Γιάννης Πλούταρχος

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
stelios

Re: ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ THREAD

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stelios »

ΣΑΒΒΑΤΟ 7 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΤΟΥ Γ. ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΥ ΣΤΟ FIX LIVE.
I like people too much or not at all.
supernatural22

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από supernatural22 »

To επόμενο single από το δίσκο,σύμφωνα με το επίσημο fanclub θα είναι το "Μην έρθεις".Ίσως βγει και videoclip!
Nick_Man

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nick_Man »

Πάντως είναι το χειρότερο αλμπουμ του...Όσο άκουσα τον πρώτο καιρό, δεν αντέχω καν να το ξανακούσω πλέον
supernatural22

Nick_Man έγραψε:Πάντως είναι το χειρότερο αλμπουμ του...Όσο άκουσα τον πρώτο καιρό, δεν αντέχω καν να το ξανακούσω πλέον
Aλλά παρόλα αυτά έχουν ακουστεί πολλά κομμάτια!
Nick_Man

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nick_Man »

supernatural22 έγραψε:
Nick_Man έγραψε:Πάντως είναι το χειρότερο αλμπουμ του...Όσο άκουσα τον πρώτο καιρό, δεν αντέχω καν να το ξανακούσω πλέον
Ποια ακούστηκαν;
Το μαρία ακουγόταν πολύ στις αρχές, εδώ και καιρό δεν έχω ξανακούσει κάτι στο ραδιόφωνο
Το Με μια ματιά από το άλμπουμ με τον Al Bano πιο πολύ ακούστηκε νομίζω
stelios

supernatural22 έγραψε:To επόμενο single από το δίσκο,σύμφωνα με το επίσημο fanclub θα είναι το "Μην έρθεις".Ίσως βγει και videoclip!
Το επέλεξαν ουσιαστικά τα ραδιόφωνα.
chris3m

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από chris3m »

Nick_Man έγραψε:
supernatural22 έγραψε:
Ποια ακούστηκαν;
Το μαρία ακουγόταν πολύ στις αρχές, εδώ και καιρό δεν έχω ξανακούσει κάτι στο ραδιόφωνο
Το Με μια ματιά από το άλμπουμ με τον Al Bano πιο πολύ ακούστηκε νομίζω
Βασικά ο ΡΥΘΜΟΣ (λόγω Πουνέντη - Heaven) τον πρωμοτάρει τρελά!
Τώρα παίζει τρελά το "Μήν Έρθεις" σχεδόν κάθε ώρα!!! στα άλλα δεν ξέρω τι γίνεται
stelios

Ως επιτυχίες θεωρώ το Δεν τηλεφώνησες και το Μαρία.Τώρα παίζει αρκετά το Μην έρθεις.
Η πορεία του δίσκου του ραδιοφωνικά,αποδεικνύει πως δεν αρκεί ο Ρυθμός για να έχει ένας καλλιτέχνης πολύ καλό airplay.
Γι'αυτούς που έχουν κάνει Θεό και μέγα παράγοντα της δισκογραφίας τον Πουνέντη. :fan:
supernatural22

Έβγαλε πολλά κομμάτια που ακούστηκαν και πριν την κυκλοφορία του δίσκου όπως "Σε θέλω","Δεν τηλεφώνησες","Δεν θέλω άλλο".Με το δίσκο ακούστηκε το "Μαρία",βγήκε σε videoclip το "Βροχή τ'αστέρια" και τώρα ακούγεται το "Μην έρθεις".Οπότε λίγο πολύ έχουν airplay τα μισά τραγούδια του δίσκου,και τα γνωρίζει και ο κόσμος πέρα από τους fans!
stelios

supernatural22 έγραψε:Έβγαλε πολλά κομμάτια που ακούστηκαν και πριν την κυκλοφορία του δίσκου όπως "Σε θέλω","Δεν τηλεφώνησες","Δεν θέλω άλλο".Με το δίσκο ακούστηκε το "Μαρία",βγήκε σε videoclip το "Βροχή τ'αστέρια" και τώρα ακούγεται το "Μην έρθεις".Οπότε λίγο πολύ έχουν airplay τα μισά τραγούδια του δίσκου,και τα γνωρίζει και ο κόσμος πέρα από τους fans!
Το Δεν θέλω άλλο το θεωρείς επιτυχία;Το βροχή τα αστέρια δεν έπαιξε πουθενά.Έγινε απλά κλιπ.Δεν τράβηξε όμως.
Entek

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Entek »

stelios έγραψε:
supernatural22 έγραψε:Έβγαλε πολλά κομμάτια που ακούστηκαν και πριν την κυκλοφορία του δίσκου όπως "Σε θέλω","Δεν τηλεφώνησες","Δεν θέλω άλλο".Με το δίσκο ακούστηκε το "Μαρία",βγήκε σε videoclip το "Βροχή τ'αστέρια" και τώρα ακούγεται το "Μην έρθεις".Οπότε λίγο πολύ έχουν airplay τα μισά τραγούδια του δίσκου,και τα γνωρίζει και ο κόσμος πέρα από τους fans!
Το Δεν θέλω άλλο το θεωρείς επιτυχία;Το βροχή τα αστέρια δεν έπαιξε πουθενά.Έγινε απλά κλιπ.Δεν τράβηξε όμως.

Στην Κύπρο το Βροχή Τ' Αστέρια ακούστηκε... Το πέτυχα 2-3 φορές... Το Μαρία είναι νομίζω η μεγαλύτερη επιτυχία του δίσκου, με 2ο το Δεν Τηλεφώνησες. Το Μην Έρθεις ακούγεται αρκετά κι αυτό πλέον... ΟΚ, δεν τα πάει και άσχημα... Μακάρι να βάζαν όμως και το "24 Ώρες".
Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!
stelios

Entek έγραψε:
stelios έγραψε:

Στην Κύπρο το Βροχή Τ' Αστέρια ακούστηκε... Το πέτυχα 2-3 φορές... Το Μαρία είναι νομίζω η μεγαλύτερη επιτυχία του δίσκου, με 2ο το Δεν Τηλεφώνησες. Το Μην Έρθεις ακούγεται αρκετά κι αυτό πλέον... ΟΚ, δεν τα πάει και άσχημα... Μακάρι να βάζαν όμως και το "24 Ώρες".
Άκυρο τελείως που δεν έβαλαν το 24 ώρες.Πάντως ο Γιάννης απορρίπτει συχνά τραγούδια που στην συνέχεια τα λένε άλλοι και γίνονται μεγάλες επιτυχίες.
Φέτος αρνήθηκε αρκετά τραγούδια που τελικά τα είπε ο Οικονομόπουλος.Το πιο γνωστό είναι το Καλή καρδιά.Έχασε μια επιτυχία δηλαδή.
Στο παρελθόν έχει αρνηθεί το Πες το μου ξανά του Βέρτη,το Όλα για σένα του Οικονομόπουλου,το Παραστράτημα του Τερζή και άλλα.
Επίσης δεν ήθελε να πει το ''Φοβάμαι πως'' και τον έπεισε τελικά με δυσκολία ο παραγωγός του.Το Ανάσα μου τον πείσαμε οι fans του να το πει. :fan:
supernatural22

Και το κακό είναι ότι τα ηχογραφεί,και τα ενορχηστρώνει!Τζάμπα κόπος και τζάμπα χρήμα!Και άλλοι βέβαια ηχογραφούν κομμάτια,και τα απορρίπτουν,αλλά είναι 1-2 σε κάθε δίσκο,και όχι ενορχηστρωμένα (ίσως με μια κιθάρα μόνο)
chris3m

stelios έγραψε: Στο παρελθόν έχει αρνηθεί το Πες το μου ξανά του Βέρτη,το Όλα για σένα του Οικονομόπουλου,το Παραστράτημα του Τερζή και άλλα.:
Ρε συ δε το πιστεύω...! πραγματικά έχασε ΤΙΣ επιτυχίες!
Από τα τρία όμως πιστεύω πως αυτό που θα ταίριαζε απίστευτα με τη φωνή του είναι το "Όλα για σένα".
Ήταν τυχερό όμως να κάνουν και οι άλλοι καριέρα!
stelios

chris3m έγραψε:
stelios έγραψε: Στο παρελθόν έχει αρνηθεί το Πες το μου ξανά του Βέρτη,το Όλα για σένα του Οικονομόπουλου,το Παραστράτημα του Τερζή και άλλα.:
Ρε συ δε το πιστεύω...! πραγματικά έχασε ΤΙΣ επιτυχίες!
Από τα τρία όμως πιστεύω πως αυτό που θα ταίριαζε απίστευτα με τη φωνή του είναι το "Όλα για σένα".
Ήταν τυχερό όμως να κάνουν και οι άλλοι καριέρα!
Eίχε αρνηθεί και αυτό.

Ήταν να μπει στον δίσκο Υπήρχαν όρκοι.
supernatural22

Ναι,για την ακρίβεια αφού το απέρριψε ο Πλούταρχος (1999),το είπε ο Πάζης στο δίσκο "Δε χρωστάω σε κανέναν" (2003)

Ο Οικονομόπουλος το έκανε διασκευή (2008)!
stelios

supernatural22 έγραψε:Ναι,για την ακρίβεια αφού το απέρριψε ο Πλούταρχος (1999),το είπε ο Πάζης στο δίσκο "Δε χρωστάω σε κανέναν" (2003)

Ο Οικονομόπουλος το έκανε διασκευή (2008)!
Το ξέρω αλλά επιτυχία το έκανε ο Οικονομόπουλος.
supernatural22

Και το "Άπλωσε τα χέρια σου" της Μαριάντας Πιερίδη είχε ηχογραφήσει με άλλη ενορχήστωση,και το απέρριψε.To προόριζε για το δίσκο "Δεν είναι ο έρωτας παιδί της λογικής"!Αυτό το έχουν οι fans και μερικοί άλλοι,αλλά δεν υπάρχει πουθενά στο youtube!
Το "Που'ναι τα μάτια" που το προόριζε επίσης για τον ίδιο δίσκο,υπάρχει στο youtube!Τελικά κυκλοφόρησε επίσημα από το Λιβιεράτο!
chris3m

Παιδιά μην αναφέρεται άλλα... έχω ήδη πάθει σοκ!
Έχει απορίψει όλα τα ωραία ! Τι να πω ρε γμτ κρίμα!
Απάντηση