Νότης Σφακιανάκης

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
markella

Re: ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ THREAD

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από markella »

ποτε θα αυτοκτονησει επιτελους το Notis Sfakianakis να ησυχασουμε επιτελους απο την μουστακαλου ξερολα?
Θέλω να είμαι ελεύθερος κι ας τερματίζω δεύτερος!
Άβαταρ μέλους
ΜΑΓΔΑ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΜΑΓΔΑ »

Ρε σεις, τί κάθεστε και πιστεύετε αυτά που λέει ο Νότης;
Μπαμ κάνει ότι τα λέει για να κάνει ντόρο και να κάνουν νούμερα οι εκπομπές...
Μη χαλιέστε...

Όσο για το αν επηρεάζει κόσμο, επηρεάζει μόνο τους fans του.
Κανέναν άλλον.
Ηρεμήστε!
Life is a RollerCoaster...
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

Βασικα οσο εχει δει ο Σφακιανακης εξωγηινους αλλο τοσο εχει δει ο Ρεμιος την Παναγια που την εχει τατου στο χερι του. Και τα 2 θεωριες ειναι.
afn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από afn »

Καλώς τον! Στην παλιά φορεσιά?
Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
manosb77

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από manosb77 »

Εχουν πολυ πλακα τα σχολια εδω των και καλα μη ρατσιστων που θυγονται απο το οτι καποιος ειπε οτι δεν πρεπει να μεγαλωνουν παιδια οι ομοφυλοφιλοι (κατ εμε σωστα για διαφορους λογους) και κρινουν λες και εκεινοι τα ξερουν ολα και γνωριζουν τα παντα ειρωνευομενοι επειδη δεν συνφωνουν! ο καθενας εχει την αποψη του και οπου μπορει και του δινεται βημα την εκφραζει. Ο σφακιανακης το ιδιο κανει ασχετα αν γινεται υπερβολικος κατε εμε επιτιδες πολλες φορες.
afn

manosb77 έγραψε:Εχουν πολυ πλακα τα σχολια εδω των και καλα μη ρατσιστων που θυγονται απο το οτι καποιος ειπε οτι δεν πρεπει να μεγαλωνουν παιδια οι ομοφυλοφιλοι (κατ εμε σωστα για διαφορους λογους) και κρινουν λες και εκεινοι τα ξερουν ολα και γνωριζουν τα παντα ειρωνευομενοι επειδη δεν συνφωνουν! ο καθενας εχει την αποψη του και οπου μπορει και του δινεται βημα την εκφραζει. Ο σφακιανακης το ιδιο κανει ασχετα αν γινεται υπερβολικος κατε εμε επιτιδες πολλες φορες.
Όταν οι ψυχολόγοι λένε πως γίνεται, εσύ ποιος είσαι για να διαφωνείς? Ξέρω ότι είμαι άνθρωπος και αντιμετωπίζομαι ως ανέκδοτο. Με ποιο δικαίωμα μπορεί ο κάθε Νότης να μιλάει έτσι? Και να το βαφτίζεις άποψη και τέλος?
Όταν η άποψη του μου στερεί δικαιώματα που θα έπρεπε να έχω, δε θα έπρεπε να λέγεται.
manosb77

Ε καποια σχεση θα χω και εγω για να λεω πως το θεωρω λαθος.. Ολα γινονται δεν ειπα εγω το αντιθετο το θεμα ειναι πως με καποια πραγματα (οπως τα παιδια) δεν παιζεις ουτε ρισκαρεις προβαλωντας προοδευτικες αποψεις και θεωριες. Τεσπα δεν θα το αναλυσουμε στο συγκεκριμενο χωρο το θεμα αυτο.
antidoto

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από antidoto »

manosb77 έγραψε:Εχουν πολυ πλακα τα σχολια εδω των και καλα μη ρατσιστων που θυγονται απο το οτι καποιος ειπε οτι δεν πρεπει να μεγαλωνουν παιδια οι ομοφυλοφιλοι (κατ εμε σωστα για διαφορους λογους) και κρινουν λες και εκεινοι τα ξερουν ολα και γνωριζουν τα παντα ειρωνευομενοι επειδη δεν συνφωνουν! ο καθενας εχει την αποψη του και οπου μπορει και του δινεται βημα την εκφραζει. Ο σφακιανακης το ιδιο κανει ασχετα αν γινεται υπερβολικος κατε εμε επιτιδες πολλες φορες.

eisai poly ligos. ntrepomai pou kanw kan parathesi ta logia sou.
Παρε ανασα και παμε...
manosb77

Χαιρομαι που υπαρχουν μεγαλοι που μπορουν και κρινουν ποιοι ειναι μικροι κ ποιοι οχι! Βεβαια υπαρχουν και τα θετικα οπως ολα τα πραγματα εχουν αυτη την πλευρα! Καλυτερα λιγος παρα ανυπαρκτος!
antidoto

manosb77 έγραψε:Χαιρομαι που υπαρχουν μεγαλοι που μπορουν και κρινουν ποιοι ειναι μικροι κ ποιοι οχι! Βεβαια υπαρχουν και τα θετικα οπως ολα τα πραγματα εχουν αυτη την πλευρα! Καλυτερα λιγος παρα ανυπαρκτος!
xairomai pou simfwneis oti eisai ligos.entaxei.

afn ti allo?
Παρε ανασα και παμε...
manosb77

Ειδες βρε τα βρηκαμε.
antidoto

manosb77 έγραψε:Ειδες βρε τα βρηκαμε.
:007: :007: :007: :007: :007: :007: :007: :007: :007:
Παρε ανασα και παμε...
afn

manosb77 έγραψε:Ε καποια σχεση θα χω και εγω για να λεω πως το θεωρω λαθος.. Ολα γινονται δεν ειπα εγω το αντιθετο το θεμα ειναι πως με καποια πραγματα (οπως τα παιδια) δεν παιζεις ουτε ρισκαρεις προβαλωντας προοδευτικες αποψεις και θεωριες. Τεσπα δεν θα το αναλυσουμε στο συγκεκριμενο χωρο το θεμα αυτο.
Τι σχέση έχεις ακριβώς? Όχι μισόλογα. Ποιοι είναι οι κίνδυνοι για τα παιδιά? Όχι θα το αναλύσουμε! :thumbup:
manosb77

το εχουμε ξανασυζητησει το συγκεκριμενο θεμα και είχα αναφέρει την ιδιότητα μου.. Μαλιστά και τότε αρχικά είχαμε διαφωνίσει. Μπες στο θέμα περι υιοθεσιων ομοφυλοφιλων που είχε ανοίξει
afn

Πάνε χρόνια πίσω... Δεν σε θυμάμαι καν! :thumbup: Αν θες υπενθύμισέ μου σε πμ, για να μην είμαστε εκτός.
Άβαταρ μέλους
Dimitris96

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dimitris96 »

markella έγραψε:ποτε θα αυτοκτονησει επιτελους το Notis Sfakianakis να ησυχασουμε επιτελους απο την μουστακαλου ξερολα?
pwpwpwpwpw pws sas tzouzei h ephtyxia pou exei tosa xronia o Notis ! exete liwsei sxedon oloi edw mesa apo tin zileia sas !
o notis anekathen htan etsi, ta pragmata pou pistebei ta elege me to onoma tous kai den masouse ta logia tou !
oso kai na min ton xonebeis, toso ephtyxia tha exei ! par' to ephtelous xamparh !
Notis Sfakianakis
antidoto

Dimitris96 έγραψε:
markella έγραψε:ποτε θα αυτοκτονησει επιτελους το Notis Sfakianakis να ησυχασουμε επιτελους απο την μουστακαλου ξερολα?
pwpwpwpwpw pws sas tzouzei h ephtyxia pou exei tosa xronia o Notis ! exete liwsei sxedon oloi edw mesa apo tin zileia sas !
o notis anekathen htan etsi, ta pragmata pou pistebei ta elege me to onoma tous kai den masouse ta logia tou !
oso kai na min ton xonebeis, toso ephtyxia tha exei ! par' to ephtelous xamparh !

:fan: :fan: :fan: :fan: :fan: :fan: :fan: :fan: :fan: :fan: :fan: :hysterical:
Παρε ανασα και παμε...
Άβαταρ μέλους
panosif

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panosif »

Ο Ρέμος στη συνέντευξη στον Γεωργαντά είπε πως ο Νότης πρέπει να ξεκαβαλικέψει.
Επίσης πίστευε πως είναι πιο έξυπνος και πως δεν θα έπεφτε τόσο εύκολα στην παγίδα του Λιάγκα.
Χαρακτηριστικά τον αποκάλεσε ''χάνο''. :lol:
afn

Dimitris96 έγραψε:
Τι να κάνω... Δεν μπορώ με την τόση επιτυχία! Πνίγομαι!!

:help: :help: :help:
deba
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από deba »

panosif έγραψε:Ο Ρέμος στη συνέντευξη στον Γεωργαντά είπε πως ο Νότης πρέπει να ξεκαβαλικέψει.
Επίσης πίστευε πως είναι πιο έξυπνος και πως δεν θα έπεφτε τόσο εύκολα στην παγίδα του Λιάγκα.
Χαρακτηριστικά τον αποκάλεσε ''χάνο''. :lol:
μην το συνεχίζεις κι εσύ βρε Αντώνη :thumbdown:
Αγκαλιαστείτε...δεν ξέρω γιατί, αλλά κάνει καλό.
Απάντηση