Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Δεν ξέρω πως επιλέγει η Νατάσα με το Θεοφάνους τα κομμάτια!Αν δηλαδή η Νατάσα ηχογραφεί 15-20 κομμάτια,για να καταλήξουν στα 10.Στην αρχή είχε ακουστεί ότι τα κομμάτια θα ήταν 11,και ότι μετά το Απέναντι,το δεύτερο single θα ήταν dance.Μήπως αυτό δεν μπήκε?
Δήλωσε πως αρχικά ούτε το Απέναντι είχε καταλάβει ως τραγούδι και πως επέμενε ο Θεοφάνους να το πει.
Παραδέχτηκε πως δεν έχει καλό ένστικτο με τις επιτυχίες.Εξάλλου και στο παρελθόν δεν ήθελε να πει το Έντεκα παρα και το Φεγγάρι.
stelios έγραψε:Δήλωσε πως αρχικά ούτε το Απέναντι είχε καταλάβει ως τραγούδι και πως επέμενε ο Θεοφάνους να το πει.
Παραδέχτηκε πως δεν έχει καλό ένστικτο με τις επιτυχίες.Εξάλλου και στο παρελθόν δεν ήθελε να πει το Έντεκα παρα και το Φεγγάρι.
Δηλαδή θέλετε να μου πείτε οτι εκείνη διάλεξε να ερμηνεύσει τη πλεοψηφία του δίσκου ''η ζωή μου έρωτας''; Τι να πω...εδω ταιριάζει ενα πολύ γνωστό φοιβοτράγοδο...
minerboh έγραψε:
Δηλαδή θέλετε να μου πείτε οτι εκείνη διάλεξε να ερμηνεύσει τη πλεοψηφία του δίσκου ''η ζωή μου έρωτας''; Τι να πω...εδω ταιριάζει ενα πολύ γνωστό φοιβοτράγοδο...
Όχι,το αντίθετο,ότι ο συνθέτης επιλέγει τα τραγούδια πάντα!Το "Η ζωή μου έρωτας" είχε καλά κομμάτια αλλά λίγα!Αν είχε ακόμα 5 κομμάτια,θα ήταν πολύ καλός δίσκος!