ΘΑΝΟΣ ΠΕΤΡΕΛΗΣ:ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕ LIVE AΛΜΠΟΥΜ!!!!!

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
creativeuser

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από creativeuser »

MusicLover έγραψε:
creativeuser έγραψε:
MusicLover έγραψε:
just feel έγραψε:
MusicLover έγραψε:
just feel έγραψε:ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ..ΠΙΣΤΕΥΩ!
ΣΤΟ ΡΕΦΡΑΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ...ΑΦΟΥ ΕΓΩ ΤΡΑΓΟΥΔΑΩ 1 ΥΠΑΡΧΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ 2 ΚΤΛ...!! :lol:
E ama exeis esy paraisthiseis egw sou ftaiw? Kserw apo mousikh kai oxi den einai copy paste.
ΟΠΩΣ Κ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΟΥ ΦΟΙΒΟΥ??
ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΜΟΥΣΙΚΗ?
ΣΕ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥ ΦΟΙΒΟΥ ΠΗΓΕΣ? :lol:

ΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑΙΣΘΗΣΕΙΣ!! :lol:
De tha katsw na sou analysw pws kserw mousikh den einai ths paroushs alla de mporw na akouw apanwtes anohsies me phgh thn empatheia.
ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΠΑΘΕΙΑ.
ΕΣΕΝΑ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΠΩΡΩΣΗ? :wink:
To thema einai oti de lete apla oti de sas aresei. Lete kai ena swro anohsies mazi epipleon.
ΟΚ ΤΟ 1,2,3 ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ,ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΣΤΗ ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΠΕΤΡΕΛΗ,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΓΗ ΚΑΙ ΣΕΛΗΝΗ,ΑΡΕΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ.Α!ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΝΤΙΚΕΣ MΟΥ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΒΙG HIT ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.

TA ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΤΟ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ.
Δως μου ένα παγάκι
Vandomaniac

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Vandomaniac »

creativeuser έγραψε:
Vandomaniac έγραψε:
GUNNER_10 έγραψε:
Vandomaniac έγραψε:Πρώτη φορά βλέπω να μην αρέσει τόσο πολύ ένα τραγούδι, αλλά παρ' όλα αυτά το topic για την κυκλοφορία αυτή να έχει μέχρι τώρα 2274 views, 184 απαντήσεις. Φανταστείτε να σας άρεσε κι όλας!! :roll: Μη δω κανέναν από σας να το χορεύει σε κανα club το καλοκαιράκι, αλοίμονό σας!!! LOL
Μια χαρά θα ακουστεί το τραγουδάκι και στο ραδιόφωνο και παντού. Γι' αυτό γράφτηκε άλλωστε. Κάποιοι, απλά θα μείνουν με την απορία πώς για μία ακόμη φορά ο Φοίβος και ο Θάνος έβγαλαν άλλη μια επιτυχία!! Απορία για εκείνους δηλαδή!
RE VANDOMANIAC SIGNOMI...TO THEMA EINAI AN THA TO XOREPSOUME???
NAI PROSOPIKA OTAN EIMAI SE CLUB KAI DIASKEDAZW KLP...DE PA NA VALEI KAI PAOLA...KAI LEPA...THA XOREPSW DEN EXEI DIAFORA...
TO AN TO KOMMATI EINAI KALO...E OXI DEN EINAI...KAI AN EIXE ESTO MIA PITHANOTITA NA APOGIOTHEI..ME TON THANO AFWNIDH DEN GINETAI...
TO AN THA PAIXEI ROTAS??NAI THA PEXEI...THA TO SPROXOYN TA FOIVOKONE NA MHN MAS AFISOUN HSYXOYS...ALLWSTE DEN EINAI LIGOTERO MPOURDA APO ALLA POY KYKLOFOROYN..
Αν και δε μου απαντάς στην ουσία των όσων λέω, θα σου πω απλά ότι ναι, το θέμα είναι αν θα το χορέψουμε. Δε θα κάτσω να το αναλύσω και βαθυστόχαστα πια, θα το αντιμετωπίσω όπως είναι, όπως γράφτηκε. Δε χρειάζεται τώρα να κάτσουμε να ανοίξουμε συζήτηση τι ακούμε όλοι εδώ πέρα. Το έχω ξαναγράψει σε παλιότερο θέμα, σύγχρονα πoπ και λαϊκά κομμάτια ακούμε όλοι, γι' αυτό είμαστε και σ' αυτό το forum. Αν ακούγαμε κάποιο άλλο είδος μουσικής, θα μιλούσαμε σε άλλη βάση.
ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΠΑΙΧΤΕΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ(ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ) ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΝΑ ΑΓΑΠΗΘΕΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ.ΚΑΙ ΤΟ "ΞΥΠΝΑ ΘΑΝΑΣΗ" ΠΑΙΧΤΗΚΕ ΣΤΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ.ΟΠΟΤΕ ΤΥΧΑΙΝΕ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟ ΑΦΤΙ ΜΑΣ ΜΟΝΟ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΚΟΥΓΑ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΕΡΒΑΛΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ.Ο ΦΟΙΒΟΣ ΠΛΕΟΝ ΕΧΕΙ ΚΟΥΡΑΣΕΙ.ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΠΕΤΡΕΛΗ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ ΚΑΝ.ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΕ ΤΟΤΕ ΤΙ ΝΑ ΠΩ,ΙΣΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΛΟΓΟΙ.
Μην το λες creative, δεν είναι πάντα έτσι. Κατά βάση, έχει λογική αυτό που λες για τις εταιρίες και συμφωνώ ότι είναι όπως τα λες. Αλλά μπορώ να σου βρω και παραδείγματα τραγουδιών που στηρίχτηκαν από την εταιρία τους και πάτωσαν, ή και το αντίστροφο, αγαπήθηκαν δηλαδή από τον κόσμο επειδή μπορεί να έτυχε, π.χ., να το ανακαλύψει κάποιος παραγωγός or sth. Τα πάντα είναι σχετικά. Αν δεις πιο πάνω σε αυτά που γράφω και σε άλλα posts μου, θα δεις ότι συμφωνώ ότι ο Φοίβος έχει κάνει λάθη που έχουν κουράσει τον κόσμο κλπ. Δεν είμαι της άποψης όμως, ότι ό, τι γράφει τώρα είναι σκουπίδι, ή ότι δεν αξίζει. Υπάρχουν ακόμη τραγούδια του που είναι μια χαρά επιτυχίες και αρκετά είναι και ωραία τραγούδια. Μην τα βλέπουμε όλα άσπρο-μαύρο. Για τον Πετρέλη αν έχει κουράσει ή όχι, δεν μπορώ να είμαι αντικειμενικός γιατί είναι ένας τραγουδιστής που μου αρέσει. Θεωρώ ότι τον αδικείς όμως να λες απλά ένα "δεν το συζητώ καν" για εκείνον, όταν σχετικά πρόσφατα έκανε ένα πλατινένιο single (το "ξύπνα Θανάση" λεω) σε μία εποχή που δεν πουλάει κανείς, και όταν -σαφώς με άλλους δύο τραγουδιστές- γέμιζαν πέρσι κάθε βράδυ ένα μαγαζί ασφυκτικά. Έχει βγάλει και πολύ ωραία λαϊκά τραγούδια παρέα με τον Φοίβο. Έχει κάνει τα βήματά του χωρίς να ενοχλεί κανέναν. Δε σου είπα να σου αρέσει, αλλά θεωρώ ότι γίνεσαι υπερβολικός και άδικος.
Και για το τέλος, θέλω να σου πω ότι δε μίλησα για παράλογους ανθρώπους εξ αρχής, μίλησα για υπερβολικούς. Θεωρείς δηλαδή ότι δεν είναι υπερβολή για ένα τραγουδάκι να γράφει ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του και να ποστάρονται μέχρι και εικόνες με κουβάδες σκατά; Νομίζω ότι η "υπερβολή" είναι πολύ επιεικής λέξη γι' αυτό το πράγμα. Δηλαδή αυτό το πράγμα δεν το έχω ξαναδεί. Να μη σου αρέσει κάτι (όχι εσένα, γενικά μιλώντας) να το δεχτώ, αλλά όχι και να το ξεφτιλίζεις έτσι και να με βγάζεις και γύφτο εμένα που μ' αρέσει, όταν είναι -στην καλύτερη περίπτωση- αντίστοιχο με πολλά άλλα που κυκλοφορούν εκεί έξω.
Τέλος πάντων, νομίζω ότι το εξαντλήσαμε το θέμα. Εγώ δεν έχω να πω κάτι άλλο και νομίζω ότι επαναλαμβάνομαι κι όλας. Αν θες να με ρωτήσεις κάτι εσύ ή οποιοσδήποτε άλλος, εδώ είμαι να σου απαντήσω. Απλά δε με ενδιαφέρει να πω κάτι περισσότερο.
Krouela
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Krouela »

Let the beat control your feat thea Εικόνα
Krouela agapes mou, Krouela
MusicLover

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από MusicLover »

creativeuser έγραψε:
MusicLover έγραψε:
creativeuser έγραψε:
MusicLover έγραψε:
just feel έγραψε:
MusicLover έγραψε:
ΣΤΟ ΡΕΦΡΑΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ...ΑΦΟΥ ΕΓΩ ΤΡΑΓΟΥΔΑΩ 1 ΥΠΑΡΧΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ 2 ΚΤΛ...!! :lol:
E ama exeis esy paraisthiseis egw sou ftaiw? Kserw apo mousikh kai oxi den einai copy paste.
ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΜΟΥΣΙΚΗ?

De tha katsw na sou analysw pws kserw mousikh den einai ths paroushs alla de mporw na akouw apanwtes anohsies me phgh thn empatheia.
To thema einai oti de lete apla oti de sas aresei. Lete kai ena swro anohsies mazi epipleon.
ΟΚ ΤΟ 1,2,3 ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ,ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΣΤΗ ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΠΕΤΡΕΛΗ,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΓΗ ΚΑΙ ΣΕΛΗΝΗ,ΑΡΕΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ.Α!ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΝΤΙΚΕΣ MΟΥ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΒΙG HIT ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.

TA ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΤΟ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ.
De nomizw na eipa egw olo auto to pragma.
Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.
Vandomaniac

Krouela έγραψε:Let the beat control your feat thea Εικόνα
Άσχετο, αλλά δεν είναι και το μόνο εδώ μέσα, οπότε γιατί όχι;!!! :lol:
Άβαταρ μέλους
PENELOPE
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από PENELOPE »

ΤΩΡΑ ΣΤΗ ΛΑΜΠΙΡΗ ΕΧΕΙ ΛΑΙΒ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΘΑΝΟ Κ ΝΙΚΟ!
creativeuser

Vandomaniac έγραψε: Μην το λες creative, δεν είναι πάντα έτσι. Κατά βάση, έχει λογική αυτό που λες για τις εταιρίες και συμφωνώ ότι είναι όπως τα λες. Αλλά μπορώ να σου βρω και παραδείγματα τραγουδιών που στηρίχτηκαν από την εταιρία τους και πάτωσαν, ή και το αντίστροφο, αγαπήθηκαν δηλαδή από τον κόσμο επειδή μπορεί να έτυχε, π.χ., να το ανακαλύψει κάποιος παραγωγός or sth. Τα πάντα είναι σχετικά. Αν δεις πιο πάνω σε αυτά που γράφω και σε άλλα posts μου, θα δεις ότι συμφωνώ ότι ο Φοίβος έχει κάνει λάθη που έχουν κουράσει τον κόσμο κλπ. Δεν είμαι της άποψης όμως, ότι ό, τι γράφει τώρα είναι σκουπίδι, ή ότι δεν αξίζει. Υπάρχουν ακόμη τραγούδια του που είναι μια χαρά επιτυχίες και αρκετά είναι και ωραία τραγούδια. Μην τα βλέπουμε όλα άσπρο-μαύρο. Για τον Πετρέλη αν έχει κουράσει ή όχι, δεν μπορώ να είμαι αντικειμενικός γιατί είναι ένας τραγουδιστής που μου αρέσει. Θεωρώ ότι τον αδικείς όμως να λες απλά ένα "δεν το συζητώ καν" για εκείνον, όταν σχετικά πρόσφατα έκανε ένα πλατινένιο single (το "ξύπνα Θανάση" λεω) σε μία εποχή που δεν πουλάει κανείς, και όταν -σαφώς με άλλους δύο τραγουδιστές- γέμιζαν πέρσι κάθε βράδυ ένα μαγαζί ασφυκτικά. Έχει βγάλει και πολύ ωραία λαϊκά τραγούδια παρέα με τον Φοίβο. Έχει κάνει τα βήματά του χωρίς να ενοχλεί κανέναν. Δε σου είπα να σου αρέσει, αλλά θεωρώ ότι γίνεσαι υπερβολικός και άδικος.
Και για το τέλος, θέλω να σου πω ότι δε μίλησα για παράλογους ανθρώπους εξ αρχής, μίλησα για υπερβολικούς. Θεωρείς δηλαδή ότι δεν είναι υπερβολή για ένα τραγουδάκι να γράφει ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του και να ποστάρονται μέχρι και εικόνες με κουβάδες σκατά; Νομίζω ότι η "υπερβολή" είναι πολύ επιεικής λέξη γι' αυτό το πράγμα. Δηλαδή αυτό το πράγμα δεν το έχω ξαναδεί. Να μη σου αρέσει κάτι (όχι εσένα, γενικά μιλώντας) να το δεχτώ, αλλά όχι και να το ξεφτιλίζεις έτσι και να με βγάζεις και γύφτο εμένα που μ' αρέσει, όταν είναι -στην καλύτερη περίπτωση- αντίστοιχο με πολλά άλλα που κυκλοφορούν εκεί έξω.
Τέλος πάντων, νομίζω ότι το εξαντλήσαμε το θέμα. Εγώ δεν έχω να πω κάτι άλλο και νομίζω ότι επαναλαμβάνομαι κι όλας. Αν θες να με ρωτήσεις κάτι εσύ ή οποιοσδήποτε άλλος, εδώ είμαι να σου απαντήσω. Απλά δε με ενδιαφέρει να πω κάτι περισσότερο.
ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΕΔΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΠΕΤΡΕΛΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ.ΕΣΥ ΘΑ ΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΙ ΕΓΩ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ.ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΙΒΟ ΘΕΩΡΩ ΤΟ ΠΙΟ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΡΟΝΟ ΟΤΙ ΗΤΑΝ Η ΓΗ ΚΑΙ Η ΣΕΛΗΝΗ.ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΠΟΥ ΟΝΤΩΣ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΣΠΡΩΞΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ,ΑΛΛΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΑΓΑΠΗΣΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΕΒΓΑΖΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ 10 ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΗ ΣΕΖΟΝ.
ΤΟ ΤΩΡΙΝΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ ΠΕΤΡΕΛΗ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΚΑΚΟ ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΕ ΕΧΕΙ ΚΟΥΡΑΣΕΙ Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΦΟΙΒΟΥ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΑ ΤΟΥ ΒΗΜΑΤΑ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΣΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΒΑΣΗ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ.
Δως μου ένα παγάκι
Vandomaniac

PENELOPE έγραψε:ΤΩΡΑ ΣΤΗ ΛΑΜΠΙΡΗ ΕΧΕΙ ΛΑΙΒ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΘΑΝΟ Κ ΝΙΚΟ!
Αν δε βαριέσαι, κάνε μια αναμετάδοση ρε Πηνελόπη
creativeuser

MusicLover έγραψε:
creativeuser έγραψε:
MusicLover έγραψε:
creativeuser έγραψε:
MusicLover έγραψε:
just feel έγραψε:
MusicLover έγραψε:E ama exeis esy paraisthiseis egw sou ftaiw? Kserw apo mousikh kai oxi den einai copy paste.
ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΜΟΥΣΙΚΗ?

ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΕΙΠΑ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΤΑ ΧΡΕΩΣΕΣ
Δως μου ένα παγάκι
Krouela
Επικοινωνία:

Vandomaniac έγραψε:
Krouela έγραψε:Let the beat control your feat thea Εικόνα
Άσχετο, αλλά δεν είναι και το μόνο εδώ μέσα, οπότε γιατί όχι;!!! :lol:
na iremisoun ta pnevmata Εικόνα
Vandomaniac

creativeuser έγραψε:
Vandomaniac έγραψε: Μην το λες creative, δεν είναι πάντα έτσι. Κατά βάση, έχει λογική αυτό που λες για τις εταιρίες και συμφωνώ ότι είναι όπως τα λες. Αλλά μπορώ να σου βρω και παραδείγματα τραγουδιών που στηρίχτηκαν από την εταιρία τους και πάτωσαν, ή και το αντίστροφο, αγαπήθηκαν δηλαδή από τον κόσμο επειδή μπορεί να έτυχε, π.χ., να το ανακαλύψει κάποιος παραγωγός or sth. Τα πάντα είναι σχετικά. Αν δεις πιο πάνω σε αυτά που γράφω και σε άλλα posts μου, θα δεις ότι συμφωνώ ότι ο Φοίβος έχει κάνει λάθη που έχουν κουράσει τον κόσμο κλπ. Δεν είμαι της άποψης όμως, ότι ό, τι γράφει τώρα είναι σκουπίδι, ή ότι δεν αξίζει. Υπάρχουν ακόμη τραγούδια του που είναι μια χαρά επιτυχίες και αρκετά είναι και ωραία τραγούδια. Μην τα βλέπουμε όλα άσπρο-μαύρο. Για τον Πετρέλη αν έχει κουράσει ή όχι, δεν μπορώ να είμαι αντικειμενικός γιατί είναι ένας τραγουδιστής που μου αρέσει. Θεωρώ ότι τον αδικείς όμως να λες απλά ένα "δεν το συζητώ καν" για εκείνον, όταν σχετικά πρόσφατα έκανε ένα πλατινένιο single (το "ξύπνα Θανάση" λεω) σε μία εποχή που δεν πουλάει κανείς, και όταν -σαφώς με άλλους δύο τραγουδιστές- γέμιζαν πέρσι κάθε βράδυ ένα μαγαζί ασφυκτικά. Έχει βγάλει και πολύ ωραία λαϊκά τραγούδια παρέα με τον Φοίβο. Έχει κάνει τα βήματά του χωρίς να ενοχλεί κανέναν. Δε σου είπα να σου αρέσει, αλλά θεωρώ ότι γίνεσαι υπερβολικός και άδικος.
ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΕΔΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΠΕΤΡΕΛΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ.ΕΣΥ ΘΑ ΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΙ ΕΓΩ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ.ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΙΒΟ ΘΕΩΡΩ ΤΟ ΠΙΟ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΡΟΝΟ ΟΤΙ ΗΤΑΝ Η ΓΗ ΚΑΙ Η ΣΕΛΗΝΗ.ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΠΟΥ ΟΝΤΩΣ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΣΠΡΩΞΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ,ΑΛΛΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΑΓΑΠΗΣΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΕΒΓΑΖΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ 10 ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΗ ΣΕΖΟΝ.
ΤΟ ΤΩΡΙΝΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ ΠΕΤΡΕΛΗ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΚΑΚΟ ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΕ ΕΧΕΙ ΚΟΥΡΑΣΕΙ Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΦΟΙΒΟΥ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΑ ΤΟΥ ΒΗΜΑΤΑ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΣΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΒΑΣΗ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ.
Σε όλα αυτά που λες, συμφωνώ σε ένα 80%. Και μάλιστα δεν είναι μόνο ότι έβγαζε δέκα επιτυχίες τη σεζόν, αλλά και πολλά από τα κομμάτια που γίνονται τώρα επιτυχία (είτε δικά του είτε όχι), ήταν κάποτε για το Φοίβο τραγούδια που έβαζε σε CD για να τα γεμίσει.
Δεν είναι αυτό το θέμα μου, ήθελα να σε ρωτήσω κάτι άλλο. Το "αγάπη" και το "θέλω" από το 10 χ.μ. δε σου άρεσαν; Δεν το λεω με καμια διάθεση ειρωνίας ή οτιδήποτε, τη γνώμη σου απλά ρωτάω. Εμένα μου φάνηκαν εξίσου αξιόλογα δείγματα και πράγματα που λίγο-πολύ δεν είχε ξαναδουλέψει με τη Δέσποινα. Σίγουρα το "θέλω" ήταν ένα νέο clocks, αλλά το βρίσκω πολύ ωραίο τραγούδι και πολύ ερωτικό.
MusicLover

creativeuser έγραψε:
MusicLover έγραψε:
creativeuser έγραψε:
MusicLover έγραψε:
creativeuser έγραψε:
MusicLover έγραψε:
just feel έγραψε: ΟΠΩΣ Κ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΟΥ ΦΟΙΒΟΥ??
ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΜΟΥΣΙΚΗ?

ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΕΙΠΑ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΤΑ ΧΡΕΩΣΕΣ
Oxi se sena sygekrimena. Se arketa atoma pou lene auta pou lene.. :wink:
MusicLover

Kai gia na rthoume sth synenteuksh Thanou-Oikonomopoulou, aurio einai h premiera tous sto THEA kai to live tou Thanou kykloforei se 10 meres... Tha exei paliotera dika tou kommatia kai kapoies epanekteleseis allwn tragoudiwn... Tha exei 2 nea tragoudia, auto pou hdh kseroume kai ena xasapiko.
Άβαταρ μέλους
PENELOPE
Επικοινωνία:

ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!ΓΕΛΙΟ,ΧΙΟΥΜΟΡ,ΘΕΤΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ...ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΛΗ ΧΗΜΕΙΑ!

ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΝΕΟ ΣΟΝΓΚ ΤΟΥ ΘΑΝΟΥ ΣΤΟ ΛΑΙΒ ΣΙΝΤΙ ΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΛΕΕΙ ΧΑΣΑΠΙΚΟ!ΟΥΑΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ,ΔΥΝΑΤΟ ΛΑΙΚΟ!ΑΝΤΕ ΡΕ ΦΟΙΒΟ! :wink:

ΣΤΟ 'ΘΕΑ' ΕΙΠΕ Ο ΘΑΝΟΣ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ ΑΠ'ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ ΦΕΤΟΣ ΣΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΙΣΤΑΣ...ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑ ΒΑΣΗ ΛΑΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΙ ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΠΟΠ...ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕΙ,ΝΑ ΧΟΡΕΨΕΙ,Ν' ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ...

Ο ΘΑΝΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΓΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΦΕ ΘΕΤΙΚΑ...ΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΔΕ...

ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑΝ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΕΙ ΦΑΝΤΑΡΟΣ...ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΞΕ Η ΛΑΜΠΙΡΗ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΛΗΡΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΝΥΦΙΚΟ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΔΩΡΟ...ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΚΙ ΟΤΙ ΑΚΟΥΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ,ΠΑΝΤΟΥ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΟΥ,ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΑΠ'ΕΞΩ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ...

ΑΥΤΑ!

ΜΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΛΙΜΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΣΟΥΞΕ ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΩ...

:D
Άβαταρ μέλους
PENELOPE
Επικοινωνία:

ΑΛΛΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ...
ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΙ ΕΓΩ...ΤΗΝ 'ΠΕΦΤΟΥΜΕ' ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΤΟ ΦΟΙΒΟ ΓΙ' ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΣ,ΕΠΑΝΑΛΗΨΕΙΣ ΚΤΛ...ΜΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙ;

ΠΧ Ο ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΟΣ,Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΙ Ο ΠΑΝΤΖΗΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ;
Krouela
Επικοινωνία:

Nai gi'afto paiei ke toso kala to album tou Εικόνα
Vandomaniac

PENELOPE έγραψε:ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!ΓΕΛΙΟ,ΧΙΟΥΜΟΡ,ΘΕΤΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ...ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΛΗ ΧΗΜΕΙΑ!

ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΝΕΟ ΣΟΝΓΚ ΤΟΥ ΘΑΝΟΥ ΣΤΟ ΛΑΙΒ ΣΙΝΤΙ ΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΛΕΕΙ ΧΑΣΑΠΙΚΟ!ΟΥΑΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ,ΔΥΝΑΤΟ ΛΑΙΚΟ!ΑΝΤΕ ΡΕ ΦΟΙΒΟ! :wink:

ΣΤΟ 'ΘΕΑ' ΕΙΠΕ Ο ΘΑΝΟΣ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ ΑΠ'ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ ΦΕΤΟΣ ΣΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΙΣΤΑΣ...ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑ ΒΑΣΗ ΛΑΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΙ ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΠΟΠ...ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕΙ,ΝΑ ΧΟΡΕΨΕΙ,Ν' ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ...

Ο ΘΑΝΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΓΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΦΕ ΘΕΤΙΚΑ...ΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΔΕ...

ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑΝ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΕΙ ΦΑΝΤΑΡΟΣ...ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΞΕ Η ΛΑΜΠΙΡΗ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΛΗΡΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΝΥΦΙΚΟ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΔΩΡΟ...ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΚΙ ΟΤΙ ΑΚΟΥΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ,ΠΑΝΤΟΥ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΟΥ,ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΑΠ'ΕΞΩ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ...

ΑΥΤΑ!

ΜΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΛΙΜΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΣΟΥΞΕ ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΩ...

:D
Σ' ευχαριστώ πολύ. Είμαι σίγουρος ότι θα τα πάνε μια χαρούλα, γιατί εκτός από τον Κιάμο (που έχει το δικό του κοινό), είναι το μόνο νεανικό λαϊκό σχήμα στην παραλία. Είναι και οι δυο μια χαρά τραγουδιστές, νέα παιδιά με επιτυχίες και ο κόσμος που θέλει να επιλέξει τέτοια διασκέδαση σίγουρα θα τους προτιμήσει όπως και πέρσι.
Άβαταρ μέλους
Sugar

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sugar »

PENELOPE έγραψε:ΑΛΛΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ...
ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΙ ΕΓΩ...ΤΗΝ 'ΠΕΦΤΟΥΜΕ' ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΤΟ ΦΟΙΒΟ ΓΙ' ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΣ,ΕΠΑΝΑΛΗΨΕΙΣ ΚΤΛ...ΜΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙ;

Giati 1) O Foivos kanei la8os kai antigrafei apo tragoudia epituxies enw kapoioi alloi antigrafoun agnwsta tragoudia. Eidika apo Anatoli kai

2) O Foivos htan n1 syn8etis. oloi parakalagane na tous grapsei mpas kai anasthsei thn kariera tous. Twra pou tonvlepoun kai kanei autes tis vlakeies fysika to xaironte. Sa na leme phran to aima tous pisw.

Proswpiki mou apopsi o Foivos de paeuei na einai o sun8etis pou exei bgalei apisteytes tragoudares. Meta omws arxise na antigrafei ksenes epituxies kai epese siga-siga. Sto xeri tou einai na ksana ginei o Foivos pou htan.
just feel

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από just feel »

MusicLover έγραψε:
just feel έγραψε:
MusicLover έγραψε:
ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΜΟΥΣΙΚΗ?

ΕΜΕΝΑ ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ!
ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ..ΕΙΝΑΙ..!! :wink:
ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΜΟΥΣΙΚΗ..ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ..ΕΓΩ ΤΑ ΑΚΟΥΩ ΙΔΙΑ!
Κ ΔΝ ΕΙΜΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ!
λίγα και πολλά
όλα είναι στο πλάνο..
SD54

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SD54 »

Sugar έγραψε:
PENELOPE έγραψε:ΑΛΛΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ...

Giati 1) O Foivos kanei la8os kai antigrafei apo tragoudia epituxies enw kapoioi alloi antigrafoun agnwsta tragoudia. Eidika apo Anatoli kai

2) O Foivos htan n1 syn8etis. oloi parakalagane na tous grapsei mpas kai anasthsei thn kariera tous. Twra pou tonvlepoun kai kanei autes tis vlakeies fysika to xaironte. Sa na leme phran to aima tous pisw.

Proswpiki mou apopsi o Foivos de paeuei na einai o sun8etis pou exei bgalei apisteytes tragoudares. Meta omws arxise na antigrafei ksenes epituxies kai epese siga-siga. Sto xeri tou einai na ksana ginei o Foivos pou htan.
+1

αν και δεν πιστεύω ότι μπορεί πια να γίνει αυτός που ήταν...
...το εδώ πουθενά, το τώρα ποτέ...
Απάντηση