Πάολα
-
Re: Η Πάολα στη σκουπιδοχέβεν;
Μ'αρέσει!!! Ανέβηκαν κι άλλα στο youtube!
Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.
Το Φταις μοιάζει στην μουσική με την Κιβωτό της Γαρμπή.
I like people too much or not at all.
Το "Δε σ'έχω ξεπεράσει" το διαμάντι του δίσκου!!!Θα ταίριαζε πολύ στην Άννα (κάτι σαν την μπαλάντα "Παραισθήσεις" που της είχε δώσει ο Energee aka Κυριάκος Παπαδόπουλος)
Επίσης πολύ ραδιοφωνικό το "Δεν έκανες τίποτα",το "Γίνε μαζί μου ένα" ωραίο τσιφτετελοdance και τα "Αινίγματα" υπέροχο ζεϊμπέκικο!Τα υπόλοιπα έτσι κι έτσι!
Επίσης πολύ ραδιοφωνικό το "Δεν έκανες τίποτα",το "Γίνε μαζί μου ένα" ωραίο τσιφτετελοdance και τα "Αινίγματα" υπέροχο ζεϊμπέκικο!Τα υπόλοιπα έτσι κι έτσι!
Μμμφχ....
θα μπορούσε να ήταν και καλύτερα τα νέα κομμάτια. Τα Αινίγματα είναι θεικά, Στόχος, Ψεύτικα και Να με αφήσεις ήσυχη θέλω είναι τα καλύτερα του δίσκου. Τα άλλα είναι μια απο τα ίδια.
Στο εξώφυλλο, η Πάολα μοιάζει σαν να έχει ασκίτη.
θα μπορούσε να ήταν και καλύτερα τα νέα κομμάτια. Τα Αινίγματα είναι θεικά, Στόχος, Ψεύτικα και Να με αφήσεις ήσυχη θέλω είναι τα καλύτερα του δίσκου. Τα άλλα είναι μια απο τα ίδια.
Στο εξώφυλλο, η Πάολα μοιάζει σαν να έχει ασκίτη.
- SFAKattack10
Και σε μενα αυτο μου θυμισε.stelios έγραψε:Το Φταις μοιάζει στην μουσική με την Κιβωτό της Γαρμπή.
θα συμφωνήσω! πολύ όμορφο!!!supernatural22 έγραψε:Το "Δε σ'έχω ξεπεράσει" το διαμάντι του δίσκου!!!

Αγκαλιαστείτε...δεν ξέρω γιατί, αλλά κάνει καλό.
-
1-2 τραγούδια έχουν ωραία μουσική απο αυτά που άκουσα αλλα έλεος οι στίχοι τα ίδια τα ίδια και τα ίδια ... βαρετό πια αυτό
Kάποιος ζωγράφος θεϊκός μας ζωγραφίζει...
Αγόρασα το cd της σήμερα και έχω να πω πως και το booklet είναι πάρα πολυ ωραίο.
Τέλεια φωτογράφηση. Έχει και στοίχους.
Πραγματικά έχει πέσει πολύ δουλειά από την Heaven για την Πάολα!

Που το βρήκες?Χθες δεν υπήρχε σε μεγάλα δισκοπωλεία!panosif έγραψε:Αγόρασα το cd της σήμερα και έχω να πω πως και το booklet είναι πάρα πολυ ωραίο.
Από περίπτερο. Σήμερα κυκλοφόρησε. 9,99 η τιμή.supernatural22 έγραψε:Που το βρήκες?Χθες δεν υπήρχε σε μεγάλα δισκοπωλεία!panosif έγραψε:Αγόρασα το cd της σήμερα και έχω να πω πως και το booklet είναι πάρα πολυ ωραίο.
-
Το cd κυκλοφορεί μόνο στα περίπτερα!Για δισκοπωλεία,ούτε λόγος!Επίσης κανένας δεν το έχει ανεβάσει σε ποιότητα cd!
Μέχρι να τη τζάσει και αυτή ο χοντρο-πουνέντης.panosif έγραψε:Αγόρασα το cd της σήμερα και έχω να πω πως και το booklet είναι πάρα πολυ ωραίο.
e htan kai o prwtos diskos-kalopiasma...minerboh έγραψε:Μέχρι να τη τζάσει και αυτή ο χοντρο-πουνέντης.panosif έγραψε:Αγόρασα το cd της σήμερα και έχω να πω πως και το booklet είναι πάρα πολυ ωραίο.
gia na doume an 8a kukloforhsei kai deytero...
to den s exw 3eperasei idio to den 8elw na 3ereis
Σταμάτης Κραουνάκης: «Την Πάολα τη βρίσκω πολύ ροκ ‘σκυλί’»

Είναι ένας από τους μεγαλύτερους ερμηνευτές και μουσικοσυνθέτες της Ελλάδας και λέει τη γνώμη του χωρίς περιστροφές.
Ο Σταμάτης Κραουνάκης μίλησε στο intelligent life και μεταξύ άλλων μίλησε για την Πάολα. Συγκεκριμένα δήλωσε: «Κάποιοι με βρίζουν γιατί μου αρέσει μια τύπισσα που την λένε Πάολα, αλλά εγώ την βρίσκω πολύ ροκ 'σκυλί', να στο πω έτσι. Ας είμαστε ψύχραιμοι. Δεν είναι όλες Βέρα Ζαβιτσιάνου και Μαρία Κάλλας. Μην σου πω ότι και αυτές που καμώνονται ότι είναι... είναι χάλια».

Είναι ένας από τους μεγαλύτερους ερμηνευτές και μουσικοσυνθέτες της Ελλάδας και λέει τη γνώμη του χωρίς περιστροφές.
Ο Σταμάτης Κραουνάκης μίλησε στο intelligent life και μεταξύ άλλων μίλησε για την Πάολα. Συγκεκριμένα δήλωσε: «Κάποιοι με βρίζουν γιατί μου αρέσει μια τύπισσα που την λένε Πάολα, αλλά εγώ την βρίσκω πολύ ροκ 'σκυλί', να στο πω έτσι. Ας είμαστε ψύχραιμοι. Δεν είναι όλες Βέρα Ζαβιτσιάνου και Μαρία Κάλλας. Μην σου πω ότι και αυτές που καμώνονται ότι είναι... είναι χάλια».
λίγα και πολλά
όλα είναι στο πλάνο..
όλα είναι στο πλάνο..
Πάολα…ακατάλληλο: Δείχνει το στήθος της πάνω στην…Πίστα!!!!!

Στην Αθήνα την έμαθαν πριν από 3 χρόνια όμως στη Θεσσαλονίκη ήταν ήδη αστέρι! Σε κάθε μαγαζί όπου και εμφανιζόταν γινόταν χαμός! Το 2008 ήταν η τελευταία φορά που τραγούδησε στο κέντρο που την ανέδειξε «ta mamounia»! Εκεί το 2004 μαζί με τον Νίκο Μακρόπουλο ήταν το θρυλικό δίδυμο που έσπαγαν μέχρι και καρέκλες για χάρη τους! Με άλλο λουκ, κοντό μαλλί, τύπου καρέ, γυρίζει τη πλάτη στον κόσμο! Ευτυχώς! Το στήθος τούμπανο ίσα που κρατιέται να μη βγει έξω…

http://blogs.gossip-tv.gr/nassos/eidise ... thn-pista/

Στην Αθήνα την έμαθαν πριν από 3 χρόνια όμως στη Θεσσαλονίκη ήταν ήδη αστέρι! Σε κάθε μαγαζί όπου και εμφανιζόταν γινόταν χαμός! Το 2008 ήταν η τελευταία φορά που τραγούδησε στο κέντρο που την ανέδειξε «ta mamounia»! Εκεί το 2004 μαζί με τον Νίκο Μακρόπουλο ήταν το θρυλικό δίδυμο που έσπαγαν μέχρι και καρέκλες για χάρη τους! Με άλλο λουκ, κοντό μαλλί, τύπου καρέ, γυρίζει τη πλάτη στον κόσμο! Ευτυχώς! Το στήθος τούμπανο ίσα που κρατιέται να μη βγει έξω…

http://blogs.gossip-tv.gr/nassos/eidise ... thn-pista/
βλέπεις Δέσποινα πως τα φορούν τα εξώπλατα;

Πανικός στο φινάλε!!!!!!!!