) se mousikh k. papadopoulou k stixous dikous ths...

1 epanektelesh 13 xronia meta k 1 "diaskeyh"(antigrafh)..

xeiroterh k apo kapoies akyres tou foibou pou mas thn espagan..
toulaxiston elpizw na xei k alla nea kommatia k ayto pou mas eixe pei h natalia (amesws meta thn kykloforia perysi

Τι αν ξεχάσεις ότι μοιάζει με το Κρύψου;;;
Μου 'ρχεται να τραγουδήσω ακριβώς το Κρύψου, δεν έχει αλλάξει εντελώς τπτ στη μελωδία
Μου 'ρχεται να τραγουδήσω ακριβώς το Κρύψου, δεν έχει αλλάξει εντελώς τπτ στη μελωδία
Τίποτα ιδιαίτερο καλύτερα να έβγαζε κάποιο single από το άλμπουμ του.
Το συγκεκριμένο είναι αντιγραφή του κερατά.
Το συγκεκριμένο είναι αντιγραφή του κερατά.
I like people too much or not at all.
stelios έγραψε:Το συγκεκριμένο είναι αντιγραφή του κερατά.
ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ :help

Οι μελωδίες των δύο τραγουδιών είναι ΕΝΤΕΛΩΣ διαφορετικές. Τραγουδήστε ΟΛΟ το κουπλέ και ΟΛΟ το ρεφρέν της Ραλίας και μετά τραγουδήστε του Ρεμου. Τα τραγούδια δεν μοιάζουν ούτε σε ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΔΕΝ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ.
Αυτό που έχει συμβεί είναι ότι και οι δύο ενορχηστρωτές (έχουν χρησιμοποιήσει σαν βασικό ήχο στην ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΣΗ την κιθάρα. Αλλά και η μελωδία που παίζει η κιθάρα είναι άλλη. Αυτό που "κοροιδευεί" είναι ότι και τα 2 τραγούδια ξεκινάνε με κιθάρα. Αλλά αυτό συμβαίνει σε πάρα πολλά τραγούδια..
Δηλαδή η Ραλλία έχει αντιγράψει αυτό http://www.youtube.com/watch?v=V_SNDGww ... ata_player ????
Αυτά είναι πολύ βασικά πράγματα
Καλά η μελωδία δεν μοιάζει καθόλου.MusicLover έγραψε:Ε καλά μη λέμε ο,τι θέλουμε η μελωδία δε μοιάζει, αλλά η ενορχήστρωση κ ο ρυθμός στα 2 κομμάτια τα κάνει να φαίνονται πολύ ίδια.Nick_Man έγραψε:Τι αν ξεχάσεις ότι μοιάζει με το Κρύψου;;;
Έχω κάνει 7 χρόνια ωδείο και κλασική κιθάρα. Αυτό που μπερδεύει είναι ο ΡΥΘΜΟΣ που παίζουν οι κιθάρες και στα δύο κομμάτια , παρόλο που και εκεί το μέτρημα είναι διαφορετικό. Στις Ραλίας η κλασική κιθάρα παίζει μετράει σε τέταρτα και 16ekta και δέκατα έκτα ενώ στου Ρέμου μετράει σε 16έκτα.
http://www.mediastory.gr/antonis-remos- ... metra-ola/paidaki έγραψε:stelios έγραψε:Το συγκεκριμένο είναι αντιγραφή του κερατά.
ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ :help![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:
![]()
![]()
![]()
Οι μελωδίες των δύο τραγουδιών είναι ΕΝΤΕΛΩΣ διαφορετικές. Τραγουδήστε ΟΛΟ το κουπλέ και ΟΛΟ το ρεφρέν της Ραλίας και μετά τραγουδήστε του Ρεμου. Τα τραγούδια δεν μοιάζουν ούτε σε ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΔΕΝ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ.
Αυτό που έχει συμβεί είναι ότι και οι δύο ενορχηστρωτές (έχουν χρησιμοποιήσει σαν βασικό ήχο στην ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΣΗ την κιθάρα. Αλλά και η μελωδία που παίζει η κιθάρα είναι άλλη. Αυτό που "κοροιδευεί" είναι ότι και τα 2 τραγούδια ξεκινάνε με κιθάρα. Αλλά αυτό συμβαίνει σε πάρα πολλά τραγούδια..
Δηλαδή η Ραλλία έχει αντιγράψει αυτό http://www.youtube.com/watch?v=V_SNDGww ... ata_player ????
Αυτά είναι πολύ βασικά πράγματα
I like people too much or not at all.
Οι μελωδίες δεν μοιάζουν ΚΑΘΟΛΟΥ, ο ρυθμός που παίζουν οι κιθάρες μοιάζει παρόλο που και εκεί το μέτρημα στα 2 τραγούδια είναι άλλο. Έχω κάνει 7 χρόνια ωδείο και κλασική κιθάρα. trust me.MusicLover έγραψε:Ε καλά μη λέμε ο,τι θέλουμε η μελωδία δε μοιάζει, αλλά η ενορχήστρωση κ ο ρυθμός στα 2 κομμάτια τα κάνει να φαίνονται πολύ ίδια.Nick_Man έγραψε:Τι αν ξεχάσεις ότι μοιάζει με το Κρύψου;;;

-
Ε καλά μη λέμε ο,τι θέλουμε η μελωδία δε μοιάζει, αλλά η ενορχήστρωση κ ο ρυθμός στα 2 κομμάτια τα κάνει να φαίνονται πολύ ίδια.Nick_Man έγραψε:Τι αν ξεχάσεις ότι μοιάζει με το Κρύψου;;;
Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.
Είναι δυνατόν μερικοί να μπερδεύουν την ομοιότητα στην εισαγωγή μιας ενορχήστρωσης με τη μελωδία; Δεν ξέρετε που δεν ξέρετε, μιλάτε και για "κλοπή" τόσο αβασάνιστα... Αλλά έτσι είμαστε. Όλοι ξέρουν τα πάντα σε αυτή τη χώρα!
δε χρειαζεται να ξερουμε απο μουσικη. απο το πρωτο ακουσμα σου θυμιζει της Ραλλιας. Αρκει. Τι μετρα και νοτες και σταθμα και να τραγουδησετε απο πανω λετε