Ήταν πολύ μεγάλη τιμή για τον Κραουνάκη το γεγονός οτι ενας μεγάλος καλλιτέχνης του βεληνεκούς του Μητροπάνου συνεργάστηκε μαζί του. Δυστυχώς όμως ο δίσκος δεν ήταν καλός.Anemos2006 έγραψε:pote den ksreis mporei na tis kanei kapoia stigmi..........edw ekane ston mitropano.......sigoura tha to kataferoun kapoia stigmi.......ola einai thema timing........markella έγραψε:i stanisi sti sinenteuksi pou eixe dosei prin kamia dekaria xronia sto difono eixe pei pos i kraounakis tis eipe na kanoun olokliro disko mazi alla meta autos eksafanistikeAnemos2006 έγραψε:
Απλα αριοστουργιμα.η Κατερινα αμα θελει μπορει και αλλιως.......αλλα δεν θα πουλαη......δεν θα ειναι εμπορικη.......εγω παντως ετσι την θελω......
80's & 90's nostalgia
Re: 90's nostalgia
-
Ναι δεν του εδωσε καλα τραγουδια......ολα μετρια.....βαλε κατσαρολα και τα συναφη.....των ειχαν κραξη τα καναλια για πολιτικα μυνηματα, και δεν εφτανε αυτο πεθανε και ο μητρωπανος..μετα.....minerboh έγραψε:Ήταν πολύ μεγάλη τιμή για τον Κραουνάκη το γεγονός οτι ενας μεγάλος καλλιτέχνης του βεληνεκούς του Μητροπάνου συνεργάστηκε μαζί του. Δυστυχώς όμως ο δίσκος δεν ήταν καλός.Anemos2006 έγραψε:pote den ksreis mporei na tis kanei kapoia stigmi..........edw ekane ston mitropano.......sigoura tha to kataferoun kapoia stigmi.......ola einai thema timing........markella έγραψε:i stanisi sti sinenteuksi pou eixe dosei prin kamia dekaria xronia sto difono eixe pei pos i kraounakis tis eipe na kanoun olokliro disko mazi alla meta autos eksafanistikeAnemos2006 έγραψε:
Απλα αριοστουργιμα.η Κατερινα αμα θελει μπορει και αλλιως.......αλλα δεν θα πουλαη......δεν θα ειναι εμπορικη.......εγω παντως ετσι την θελω......
-
Στίχοι: Άντζυ Σαμίου
Μουσική: Τάσος Χαμουρτιάδης
Πρώτη εκτέλεση: Άντζυ Σαμίου
Μη με ρωτάς τι μου αρέσει πιο πολύ
μη με ρωτάς αφού τα γούστα μου τα ξέρεις
μη με ρωτάς πού θα μου δώσεις το φιλί
αφού τ' αδύνατο σημείο μου το ξέρεις
Εκεί που καίγομαι πολύ
θέλω να νιώσω το φιλί
καν' το κορμί μου να μιλά
πιο χαμηλά, πιο χαμηλά, πιο χαμηλά
Μη με ρωτάς τι μου αρέσει πιο πολύ
αφού το ξέρεις πιο πολύ τι με τρελαίνει
Μη με ρωτάς που θα μου δώσεις το φιλί
σ' ένα σημείο τ' άγγιγμά σου με πεθαίνει
Ένα απο τα πιο αριστουργηματικά κομμάτια της Άντζυς και μια καλή απάντηση σε όσους λένε οτι ο Μηλιωτάκης είναι συνθέτης της πλάκας.
-
latreia h antzy! krima pou xantakw8hke...
phge na epistrepsei me thn aspirinh alla thn efage o pounentis..
phge na epistrepsei me thn aspirinh alla thn efage o pounentis..

Έχει πει υπέροχα κομμάτια η Άντζυ.Γενικά ήταν μια ωραία παρουσία.Κρίμα που χάθηκε.
I like people too much or not at all.
Της είχε γράψει συγκλονιστικά κομμάτια ο Μηλιωτάκης. Πες μου γιατί,Παράλληλη αγάπη,Πικρή ουσία,
Που μοιράζουν δύναμη κ.α. Όντως κρίμα που χάθηκε η Άντζυ όπως και η Λίτσα Γιαγκούση που
επίσης έχει πει κομματάρες.
Που μοιράζουν δύναμη κ.α. Όντως κρίμα που χάθηκε η Άντζυ όπως και η Λίτσα Γιαγκούση που

-
+10000000000 Κομματάρα κ το συγκεκριμένο της Άντζυ.panosif έγραψε:Της είχε γράψει συγκλονιστικά κομμάτια ο Μηλιωτάκης. Πες μου γιατί,Παράλληλη αγάπη,Πικρή ουσία,
Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.
Συμφωνώ.panosif έγραψε:Της είχε γράψει συγκλονιστικά κομμάτια ο Μηλιωτάκης. Πες μου γιατί,Παράλληλη αγάπη,Πικρή ουσία,

Με το Παράλληλη Αγάπη, η Άντζυ έκλεισε πολλά στόματα. Πραγματικά ενα απο τα καλύτερα κομμάτια που έχει πει! 

Γενικά ο δίσκος Δίδυμη ψυχή ήταν ο αγαπημένος μου από Άντζυ.
+1stelios έγραψε:Γενικά ο δίσκος Δίδυμη ψυχή ήταν ο αγαπημένος μου από Άντζυ.

- stathis2b_
Επίσης, μια κομματάρα από τον δίσκο "Δίδυμη ψυχή"