O ΠΕΤΡΕΛΗΣ ΠΙΝΕΙ ΚΑΦΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ!!!!!
-
-
Μια χαρά το τραγουδάκι, θα κάνει ωραιότατα τη δουλειά του. Καλό είναι να βγαίνουν και ωραία σουξεδάκια να χορεύει ο κόσμος και να ευχαριστιέται. Νομίζω ότι θα ακουστεί πολύ περισσότερο από το "παιχνίδι", όχι όμως περισσότερο από το τρίτο νέο τραγούδι που οι πληροφορίες μου μου λένε ότι είναι super. Για να δούμε. Καλή επιτυχία Θάνο
ΝΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΜΟΝΟ ΤΡΑΓΟΥΔΑΡΕΣ ΑΚΟΥΜΕ...ΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΣΟΥΞΕΔΑΚΙ..Vandomaniac έγραψε:Μια χαρά το τραγουδάκι, θα κάνει ωραιότατα τη δουλειά του. Καλό είναι να βγαίνουν και ωραία σουξεδάκια να χορεύει ο κόσμος και να ευχαριστιέται. Νομίζω ότι θα ακουστεί πολύ περισσότερο από το "παιχνίδι", όχι όμως περισσότερο από το τρίτο νέο τραγούδι που οι πληροφορίες μου μου λένε ότι είναι super. Για να δούμε. Καλή επιτυχία Θάνο

-
Χαχα! :D Έλα μωρέ, ξέρεις τι εννοώ.GUNNER_10 έγραψε:ΝΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΜΟΝΟ ΤΡΑΓΟΥΔΑΡΕΣ ΑΚΟΥΜΕ...ΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΣΟΥΞΕΔΑΚΙ..Vandomaniac έγραψε:Μια χαρά το τραγουδάκι, θα κάνει ωραιότατα τη δουλειά του. Καλό είναι να βγαίνουν και ωραία σουξεδάκια να χορεύει ο κόσμος και να ευχαριστιέται. Νομίζω ότι θα ακουστεί πολύ περισσότερο από το "παιχνίδι", όχι όμως περισσότερο από το τρίτο νέο τραγούδι που οι πληροφορίες μου μου λένε ότι είναι super. Για να δούμε. Καλή επιτυχία Θάνο
GUNNER_10 έγραψε:ΝΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΜΟΝΟ ΤΡΑΓΟΥΔΑΡΕΣ ΑΚΟΥΜΕ...ΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΣΟΥΞΕΔΑΚΙ..Vandomaniac έγραψε:Μια χαρά το τραγουδάκι, θα κάνει ωραιότατα τη δουλειά του. Καλό είναι να βγαίνουν και ωραία σουξεδάκια να χορεύει ο κόσμος και να ευχαριστιέται. Νομίζω ότι θα ακουστεί πολύ περισσότερο από το "παιχνίδι", όχι όμως περισσότερο από το τρίτο νέο τραγούδι που οι πληροφορίες μου μου λένε ότι είναι super. Για να δούμε. Καλή επιτυχία Θάνο

λίγα και πολλά
όλα είναι στο πλάνο..
όλα είναι στο πλάνο..
-