Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
stelios έγραψε:Eγώ είμαι fan και δεν μπορώ να κρίνω ακόμα αντικειμενικά.Υπάρχει ο ενθουσιασμός της νέας κυκλοφορίας.
Επιπλέον θέλω να ακούσω τα κομμάτια στο ραδιόφωνο μερικές φορές για να καταλήξω.
Προς το παρόν νομίζω πως είναι καλύτερο το Δεν με παίρνει χωρίς να σημαίνει πως το άλλο δεν μου αρέσει.
Δεν έχω πάντως ιδιαίτερο θέμα με τον στίχο του Μωραΐτη μάλλον με την μουσική του Γαβριηλίδη έχω.
Δεν θυμόμουν ότι ήσουν τόσο fan!! Μπράβο λοιπόν...
Κρατάω μυστικά.Σιγά σιγά οι εκπλήξεις.Μην τα λέμε όλα από την αρχή και βαρεθούμε μετά.
Καμία σχέση!Είναι καθαρά πλουταρχικό τραγούδι!!!!!!!!!!Και ο ρυθμός σε πολλά κομμάτια είναι ίδιος!Επίσης το κομμάτι ηχογραφήθηκε πέρυσι,μαζί με το δίσκο "Η Δύναμη Του Έρωτα",πολύ καιρό πριν βγουν τα Σάββατα του Ρέμου.
fylakas_aggelos έγραψε:Καμία σχέση!Είναι καθαρά πλουταρχικό τραγούδι!!!!!!!!!!Και ο ρυθμός σε πολλά κομμάτια είναι ίδιος!Επίσης το κομμάτι ηχογραφήθηκε πέρυσι,μαζί με το δίσκο "Η Δύναμη Του Έρωτα",πολύ καιρό πριν βγουν τα Σάββατα του Ρέμου.
Ακριβώς ήταν έτοιμο από πέρυσι και είχαν αποφασίσει πως θα έμπαινε στην επανακυκλοφορία του δίσκου.
fylakas_aggelos έγραψε:Καμία σχέση!Είναι καθαρά πλουταρχικό τραγούδι!!!!!!!!!!Και ο ρυθμός σε πολλά κομμάτια είναι ίδιος!Επίσης το κομμάτι ηχογραφήθηκε πέρυσι,μαζί με το δίσκο "Η Δύναμη Του Έρωτα",πολύ καιρό πριν βγουν τα Σάββατα του Ρέμου.
Ακριβώς ήταν έτοιμο από πέρυσι και είχαν αποφασίσει πως θα έμπαινε στην επανακυκλοφορία του δίσκου.
το τραγούδι ΔΕΝ είναι έτοιμο από πέρυσι. ΔΕΝ είναι από αυτά που ήταν για την επανακυκλοφορία.
Αλλά και πάλι δεν έχει καμία σημασία ποτέ γράφτηκε. Σαν στυλ "πατάει" πάνω στα "Σάββατα" τα οποία πατάνε πάνω στο "Κλειστά τα στόματα". Και τα 3 αυτά τραγούδια μοιάζουν πάρα πολύ στο στυλ, στην δομή, στην ενορχήστρωση, στην μελωδία. Απλά του Πλούταρχου είναι ποιο αδύναμο από τα άλλα δύο.
Δηλαδή τί θες να συζητάμε στο θέμα του Πλούταρχου; το πόσο κόσμο έχει το μαγαζί της Lady Άννα;;
Για τον Πλούταρχο είναι το θέμα για τα νέα του τραγούδια μιλάμε.
Δηλαδή τί θες να συζητάμε στο θέμα του Πλούταρχου; το πόσο κόσμο έχει το μαγαζί της Lady Άννα;;
Όχι μπορούμε απλά να μιλάμε για κολλημένους ανθρώπους, που είναι σε όλα κολλημένοι όμως!!
Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
Όχι μπορούμε απλά να μιλάμε για κολλημένους ανθρώπους, που είναι σε όλα κολλημένοι όμως!!
Ναι σωστά! Ξεκόλλα λοιπόν από την Lady Άννα και παρακολούθησε μια συζήτηση που αφορά έναν άλλο τραγουδιστή. Έχει και άλλους η Ελλάδα ξέρεις. :