Γιάννης Πλούταρχος
Re: ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ THREAD
Aποκλειστικό: Ο Πλούταρχος δεν θα εμφανιστεί ξανά σε πίστα!
Το αγαπημένο παιδί της πίστας, ο Γιάννης Πλούταρχος, σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν συνεργάτες του μέχρι και αυτή και τη στιγμή, δεν πρόκειται να εμφανιστεί ξανά σε πίστα τουλάχιστον για ένα χρόνο! Ο τραγουδιστής ολοκλήρωσε τις εμφανίσεις του στη Θεσσαλονίκη στις 7 Απριλίου και ετοιμάζεται για συναυλίες στο εξωτερικό. Μετά…ξεκούραση! Θα αφοσιωθεί στην οικογένειά του, στη σύζυγό του και στα παιδιά του. Βέβαια κανείς δεν γνωρίζει αν θα αλλάξει γνώμη στη πορεία ή αν κάποια δελεαστική πρόταση τον κάνει να αναθεωρήσει, ωστόσο μέχρι σήμερα έχει αποδείξει πως δεν παίρνει επιπόλαιες αποφάσεις! Εμείς σας μεταφέρουμε ότι μάθαμε από πολύ στενό του συνεργάτη τα τελευταία 4 χρόνια. Συγκεκριμένα είπε: «Ο Γιάννης δεν θα τραγουδήσει του χρόνου…δε θέλει».
http://blogs.gossip-tv.gr/nassos/eidise ... -se-pista/
Το αγαπημένο παιδί της πίστας, ο Γιάννης Πλούταρχος, σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν συνεργάτες του μέχρι και αυτή και τη στιγμή, δεν πρόκειται να εμφανιστεί ξανά σε πίστα τουλάχιστον για ένα χρόνο! Ο τραγουδιστής ολοκλήρωσε τις εμφανίσεις του στη Θεσσαλονίκη στις 7 Απριλίου και ετοιμάζεται για συναυλίες στο εξωτερικό. Μετά…ξεκούραση! Θα αφοσιωθεί στην οικογένειά του, στη σύζυγό του και στα παιδιά του. Βέβαια κανείς δεν γνωρίζει αν θα αλλάξει γνώμη στη πορεία ή αν κάποια δελεαστική πρόταση τον κάνει να αναθεωρήσει, ωστόσο μέχρι σήμερα έχει αποδείξει πως δεν παίρνει επιπόλαιες αποφάσεις! Εμείς σας μεταφέρουμε ότι μάθαμε από πολύ στενό του συνεργάτη τα τελευταία 4 χρόνια. Συγκεκριμένα είπε: «Ο Γιάννης δεν θα τραγουδήσει του χρόνου…δε θέλει».
και η συνεργασία με τον Μητροπάνο...;
τι είμαι για ν' αρέσω σε όλους; Μερέντα;
Καλό θα του κάνει ένα διάλειμμα.Manolis8888 έγραψε:Aποκλειστικό: Ο Πλούταρχος δεν θα εμφανιστεί ξανά σε πίστα!

I like people too much or not at all.
Δεν είχε κλείσει κάτι.Θα μου είχαν στείλει ανακοίνωση αν ήταν κάτι οριστικό.yakinthos έγραψε:και η συνεργασία με τον Μητροπάνο...;

Γιάννης Πλούταρχος: Βόλτα με την οικογένειά του
Η οικογένεια αποτελεί για τον Γιάννη Πλούταρχο το σπουδαιότερο κατόρθωμά του στη ζωή. Μπορεί να είναι πετυχημένος τραγουδιστής αλλά εκείνος πάνω από όλα είναι ευτυχισμένος γιατί είναι μπαμπάς πέντε παιδιών.
Πριν λίγες μέρες ο Γιάννης Πλούταρχος μαζί με την σύζυγό του Μαρία και τις δύο κόρες του βρέθηκαν σε γνωστό εμπορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης για να κάνουν τις πασχαλινές τους αγορές. Με αφορμή τις εμφανίσεις για δύο μέρες στη συμπρωτεύουσα ο τραγουδιστής μαζί με την οικογένειά του συνδύασαν την εκδρομή με τη δουλειά. Ο φωτογραφικός φακός του ΟΚ απαθανάτισε το ζευγάρι με τις κόρες του να κάνει τη βόλτα τους στα μαγαζιά. Ντυμένοι casual απόλαυσαν τη βόλτα τους στον ήλιο αλλά και τα ψώνια τους.
gossip.tv
Για ένα χρόνο καλέ σιγά!! 

Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
Μάλλον ματαιώνεται!yakinthos έγραψε:και η συνεργασία με τον Μητροπάνο...;
Kαλά στη φωτογραφία είναι πολύ μανάρι το μανάρι!!!yakinthos έγραψε:
Δεν είναι τελικά γραφτό να κάνει συνεργασία με μεγάλο καλλιτέχνη αυτός ο άνθρωπος.chris3m έγραψε:Μάλλον ματαιώνεται!yakinthos έγραψε:και η συνεργασία με τον Μητροπάνο...;

Ligo duskolo na ginei twra...chris3m έγραψε:Μάλλον ματαιώνεται!yakinthos έγραψε:και η συνεργασία με τον Μητροπάνο...;

Είναι τόσο creepy που η τελευταία είδηση που διάβασα πριν φύγω σήμερα ήταν η συνεργασία αυτή! Και μετά... 

Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
Διάβασα την απορεία του yakinθου σήμερα και έπαθα σοκ! μετά κατάλαβα ότι την έγραψε Σάββατο!!!
(υγ... ΜΑΛΛΟΝ ματαιώνετε????)
(υγ... ΜΑΛΛΟΝ ματαιώνετε????)
Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!
Όταν ακούω εγώ από τραγουδιστές να λένε δεν γουστάρω να δουλέψω μου κάνει πολύ δήθεν
Για ποιον λες...;Nick_Man έγραψε:Όταν ακούω εγώ από τραγουδιστές να λένε δεν γουστάρω να δουλέψω μου κάνει πολύ δήθεν
Ο Πλούταρχος δεν έχει δηλώσει τίποτα επίσημα αφενός κι αφετέρου το να ησυχάσει κάποιος για έναν χρόνο ακόμα και για το καλό της φωνής του ή την ψυχική του ηρεμία δεν είναι και τόσο κακό.
τι είμαι για ν' αρέσω σε όλους; Μερέντα;
Όχι απλά δεν είναι κακό αλλά μερικές φορές είναι και απαραίτητο.yakinthos έγραψε:Για ποιον λες...;Nick_Man έγραψε:Όταν ακούω εγώ από τραγουδιστές να λένε δεν γουστάρω να δουλέψω μου κάνει πολύ δήθεν
Ο Πλούταρχος δεν έχει δηλώσει τίποτα επίσημα αφενός κι αφετέρου το να ησυχάσει κάποιος για έναν χρόνο ακόμα και για το καλό της φωνής του ή την ψυχική του ηρεμία δεν είναι και τόσο κακό.
yakinthos έγραψε:Για ποιον λες...;Nick_Man έγραψε:Όταν ακούω εγώ από τραγουδιστές να λένε δεν γουστάρω να δουλέψω μου κάνει πολύ δήθεν
Γενικά μιλάω.
Μου φαίνεται δήθεν σε τέτοιες εποχές να κάνουν τέτοιες δηλώσεις τύπου "Θέλω να ξεκουραστώ" "Θέλω να αφοσιωθώ στην οικογένεια" κλπ.
Αν δεν θες μη δουλεύεις, απλά μην το συνοδεύεις με τέτοιες δηλώσεις.
KALA RE PAIDIA...DIKAIOMA TOU NA MHN DOULEPSEI
AN DEN ARESEI SOU TO SBHNOUN!!!
Επειδή υπάρχει κρίση δεν σημαίνει αυτόματα οτι ο άνθρωπος δεν έχει το δικαίωμα να νιώσει κουρασμένος και να το δηλώσει. Σε αυτή τη χώρα πολλά περίεργα συνήθια έχουμε υιοθετήσει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος minerboh την Σάβ Απρ 21, 2012 12:27 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.