Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
H Σαμπρίνα επανέρχεται στη δισκογραφία με κομμάτια του Χαριτοδιπλωμένου!Το πρώτο single θα βγει σε λίγες μέρες και είναι το "Καίγομαι" που είχε τραγουδήσει ο Χαριτοδιπλωμένος στις αρχές των 90's!
supernatural22 έγραψε:H Σαμπρίνα επανέρχεται στη δισκογραφία με κομμάτια του Χαριτοδιπλωμένου!Το πρώτο single θα βγει σε λίγες μέρες και είναι το "Καίγομαι" που είχε τραγουδήσει ο Χαριτοδιπλωμένος στις αρχές των 90's!
xilia kommatia ginete i zoi mou kai to kormi mou kaigomaiiiiiiii
To νέο cd της Κοκκίνου θα έχει γύρω στα 8 νέα κομμάτια και θα κυκλοφορήσει σε πάρα πολύ χαμηλή τιμή σε ένα νέο τύπο cd,το είπε η ίδια σε συνέντευξη για το promo tour!Προφανώς επειδή κανένα cd δεν έχει 8 κομμάτια,από ότι μου είπε ένας γνωστός μου,θα έχει επιπλέον τα κομμάτια "Πάμε Ξανά","Μην Τα Παρατάς","Δεμένες" και ένα κομμάτι για τη νέα ταινία Barbie!Το σίγουρο είναι ότι θα βγει μόνο σε οικολογική συσκευασία!
supernatural22 έγραψε:To νέο cd της Κοκκίνου θα έχει γύρω στα 8 νέα κομμάτια και θα κυκλοφορήσει σε πάρα πολύ χαμηλή τιμή σε ένα νέο τύπο cd,το είπε η ίδια σε συνέντευξη για το promo tour!Προφανώς επειδή κανένα cd δεν έχει 8 κομμάτια,από ότι μου είπε ένας γνωστός μου,θα έχει επιπλέον τα κομμάτια "Πάμε Ξανά","Μην Τα Παρατάς","Δεμένες" και ένα κομμάτι για τη νέα ταινία Barbie!Το σίγουρο είναι ότι θα βγει μόνο σε οικολογική συσκευασία!
vasika 8a einai logika i siskevasia tou "Kokkini Grammi!"
Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!
supernatural22 έγραψε:To νέο cd της Κοκκίνου θα έχει γύρω στα 8 νέα κομμάτια και θα κυκλοφορήσει σε πάρα πολύ χαμηλή τιμή σε ένα νέο τύπο cd,το είπε η ίδια σε συνέντευξη για το promo tour!Προφανώς επειδή κανένα cd δεν έχει 8 κομμάτια,από ότι μου είπε ένας γνωστός μου,θα έχει επιπλέον τα κομμάτια "Πάμε Ξανά","Μην Τα Παρατάς","Δεμένες" και ένα κομμάτι για τη νέα ταινία Barbie!Το σίγουρο είναι ότι θα βγει μόνο σε οικολογική συσκευασία!
vasika 8a einai logika i siskevasia tou "Kokkini Grammi!"
ti aparadekto re paidia..
o parios pou to exei 6 euro den einai oikologiki siskeuasia.
supernatural22 έγραψε:H Σαμπρίνα επανέρχεται στη δισκογραφία με κομμάτια του Χαριτοδιπλωμένου!Το πρώτο single θα βγει σε λίγες μέρες και είναι το "Καίγομαι" που είχε τραγουδήσει ο Χαριτοδιπλωμένος στις αρχές των 90's!
xilia kommatia ginete i zoi mou kai to kormi mou kaigomaiiiiiiii
Απαπα... Ξαναζεσταμένη σούπα... Ευχαριστώ, μα δεν θα πάρω.
exw agwnia gia ellh..elpizw na xei kanena kalo laiko song typou lypamai eilikrina...
Mihalis - Mihalis (Promo CD)
1. More than beautiful
2. Favourite mistake
3. Do you really wanna love
4. Everyone dance
5. In the middle of the night
6. Eyes of a sinner
7. I raise my hands
8. One in a million
To kanoniko cd 8a exei perissotera kommatia,gyrw sta 15!
supernatural22 έγραψε:Mihalis - Mihalis (Promo CD)
1. More than beautiful
2. Favourite mistake
3. Do you really wanna love
4. Everyone dance
5. In the middle of the night
6. Eyes of a sinner
7. I raise my hands
8. One in a million
To kanoniko cd 8a exei perissotera kommatia,gyrw sta 15!
akousa ston sfera to proto kommati...psiloadiaforo..pantws ayto to paidi me ta agglika den to exei katholou re gamoto