Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
minerboh έγραψε:Να παχύνει λιγάκι γιατί μοιάζει λες και είναι το παράνομο φλέρτ του Σκέλετορ.
tou he-man??????
Εγω!!!!
e?
Έχω την εντύπωση πως έχει γίνει μια παρεξήγηση! Νόμιζα οτι με ρώτησες για το αν έχει ο He-Man γκόμενο και εγω αστειευόμενος είπα εγω!
xaxaxaxa...oxi kamia sxesh....eipes Skeletor kai se rwthsa tou he-man.....dld ennoeis ton Skeletor ton kako apo to HE-MAN(AND THE MASTERS OF THE UNIVEERSE)ena palio paidiko..
minerboh έγραψε:Να παχύνει λιγάκι γιατί μοιάζει λες και είναι το παράνομο φλέρτ του Σκέλετορ.
tou he-man??????
Εγω!!!!
e?
Έχω την εντύπωση πως έχει γίνει μια παρεξήγηση! Νόμιζα οτι με ρώτησες για το αν έχει ο He-Man γκόμενο και εγω αστειευόμενος είπα εγω!
xaxaxaxa...oxi kamia sxesh....eipes Skeletor kai se rwthsa tou he-man.....dld ennoeis ton Skeletor ton kako apo to HE-MAN(AND THE MASTERS OF THE UNIVEERSE)ena palio paidiko..
tou he-man??????
Εγω!!!!
e?
δεν ξέρω απλά κατά πόσο θα είναι αρκετά άτομα εκεί εκείνο το διάστημα για να πάμε
θέλουν και Ρέμο και Σάκη μετά αυτοί
θα το ρίξω στο τραπέζι πάντως γιατί πάντα περνάμε καλά στα μαμούνια είτε στο λιμάνι είτε στο αεροδρόμιο και δε λέμε εύκολα όχι