Ποτέ δεν μου άρεσε αυτό το τραγούδι.supernatural22 έγραψε:Θεοδωρίδου Αχ και να'τανε
Βγήκε το 1997
Φοίβος
Re: Φοίβος & Spicy Artists
I like people too much or not at all.
as elpisoume na to pei o antwnakhs giati alliws nomizw h emeiria ayth tha mas meinei axexastiVandomaniac έγραψε:Αν δεν έρθει ο Πάριος, αυτό ποιός θα το πει; Γιατί αποκλείεται να μην ακουστεί! Αντωνάκη; Για ποιον χτυπάει η καμπάνα;

Θα είμαι και εγώ εκεί.
Αγόρασα εισιτήρια.

Αγόρασα εισιτήρια.

Να μας δώσεις αποκλειστικό υλικό από τη lady σε παρακαλώ...stelios έγραψε:Θα είμαι και εγώ εκεί.![]()
Αγόρασα εισιτήρια.

Το άπερκατ στο εξώφυλλο του δίσκου με τρελαίνει!GUNNER_10 έγραψε:as elpisoume na to pei o antwnakhs giati alliws nomizw h emeiria ayth tha mas meinei axexastiVandomaniac έγραψε:Αν δεν έρθει ο Πάριος, αυτό ποιός θα το πει; Γιατί αποκλείεται να μην ακουστεί! Αντωνάκη; Για ποιον χτυπάει η καμπάνα;

...στην βάφτιση της κόρης του Πάνου Καλίδη!
Η Στέλλα Καλλή πρέπει να είναι μεγάλη σε ηλικία.Την κάνω 35-38
Σιγά μην είναι και 40.Έλεος.supernatural22 έγραψε:Η Στέλλα Καλλή πρέπει να είναι μεγάλη σε ηλικία.Την κάνω 35-38

-
30 to polu..
κάπου εκεί... στα 30 και βάλε 

Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!
-
Στην αρχη οταν ξεκινησε ηταν πολυ ομορφη , στο ντουετο με τον παριο τωρα ειναι κακασχημη, το ιδιο και η Αγελικη Ηλιαδη στο πρωτο τις γαμο ηταν μια Νρτιβα τωρα μια κοπελα τιες σειρας εχασε την λαμψη που ειχαι .....δεν ειναι ολες 23 ποια το ιδιο και η παπαριζου και η φετινη εκπροσωπος τις EUROVISION , τωρα κουκλα σε 5 χρονια αραγε πως θανε?
siga mori kai esy ... prin dyo xronia xekinise 

Krouela agapes mou, Krouela
αν ισχύει το "το πολύ" τότε να προσέχει λιγάκι το προσωπάκι γιατί αν σπάει από τη δεκαετία των 20 έτσι στα 30 και όσα μποτοξάκια να θέλει;Chronisgreek έγραψε:30 to polu..
θα πρέπει να είναι πολύ κουρασμένη και σε κακή στιγμή η φωτό αλλιώς...
τα ρούχα δεν θα τα σχολιάσω

Αγκαλιαστείτε...δεν ξέρω γιατί, αλλά κάνει καλό.
Διακρίνω μια αντιπάθεια για την νέα μούσα του Φοίβου.Η φωτογραφία δεν είναι καλή,η Στέλλα είναι κούκλα.

καλά πέρα από την πλάκα τώρα είναι όμορφη κοπέλα
να μάθει να ντύνεται αν και σε άλλες εκδηλώσεις την έχω δει καλά ντυμένη
κακή στιγμή...

την ηλικία της ακριβώς θα ήθελα να τη μάθω πάντως

-
Ποια νέα μούσα παιδί μου; 2 τραγούδια της έχει δώσει 2 χρόνια τώρα και κάνουμε αμάν για το 3ο..stelios έγραψε:Διακρίνω μια αντιπάθεια για την νέα μούσα του Φοίβου.Η φωτογραφία δεν είναι καλή,η Στέλλα είναι κούκλα.
Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.
εν δυνάμει μούσαMusicLover έγραψε:Ποια νέα μούσα παιδί μου; 2 τραγούδια της έχει δώσει 2 χρόνια τώρα και κάνουμε αμάν για το 3ο..stelios έγραψε:Διακρίνω μια αντιπάθεια για την νέα μούσα του Φοίβου.Η φωτογραφία δεν είναι καλή,η Στέλλα είναι κούκλα.

-
Νέα μούσα θα γίνει μόνο κάποια στην οποία θα κάνει δίσκο. Αν είναι να τις ξεπετάει με singles 1 το χρόνο να το χέσω..deba έγραψε:εν δυνάμει μούσαMusicLover έγραψε:Ποια νέα μούσα παιδί μου; 2 τραγούδια της έχει δώσει 2 χρόνια τώρα και κάνουμε αμάν για το 3ο..stelios έγραψε:Διακρίνω μια αντιπάθεια για την νέα μούσα του Φοίβου.Η φωτογραφία δεν είναι καλή,η Στέλλα είναι κούκλα.![]()
Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.